Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli dr Ejsmont zgodzi się zaszczepić Lady (to nie wet schroniskowy) to możemy zabrać Lady i od razu wieźć do Mielca.
Pytanie tylko czy znajdziemy transport nawet płatny i czy w Mielcu byłaby leczona?

Posted

emigrantko, kiedy jedzie OLEK, podobno z CŻęstochowy? kto wiezie OLKA?

w MIELCU JEST DOBRY WET, SPRAWDZONY, zamiast kliniki i wożenia psinki do różnych miejsc może siĘ zgodzi leczyć LADY na miejscu. i tak mielismy to robić w klinice w Łodzi, a skoro jest fundusz to i tak byłaby oszczędność.

to wymaga uzgodnienia rano. zadzwonię.

szukajmy transportu na watku dogo transportowym, no i gdzieś tam u was u znajomych.

Posted

Teresa, transportu trzeba jednak tam szukac w okolicy, ten z Czestochowy nie da rady drugiego psa....nie wiem nawet dokladnie kiedy Olek pojedzie do Mielca tez, troche sie tam sprawa skomplikowala bo.... schronisko skad wziety byl Olek weszlo na jego watek i.. niezbyt przyjemnie sie zrobilo :(

A ja juz nie wiem czy te On-kowate w Polsce to maja takiego pecha?

Przeciez jeden po drugim sie sypia:

http://www.dogomania.pl/threads/177765-Onkowaty-Chopin-z-metrowego-A-ancucha-wyA-ysiaA-y-z-oczu-ropa-z-uszu-krew-POMOCY

A chcialby czlowiek zeby wszystkie mialy dobrze :(

Posted

Tak pisze Majqa z lodzi:

Rozumiem, że poszukiwana jest całodobówka z dobrym specem więc.......
Polecam w 100% lecznicę Lancet, całodobowa i jej szef prawdziwy fachowiec.
Daaawno tam nie byłam ale to nie zmienia postaci rzeczy, że jeśli nadal jej właścicielem jest dr Kołodziejczak to należy walić jak w dym i wyłącznie do niego:
http://www.lancet.pl/glowna.htm
Klinika Weterynaryjna "LANCET"Klinika Weterynaryjna "LANCET"
Łódź, ul. Stary Rynek 1Atel. 0426573515,

Posted

Oczka poprosiła mnie o pomoc w zbieraniu pieniążków na Lady i dlatego teraz do mnie trzeba będzie je wysyłać. Postaram się na bieżąco wysyłać dane do przelewu chętnym osobom, ale zazwyczaj będzie to późnym wieczorkiem jak wrócę z pracy i uśpię dzieci. Proszę się nie denerwować w każdym razie;) Ewentualnie wysłać mi popędzającego PW:razz:

Mam nadzieje, że się ogarnę z tym wszystkim, bo to mój pierwszy raz takie skarbnikowanie:cool1:

Posted

patija wyślij pw do Gonia 13, bo prosiła jeszcze dzisiaj o konto.

Właściwie porywamy się na niemożliwe, bo stałych deklaracji mamy bardzo mało, bardzo proszę... szukajcie grosików dla Lady

Posted

Poradzimy sobie Aniu, najpierw trzeba Lady wyciągnąć ze schroniska, to będzie najważniejsze. Później będziemy zbierać pieniążki :) napewno się znajdzie więcej dobrych ludzi tak jak do tej pory :)

Posted

Kurcze...: )
ja dopiero teraz doczytałam jakie to mnie ominęły dyskusje poranne o kawie i papierosie.... rano...
Zawsze wiedziałam, że te zebrania to samo zło:)