Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wszystkim za pomoc. Ocelotku Tobie bardzo za założenie tego wątku. Lady to pierwszy schroniskowy pies, z którym wyszłam na spacer. Deklaruję miesięcznie 20 zł. Jutro zmobilizuję znajomych, może się uda

Posted

managua napisał(a):
Dziękuję wszystkim za pomoc. Ocelotku Tobie bardzo za założenie tego wątku. Lady to pierwszy schroniskowy pies, z którym wyszłam na spacer. Deklaruję miesięcznie 20 zł. Jutro zmobilizuję znajomych, może się uda

No coś Ty?
ja gdybym mogła to wszystkim bym pomogła...
Moim Czipsi, ale... ciagle czeka na swój wątek, bo ciągle pilniejsze przypadki, ale... się doczeka:)

Posted

Ważne obrączusiu, że jesteście.
Ewa musimy kogoś znaleźć od banerków, bo ja nie potrafię:(

ostatnio ciągle coś nam wyskakuje w tym schronisku. Ciągle mam nadzieję, że o udało się pomóc i spokój, a tu trach...
My jesteśmy z tymi naszymi psiakami bardzo związane przez te spacery, to niesamowita więź.

No i czekamy na propozycję DT. Macie jakieś?
ja napisałam do jednego i czekam na odpowiedź.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja mam miejscw hoteloiku u FUNI w Zamościu.... Ma boksy w pomieszczeniu...

Zamość bardzo daleko... Ile kosztuje hotelikowanie?
Jak nam sie tutaj hotelik z Józefowa nie zgodzi to dajemy tam. Tylko transport wtedy.

Posted

A pewnie LAdy była kochana jak była malutkim szczeniakiem. Śliczna puchata pachnąca. A potem zaciążyła i zgubiono ją albo zgubiono w cieczce i raczej nie szukano. Serce boli, że tyle tego nieszczęścia psiego, a 90% przez ludzi:-(

Posted

Czasami sie zastanawiam czy maniery Lady to nie przeraźliwy smutek i zniechęcenia... chociaż na spacerze się pysio uśmiechał...
Schronisk to taki zbiór cierpienia niezawinionego....

Posted

Jestem,ale naprawde nie mogę pomóc. Moze za tydzien ,coś wyskrobię. Bardzo bym chciała.....Zapisuje watek. Boze,może uda mi się cos wygrac? Tak sobie czasem marze.....;)

Posted

Mamy tez już jednorazową wpłatę od znajomych managuy - 150 zł.
jednorazowo 20 zł. od Agnieszki.

Pieniązki na Lady będzie zbierać Oczka_ - numer konta poda po południu, jak wróci z pracy.