Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olga7 napisał(a):
Dea-nie wiem ,czy można zwierzę kąpać w Ludwiku itp. plynie do naczyń-bo to detergenty są przecież .Może poradzić się -nawet tel. jakiegoś weta ? Bo na detergent pies może dostać uczulenia albo choroby skórnej gorszej i będzie problem większy .A on ma delikatną siersć .Może już w domu stalym -niech ta pani go w czyms polecanym przez weta wykąpie ? Chyba,że chce go już po kąpieli raczej .

Ale to przecież chodzi o całkiem innego psa :roll: I nie wiem co może psu bardziej zaszkodzić niż smar.... Płyny do naczyń są przystosowane z o wiele delikatniejszą skórą niż psia - ludzką, więc uważam, ze powinno być ok.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Puszek jest czysty.
Dea pisała o innym piesku, z którym ma kłopot.

Hehe :) coś nie załapalam ;)
Już po wizycie :) Jestem całkowicie i zdecydowanie na TAK :D Była ze mna Madallena i ona ma takie same odczucia :) Pani bardzo miła, ciepla, zabawna, z dużym sercem do zwierząt :D (z "niemca" próbowała namówić moją Nelką na wskoczenie na kanapę;) )
Pozostaje tylko dograć kwestię transportu i Puszek będzie grzał dupinkę w super domu !!!

Posted

Dogo07 napisał(a):
Wspaniale :multi: !!! Czy Dea już wie ?

Nie wiem... Nie mam do niej telefonu, dałam znać leni :) Jak macie do Dei namiary to wyślijcie jej smsa :D

Posted

Andzike napisał(a):
Nie wiem... Nie mam do niej telefonu, dałam znać leni :) Jak macie do Dei namiary to wyślijcie jej smsa :D

Wyślę :) Dzięki Andzike za wizytę u pani, bardzo się cieszę :multi:

Posted

[quote name='zerduszko']Ale to przecież chodzi o całkiem innego psa :roll: I nie wiem co może psu bardziej zaszkodzić niż smar.... Płyny do naczyń są przystosowane z o wiele delikatniejszą skórą niż psia - ludzką, więc uważam, ze powinno być ok.

No to dalam się skolować z tymi psami i smarami :) . A w gruncie rzeczy -to faktycznie - taki plyn nie a zaszkodzi psu ,jesli smar to dużo gorsze paskudztwo .:)

Adzike -jesli masz taką dobrą rękę do adopcji -to może zobaczysz tam na horyzoncie też taki fajny domek dla Dusi z Psiego Aniola ?? Ona wcale nie brzydsza od Puszka -a może nawet ladniejsza i tak dlugo czeka na dom ..;):razz:
http://www.dogomania.pl/threads/124574-Kto-pomoA-e-Dusi-A-liczna-ale-do-oswojenia-Dusia-z-Psiego-AnioA-a
Pomyślcie przy okazji o Dusi .

Posted

Olga - odpukać, póki co tylko dwa domki, które sprawdzałam nie nadawały się do nowych lokatorów, ale to raczej świadczy, że jeszcze nie tak wiele ich odwiedziłam ;)
A najlepszą rękę do adopcji to miałam w wypadku swojej suni :D :D :D chociaż tu to akurat przyłożyla się leni, która mnie wizytowała ;)

Posted

zuziaM napisał(a):
I co z tym Pusiem ????
Ma domek czy nie ??????

Ma domek :) Pojedzie po długim weekendzie, prawdopodobnie w przyszłą niedzielę.. przy dobrych wiatrach..

Posted

No to wspaniale !!!!!! Bo tak dlugo nikt nic nie pisal ....... Balam sie juz, ze nic z tego nie wyszlo ...
Wspaniale !!!!! Niunio tak strasznie dlugo czekal przeciez !

Posted

[quote name='Zofija']Właśnie dotałam maila w sprawie Puszka-czy ten domek to na 100% ???? Nie wiem co napisać

Tak, Dea załatwia transport na najbliższą środę, a Puszek jest już zarezerwowany

Może podeślij Ponkę:

[quote name='Dogo07']2-letnia PONKA szuka dobrego domu.
Obecnie w dt.
Kocha ludzi, bardzo lubi dzieci.
Jest towarzyska, pogodna, czysta. Niewiele szczeka.
Jest posłuszna, lubi się bawić.
Zakolegowała się z pieskami z dt.

http://www.dogomania.pl/threads/185205-PONKA-z-DOBROCINA-wiele-tam-zgin%C4%99%C5%82o.-Ju%C5%BC-w-DT.-Szukamy-DS.-Proismy-o-OG%C5%81OSZENIA-!

Posted

leni356 napisał(a):
tak, dea załatwia transport na najbliższą środę, a puszek jest już zarezerwowany

może podeślij ponkę:

podesłałam:)

Posted

Puszek jak nic się nie wydarzy niespodziewanego jedzie do domu w środę. Mamy transport do Żabiej Woli, a stamtąd jego nowa opiekunka sama go odbierze:-) Trzymajcie kciuki!

Posted

Już niedługo..

Zobaczcie kolegę Puszka, Tibbiego. Tyle samo kołtunków miał. Tibbi w schronisku wyglądał jak siedem nieszczęść:

A tak wypiękniał w hoteliku u ZuziM: