zerduszko Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 olga7 napisał(a):Dea-nie wiem ,czy można zwierzę kąpać w Ludwiku itp. plynie do naczyń-bo to detergenty są przecież .Może poradzić się -nawet tel. jakiegoś weta ? Bo na detergent pies może dostać uczulenia albo choroby skórnej gorszej i będzie problem większy .A on ma delikatną siersć .Może już w domu stalym -niech ta pani go w czyms polecanym przez weta wykąpie ? Chyba,że chce go już po kąpieli raczej . Ale to przecież chodzi o całkiem innego psa :roll: I nie wiem co może psu bardziej zaszkodzić niż smar.... Płyny do naczyń są przystosowane z o wiele delikatniejszą skórą niż psia - ludzką, więc uważam, ze powinno być ok. Quote
Onaa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Puszek jest czysty. Dea pisała o innym piesku, z którym ma kłopot. Quote
kora78 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dogo07 napisał(a):Puszek jest czysty. hehe. śmiesznie wyszło :P Quote
Andzike Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dogo07 napisał(a):Puszek jest czysty. Dea pisała o innym piesku, z którym ma kłopot. Hehe :) coś nie załapalam ;) Już po wizycie :) Jestem całkowicie i zdecydowanie na TAK :D Była ze mna Madallena i ona ma takie same odczucia :) Pani bardzo miła, ciepla, zabawna, z dużym sercem do zwierząt :D (z "niemca" próbowała namówić moją Nelką na wskoczenie na kanapę;) ) Pozostaje tylko dograć kwestię transportu i Puszek będzie grzał dupinkę w super domu !!! Quote
Andzike Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dogo07 napisał(a):Wspaniale :multi: !!! Czy Dea już wie ? Nie wiem... Nie mam do niej telefonu, dałam znać leni :) Jak macie do Dei namiary to wyślijcie jej smsa :D Quote
zerduszko Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Andzike']Nie wiem... Nie mam do niej telefonu, dałam znać leni :) Jak macie do Dei namiary to wyślijcie jej smsa :D Prosze http://fundacja-emir.pl/aktualnosci/WOLONTARIAT/WOLONTARIATCIESZYN/cieszyn2010.htm Quote
leni356 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Andzike napisał(a):Nie wiem... Nie mam do niej telefonu, dałam znać leni :) Jak macie do Dei namiary to wyślijcie jej smsa :D Wyślę :) Dzięki Andzike za wizytę u pani, bardzo się cieszę :multi: Quote
Olga7 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='zerduszko']Ale to przecież chodzi o całkiem innego psa :roll: I nie wiem co może psu bardziej zaszkodzić niż smar.... Płyny do naczyń są przystosowane z o wiele delikatniejszą skórą niż psia - ludzką, więc uważam, ze powinno być ok. No to dalam się skolować z tymi psami i smarami :) . A w gruncie rzeczy -to faktycznie - taki plyn nie a zaszkodzi psu ,jesli smar to dużo gorsze paskudztwo .:) Adzike -jesli masz taką dobrą rękę do adopcji -to może zobaczysz tam na horyzoncie też taki fajny domek dla Dusi z Psiego Aniola ?? Ona wcale nie brzydsza od Puszka -a może nawet ladniejsza i tak dlugo czeka na dom ..;):razz: http://www.dogomania.pl/threads/124574-Kto-pomoA-e-Dusi-A-liczna-ale-do-oswojenia-Dusia-z-Psiego-AnioA-a Pomyślcie przy okazji o Dusi . Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Olga - odpukać, póki co tylko dwa domki, które sprawdzałam nie nadawały się do nowych lokatorów, ale to raczej świadczy, że jeszcze nie tak wiele ich odwiedziłam ;) A najlepszą rękę do adopcji to miałam w wypadku swojej suni :D :D :D chociaż tu to akurat przyłożyla się leni, która mnie wizytowała ;) Quote
Olga7 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No to chociaż nadzieja niech mi zostanie-na niedlugą lepszą przyszlość ..A może akurat taka będzie.:) Quote
leni356 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 zuziaM napisał(a):I co z tym Pusiem ???? Ma domek czy nie ?????? Ma domek :) Pojedzie po długim weekendzie, prawdopodobnie w przyszłą niedzielę.. przy dobrych wiatrach.. Quote
zuziaM Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No to wspaniale !!!!!! Bo tak dlugo nikt nic nie pisal ....... Balam sie juz, ze nic z tego nie wyszlo ... Wspaniale !!!!! Niunio tak strasznie dlugo czekal przeciez ! Quote
Zofija Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Właśnie dotałam maila w sprawie Puszka-czy ten domek to na 100% ???? Nie wiem co napisać Quote
leni356 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Zofija']Właśnie dotałam maila w sprawie Puszka-czy ten domek to na 100% ???? Nie wiem co napisać Tak, Dea załatwia transport na najbliższą środę, a Puszek jest już zarezerwowany Może podeślij Ponkę: [quote name='Dogo07']2-letnia PONKA szuka dobrego domu. Obecnie w dt. Kocha ludzi, bardzo lubi dzieci. Jest towarzyska, pogodna, czysta. Niewiele szczeka. Jest posłuszna, lubi się bawić. Zakolegowała się z pieskami z dt. http://www.dogomania.pl/threads/185205-PONKA-z-DOBROCINA-wiele-tam-zgin%C4%99%C5%82o.-Ju%C5%BC-w-DT.-Szukamy-DS.-Proismy-o-OG%C5%81OSZENIA-! Quote
luka1 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Puszeńka, wycałuj ciotki za to, że się zajęły twoim życiem. Quote
Zofija Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 leni356 napisał(a):tak, dea załatwia transport na najbliższą środę, a puszek jest już zarezerwowany może podeślij ponkę: podesłałam:) Quote
Dea Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Puszek jak nic się nie wydarzy niespodziewanego jedzie do domu w środę. Mamy transport do Żabiej Woli, a stamtąd jego nowa opiekunka sama go odbierze:-) Trzymajcie kciuki! Quote
Andzike Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Trzymam mocno kciuki,ale jestem pewna, że będzie wszystko dobrze :D :D :D Quote
Olga7 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wszystko musi być dobrze-inaczej nie może:). Puszek będzie mial swoj szczesliwy dom a pani -miłego ,fajnego kudlacza. Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Szczescia Puszku! Wszystko bedzie dobrze :) Quote
kora78 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ja juz czekam na zmiane tytulu.. pusiu milej podrozy!! Quote
leni356 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Już niedługo.. Zobaczcie kolegę Puszka, Tibbiego. Tyle samo kołtunków miał. Tibbi w schronisku wyglądał jak siedem nieszczęść: A tak wypiękniał w hoteliku u ZuziM: Quote
Recommended Posts