Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Puszek, trafił do cieszyńskiego schroniska niedawno. Jest bardzo zaniedbany, jego sierść to same kołtuny no i taki chuuudy!!!! Jak wszystkie psiaki tej wielkości, kompletnie nie radzi sobie w budzie- jest mu za zimno!!!!! Czy ktoś może pomóc wziąść tego biedaka na tymczas???????
Potrzebne mi jest pomoc w ogłaszaniu Puszka!!!!!
Narazie tyle wiem o nim, czekam na info od Dei.
Kontakt w sprawie Puszka - Kasia 785-04-04-04 e-mail : [email protected] lub Zosia 508-063-271 e-mail: [email protected]

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Nawet nie chcę myśleć, że może być chory.

Zerduszko, wiesz co mam na myśli ? Tamten pudelek był z tego schroniska :(.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Zerduszko, wiesz co mam na myśli ? Tamten pudelek był z tego schroniska :(.

Ja właśnie też :( Aż mnie ciary przechodzą. Ale ja myślę, ze Supeł się zaraził poza schroniskiem.

Ale może on nie jest wpół łydki, tylko do końca ;) czyli do kolana. Supeł też miał być mały.

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja właśnie też :( Aż mnie ciary przechodzą. Ale ja myślę, ze Supeł się zaraził poza schroniskiem.

Ale może on nie jest wpół łydki, tylko do końca ;) czyli do kolana. Supeł też miał być mały.

eeeeeeee!!!!:) nie był taki duży;) Upewnię się dzisiaj,ale ten rodzaj psa nie jest do kolana

Posted

Dogo07 napisał(a):
Zależy jeszcze jakie kto ma długie te łydki :).

Najlepiej gdyby można go zmierzyć w kłębie. Zawsze domki pytają o wielkość - tak żeby nie było nieporozumień. Wysłałam już Puszka do kilku potencjalnych domków

Posted

Zofija napisał(a):
eeeeeeee!!!!:) nie był taki duży;) Upewnię się dzisiaj,ale ten rodzaj psa nie jest do kolana

Duży nie był, ale mały też nie. A na zdjeciach też wyglądał na małego ;)

Biedny Puszek, nie mam pomysłu :(