Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agni napisał(a):
przykro mi, wizyta przed adopcyjna nie doszła do skutku - pani zrezygnowała gdyż TZ nie wyraził zgody na nowego psa....:lookarou::lookarou::lookarou:

agni-bardzo Ci dziękuję za wizytę nic nie zrobimy. Trzeba szukać dalej

Posted

Dzwoniła do mnie jeszcze raz pani, ta ze świętokrzyskiego, jej mąż mięknie, a jej pies odchodzi na raka. Zróbcie drugie podejście do wizyty przedadopcyjnej. Mąż zgodził się pojechać zobaczyć Puszka

Posted

leni356 napisał(a):
Dzwoniła do mnie jeszcze raz pani, ta ze świętokrzyskiego, jej mąż mięknie, a jej pies odchodzi na raka. Zróbcie drugie podejście do wizyty przedadopcyjnej. Mąż zgodził się pojechać zobaczyć Puszka

ok, zadzwonie do niej

Posted

Pani bedzie w Cieszynie w przyszłą środę zobaczyć Puszka wraz z mężem. Jeżeli mąż zmięknie to go biorą. Ani zna Panią ze spacerów z psami. Mówi, ze Pani bardzo dba o swojego pieska. Ja się z nią spotkam w Cieszyniue. Trzymajcie kciuki, zeby doszło do spotkania i, zeby zdecydowali się na Puszka

• 4 weeks later...
Posted

leni356 napisał(a):
Poczęstowałam się banerkiem. Zosia, jak on tam w schronie? :( Gdyby Tibbi albo Mia poszły do domku to może wzielibyśmy Puszka?

wiesz co no najważniejsze, ze już nie ma mrozów. Jakoś sobie radzi. Jeżeli można byłoby wziąść Puszka to byłoby cudownie

Posted

a dlaczego on nie ma więcej fotek, niż te w śniegu? nawet przez kraty,ale w słoneczku.

tyle czasu biedak :( a tam jest wolontariat? ktoś nie może go ostrzyc?

gdzie ten cieszyn?

Posted

Fakt, jakieś nowe zdjęcia , może chociaż jedno z bliska pycholka, by się przydało.
Cieszyn jest poniżej Krakowa jakieś ze 100km, na granicy.

Posted

a są tam wolontariusze? widzę, że masa domków była i wreszcie nikt go nie bierze :(
mały, młody, śliczny

Maluchu czas do domku!!

ostrzyżcie go z tych kudłów :(