Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On sobie tą piłkę ukochał i się z nią nie rozstaje. To futro które ma teraz jest nowe, bo to co miał na sobie po wyjściu ze schroniska trzeba było zgolić. Pewnie u Puszka będzie tak samo, najlepiej obciąć króciutko golarką

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ciekawe czy będą jakieś wieści z nowego z domku i zdjęcie szczęśliwego Puszka :).

fajnie by było to taki miód na serce:)

Posted

Oby wiodlo się Puszkowi w dobrym ,fajnym domu a pani byla szczęsliwa ,że uratowala tego slicznego kudlacza. :loveu: Myślę,że pora już na zmianę banerka Puszka na innego psa w potrzebie -a i Puszek już nie jest taki -zmienil się na zadbanego,ślicznego kudlacza.:p

Posted

Oj Puszek -gdzie twoje dredy ze schronu ?:-o :razz: Taki golasek jestes teraz -ale niedlugo futerko ci odrośnie za parę tyg./mcy - i będziesz znow kudlaczem -za to zadbanym i eleganckim .:p

• 3 weeks later...
Posted

Śledziłam wątek Puszka z przerwami... to cudowne, ze w koncu trafil mu sie domek, HURAAAA!!!! Ogolony jest uroczy, na lato jak znalazl. Dziekuje bardzo tym dobrym ludziom, ktorzy do siebie go zabrali!!!! HURAAAA!!!

Posted

[quote name='Jages']Śledziłam wątek Puszka z przerwami... to cudowne, ze w koncu trafil mu sie domek, HURAAAA!!!! Ogolony jest uroczy, na lato jak znalazl. Dziekuje bardzo tym dobrym ludziom, ktorzy do siebie go zabrali!!!! HURAAAA!!![/QUOTE]

Jagesku -Wasze dobre serducha aż promieniują na tym dogo . Ale mają szczęscie te wasze psy : Rocky i nasza Doburcha -czyli Ira ,że mają takich dobrych ludzi :p.:loveu::loveu:

• 2 months later...
Posted

Zofija napisał(a):
Mam dwie osoby chętne na piesy w typie Puszka/ owczarka nizinnego:) czy ktoś wie o jakichś, które szukają domu?????????//

Piesków w typie Puszka jest kilka, Zofijo :).

• 2 weeks later...
Posted

Super :) :) :).
Wspianiale, szczęśliwy Puszek :).
A dzięki domkowi który pytał o Puszka, i Zofiji która dała znać o tym, Lulu z Łodzi ma domek :).

• 5 months later...