Cajus JB Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Super. Tylko musisz zostawić tą przestrzeń ( fugę ) trochę większą aby wyciągnąć banerek. Trzeba mieć dobre oko. Quote
polubek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 no chyba robię postępy? :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Dada M Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Polubek - dziękuję, są bardzo fajne :) Quote
polubek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 żeby te nasze banerki przyniosły szczęście :mad::mad::mad: Quote
Piromanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Aż się płakać chce... Marzyłby mi się domowy tymczas na dożycie dla niego... Quote
Dada M Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ktoś ma jakieś informacje o domowym hoteliku dla staruszków pod Legnicą ? Niedawno zaczęła (czy też właśnie zaczyna) prowadzić go Kikou. Quote
malibo57 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dada M napisał(a):Ktoś ma jakieś informacje o domowym hoteliku dla staruszków pod Legnicą ? Niedawno zaczęła (czy też właśnie zaczyna) prowadzić go Kikou. Pierwszy raz słyszę. Jakieś dokładniejsze namiary? Znam tam ludzi - moge sprawdzić. Quote
Dada M Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Nie, nic dokładnego. Na jakimś wątku ktoś zapytał "a co z hotelikiem dla staruszków u Kikou, czy ktoś tam dzwonił ?" - nie znalazłam osobnego wątku o tym miejscu, ani żadnych innych informacji. Muszę odnaleźć wątek, gdzie padło to zdanie i napiszę do tej osoby. APSA - masz rację. Ja wciąż nie mogę pozbyć się tej mieszaniny zdziwienia i oburzenia, gdy coś takiego wydarza się pośród psów, które bardzo lubię. To była moja ulubiona klatka, taka byłam dumna, że wyciągnęliśmy te psy na prostą, że wszystkie się zgadzają. A Lennon to mój drugi, po Tytusie, ulubieniec. I naprawdę czuł się świetnie, pomimo wieku. To też jest lekcja, że w przypadku starszych psów zawsze trzeba działać zanim coś złego się wydarzy, bo wydarzy się na pewno. Nie mam transportu dziś na Paluch ... osoba, która miała jechać ze mną, nie może pomóc. Dzwonię do znajomych, ale wszyscy w pracy albo na uczelni. Quote
zuziaM Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Przeklejam z innego watku, gdzie pisalas o Lennonie..... Jesli nie bedziesz miala czegos blizej, a moje warunki by odpowiadaly, to mam w tej chwili wolna bude. Czekam na 3 psiaki dzisiaj i w czwartek. I mam juz staruszki. Wszystko znajdziesz w moim podpisie. Koszt miesieczny to 350 zl. Spokoj, spacery 4 x dziennie, dobre jedzenie odpowiednie dla wieku psiaka. Jak sie zmiesci do srednej budki, to nawet nie bedzie w kojcu za siatka, a w drewnianej zagrodce 40 m 2. Sam, bo jest teraz wolna ( Balbina , ktora tam mieszkala jest po operacji i mieszka teraz w domu z moimi sukami , jeszcze przez 3 tygodnie ). A w czwartek z Palucha przyjezdzaja do mnie 2 psiaki. Quote
Dada M Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 ZuziaM - bardzo Ci dziękuję, gdy tylko okaże się, że Lennon może mieszkać w zewnętrznym kojcu, wysyłamy go do Ciebie. Chojrak i Buba przyjeżdżają w czwartek - zaraz ustalę, o której. Płacimy za hotelik z góry ? Mam transport na Paluch i z powrotem. Może nie będę tam punkt 12, ale postaram się jak najszybciej. Psia taksówka ma wolną chwilę dopiero od 15. Może umówię się, żeby podwieźli mnie do hoteliku. Quote
zuziaM Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Tak, niestety platnosc z gory... przynajmniej na razie, bo budowa kojcow pochlonela moje oszczednosci. A psiakom trzeba jedzonko kupic od razu. Quote
Dada M Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ok, podaj na PW swój nr konta - za Chojraka 150 zł, a za Bubę 350 zł, tak ? Od razu przelać też pieniądze na badania krwi ? Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Czytam was od dłuzszego czasu i jestem pełna podziwu dla tego co robicie ... Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Wszedzie dobrze, byle nikomu do glowy nie przyszlo, zeby psa do hotelu do megii1 wrzucac! Na poczatek proponuje Konstancin. Tam co prawda sa kojce na zewnatrz, ale wielkie serce wlascicielki :) Odzyje lada dzien, zobaczycie! trzymam kciuku za dzisiajszy transport. Mam nadzieje, ze juz dzisiaj wyrwiesz go z tego cholernego schroniska !! Quote
MagdaNS Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ja poproszę na pw konto, postaram się coś wyskrobać choć jednorazowo... Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Madallena']Wszedzie dobrze, byle nikomu do glowy nie przyszlo, zeby psa do hotelu do megii1 wrzucac! Na poczatek proponuje Konstancin. Tam co prawda sa kojce na zewnatrz, ale wielkie serce wlascicielki :) Odzyje lada dzien, zobaczycie! trzymam kciuku za dzisiajszy transport. Mam nadzieje, ze juz dzisiaj wyrwiesz go z tego cholernego schroniska !! Tez trymam kciuki:) Jak juz mowilam 15 kg karmy czeka i koce tez.....POWODZENIA DODA M.!!!! Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 no i no i ??? Dada M daj jakis znak! :) Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Madallena napisał(a):no i no i ??? Dada M daj jakis znak! :) Mysle ,ze odpowie wieczorem....samochod do przewozu Lennona mial byc pozniej niz Doda M. zakladala i jeszcze droga do Konstancina....Szukamy DT:) Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Madallena']no i no i ??? Dada M daj jakis znak! :) Mysle ,ze odpowie wieczorem....samochod do przewozu Lennona mial byc pozniej niz Doda M. zakladala i jeszcze droga do Konstancina....Szukamy DT:) Quote
Dada M Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ellig - dziękuję Ci bardzo - jest DT dla Lennona ! :) Lennon został zawieziony do Konstancina, przedtem byliśmy u weta, zaraz wszystko opiszę dokładniej, muszę znaleźć ładowarkę do telefonu, którą gdzieś mi wyniósł mój tymczasowicz - muszę zadzwonić do przyszłego DT, uzgodnić szczegóły :) Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dada M napisał(a):Ellig - dziękuję Ci bardzo - jest DT dla Lennona ! :) Lennon został zawieziony do Konstancina, przedtem byliśmy u weta, zaraz wszystko opiszę dokładniej, muszę znaleźć ładowarkę do telefonu, którą gdzieś mi wyniósł mój tymczasowicz - muszę zadzwonić do przyszłego DT, uzgodnić szczegóły :) Ok, wiem juz prawie wszystko , rozmawialam z B. Przygotowalam juz legowisko, koce, miski, obroze i smycz, karme....jutro B. ja ode mnie zabierze:) Wiedzialam ,ze sie uda:) Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ej kurna! co takie tajemnicze jestescie ! PISZCIE SZYBKO co i jak :):) Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie ma tajemnic po prostu ja i moja przyjaciolka znalazlysmy platny DT dla Lennona, trzeba jeszcze dogadac szczegoly, to zrobi juz Gosia z Pania B. DT bedzie platny okolo 250 zl miesiecznie i na to sa potrzebne deklaracje.... wiadomosci od weta sa lepsze niz moznaby bylo sie spodziewac. Musimy poczekac na to co napisze Doda M. Quote
Recommended Posts