czia Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 gdzie dokładnie jest szczenię? Proszę o kontakt na pw Quote
malagos Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ona wygaląda jak zabawka, to znaczy ja maiłam w dzieciństwie takiego pluszaka, nazywał sie Florek:) Quote
medar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Właśnie otrzymałem wiadomość. Proszę na PW o informację gdzie znajduje się szczeniak oraz czy są jakieś mozliwości transportu np do Gorzowa Wlkp, oraz nr kontaktowy do osoby pod której jest opieką. Postaram się coś zorganizować. Na razie mam trochę za mało informacji. Quote
lika1771 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Biedne malenstwo, jest sliczna napewno szybko domek znajdzie Quote
wire fox Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Wysłałam do paru osób,liczę,że podadzą dalej. Maluch jest boski ! Do góry ! Quote
Cudak Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Śliczna jest :loveu: A.R.S. napisał(a):A o Hienkę były zdaje się zainteresowane dwa domy? Czy się mylę? Może to maleństwo by ich zainteresowało. Hienką była zainteresowana osoba chyba ze Szczecina. Sandra zapytasz Jej? Może chociaż na tymczas by ją wzięła... Quote
mysza 1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Do góry mała, nie możesz trafić na wieś do budy :( Quote
medar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 UWAGA WAŻNE !!! Mam dla malucha dom tymczasowy w Świebodzinie, z opcją, że być może będzie to dom stały. Mogę pomóc w transporcie np z Gorzowa Wlkp. do Świebodzina. Nadal nie mam informacji gdzie i u kogo ten szczenior przebywa. Dom już po wizycie przedadopcyjnej i weryfikacja przebiegła pomyślnie. ( dom z ogrodem , gospodyni nie pracująca, brak małych dzieci, kotów itp. , w przyszłości będzie drugi pies - owczarek niemiecki mieszkający na zewnątrz ). Proszę o pilną odpowiedź od osób koordynujących. TELEFON do mnie: 0785 055 055 ps. Lika - pokasuj swoje posty, bo robią tylko zamieszanie. Quote
medar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 tsu napisał(a):przekazałam Sandrze, by zajrzała. Już rozmawiałem z Sandrą, teraz tylko czekam na informacje. Quote
fiorsteinbock Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ooo! trzymam kciuki za malutka :) Quote
Igiełka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Będzie dobrze też trzymam kciuki.Takie maleństwo a już pozbawione miłości. Cudowna kruszynka. Quote
Bjuta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Z wyróżnionego allegro znalazłaby dom max w 3 dni... Quote
LAZY Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Wrzuciłam małą w jedno miejsce...moze cos z tego wyjdzie. Jakby co to zostałaby mieszkanka Polic. Jak nie to ja oferuje darmowa pomoc w transporcie! Do Gorzowa na pewno a dalej to coś wykombinujemy. Quote
Greven Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to suńka jutro wyjedzie do Świebodzina. Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale cały dzień byłam w trasie. Dziękuję Wam wszystkim za dotychczasową pomoc i obecność, trzymajcie kciuki za nowy domek :) Quote
LAZY Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Greven!!! Poczekaj jeszcze chwile! Dzisiaj dam znac czy mała moze zostac w Szczecinie! Domek byłby extra! Moja rodzina by ją wzieła i mala byłaby pod ręką! Jak nie to awaryjnie weźmiecie Świebodzin! Quote
LAZY Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Potrzebuje telefon do Greven! Mam domek dla suni w Szczecinie! Najlepszy, wspaniały, recze głową! Obiecałam już...Jutro albo nawet dziś jeśli byłaby taka konieczność zabrałabym małą! Quote
Cudak Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='lazy']potrzebuje telefon do greven! 798 44 26 68 Quote
medar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 LAZY napisał(a):Potrzebuje telefon do Greven! Mam domek dla suni w Szczecinie! Najlepszy, wspaniały, recze głową! Obiecałam już...Jutro albo nawet dziś jeśli byłaby taka konieczność zabrałabym małą! LAZY - uważaj z tą głową ;-), czasem mozna się przejechać na najlepszym "przyjacielu". Super że jest świetny domek stały w Szczecinie. Zatem odkręcam sprawę Świbodzina i transportu. Jeśli ktoś wie o jakimś maluchu z długim włosem, to dajcie mi znać. Quote
Recommended Posts