Jump to content
Dogomania

Suczka 3 mies. ZAMARZAŁA W STODOLE!! - bezpieczna, ma DOM !!

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie otrzymałem wiadomość. Proszę na PW o informację gdzie znajduje się szczeniak oraz czy są jakieś mozliwości transportu np do Gorzowa Wlkp, oraz nr kontaktowy do osoby pod której jest opieką. Postaram się coś zorganizować. Na razie mam trochę za mało informacji.

Posted

Śliczna jest :loveu:

A.R.S. napisał(a):
A o Hienkę były zdaje się zainteresowane dwa domy? Czy się mylę? Może to maleństwo by ich zainteresowało.

Hienką była zainteresowana osoba chyba ze Szczecina. Sandra zapytasz Jej? Może chociaż na tymczas by ją wzięła...

Posted

UWAGA WAŻNE !!! Mam dla malucha dom tymczasowy w Świebodzinie, z opcją, że być może będzie to dom stały. Mogę pomóc w transporcie np z Gorzowa Wlkp. do Świebodzina. Nadal nie mam informacji gdzie i u kogo ten szczenior przebywa. Dom już po wizycie przedadopcyjnej i weryfikacja przebiegła pomyślnie. ( dom z ogrodem , gospodyni nie pracująca, brak małych dzieci, kotów itp. , w przyszłości będzie drugi pies - owczarek niemiecki mieszkający na zewnątrz ). Proszę o pilną odpowiedź od osób koordynujących.

TELEFON do mnie: 0785 055 055

ps. Lika - pokasuj swoje posty, bo robią tylko zamieszanie.

Posted

Wrzuciłam małą w jedno miejsce...moze cos z tego wyjdzie. Jakby co to zostałaby mieszkanka Polic. Jak nie to ja oferuje darmowa pomoc w transporcie! Do Gorzowa na pewno a dalej to coś wykombinujemy.

Posted

Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to suńka jutro wyjedzie do Świebodzina.

Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale cały dzień byłam w trasie.
Dziękuję Wam wszystkim za dotychczasową pomoc i obecność, trzymajcie kciuki za nowy domek :)

Posted

Greven!!!
Poczekaj jeszcze chwile! Dzisiaj dam znac czy mała moze zostac w Szczecinie! Domek byłby extra! Moja rodzina by ją wzieła i mala byłaby pod ręką!

Jak nie to awaryjnie weźmiecie Świebodzin!

Posted

Potrzebuje telefon do Greven! Mam domek dla suni w Szczecinie! Najlepszy, wspaniały, recze głową! Obiecałam już...Jutro albo nawet dziś jeśli byłaby taka konieczność zabrałabym małą!

Posted

LAZY napisał(a):
Potrzebuje telefon do Greven! Mam domek dla suni w Szczecinie! Najlepszy, wspaniały, recze głową! Obiecałam już...Jutro albo nawet dziś jeśli byłaby taka konieczność zabrałabym małą!

LAZY - uważaj z tą głową ;-), czasem mozna się przejechać na najlepszym "przyjacielu". Super że jest świetny domek stały w Szczecinie. Zatem odkręcam sprawę Świbodzina i transportu. Jeśli ktoś wie o jakimś maluchu z długim włosem, to dajcie mi znać.