Jump to content
Dogomania

Suczka 3 mies. ZAMARZAŁA W STODOLE!! - bezpieczna, ma DOM !!

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcesz, żeby ktoś wstawił na razie za Ciebie? Jeśli tak, to [email protected]

A jeżeli chodzi Ci o instrukcję, to są tu na dogo, musisz poszukać.
Jeśli nie znajdziesz, to daj znać - albo ja, albo ktoś inny wyjaśni Ci w prosty sposób co i jak.

Posted

Dzięki. Z uwagi na to że teraz nie mam aparatu posługuje się komórką. Nie śmiej się ze mnie ale najpierw muszę zgrać na kompa-narazie bez efektu. Mam oprogramowanie niby wszystko działa włączony tryb i nic.:lol:

Posted

jeśli masz w kompie bluetootha (i w telefonie) to możesz sobie przesłać zdjęcia z komórki na komputer właśnie przez system bluetooth.

jeśli o wstawianie chodzi to www.imageshack.us albo coś podobnego, potem kopiujesz adres obrazka - najlepiej wybierz ten, który oznaczony jest jako "kod dla forum" ze znacznikiem [ img ] (bez spacji). :)

Posted

carolinascotties napisał(a):
peiras - szukasz psa?

Tak, szukam szczeniaczka i podejrzewam, ze jezeli jeszcze bylaby do wziecia, to mialaby dom.
Ciesze sie, ze znalazla dom, ale szkoda, ze nie moj.
Pozdrawiam!

ps.: Szukam szczeniaka, najlepiej male rasy. Oczywiscie moze byc wiele ras w jednym psim cialku.

Posted

peiras napisał(a):
Tak, szukam szczeniaczka i podejrzewam, ze jezeli jeszcze bylaby do wziecia, to mialaby dom.
Ciesze sie, ze znalazla dom, ale szkoda, ze nie moj.
Pozdrawiam!

ps.: Szukam szczeniaka, najlepiej male rasy. Oczywiscie moze byc wiele ras w jednym psim cialku.

Takich szczeniaczków jest wprost zabójczy wybór ;)

Napisz parę słów o sobie, może uda się znaleźć dla Ciebie jakieś maleństwo.

Posted

Hej, hej!

Pozdrowienia od Kory!
Dziewczynka dostała ubranko na mrozy i szeleczki, bo obroża okazała się zbyt duża dla takiego maleństwa:) Weterynarz został odwiedzony. Maluszek oceniony na zdrowego 2 miesiecznego szczeniaczka:) Szczepienia i odrobaczenie zrobione. Kora to łakomczuch! Skradła serca wszystkich domowników...Śpi na posłaniu obok łóżka mojej cioci i wujka. A jak czeka aż ciocia pokroi dla niej mięsko to poszczekuje! Ma charakterek dziewczynka:)
A poniżej zdjecie, które wczoraj ciocia wysłała do mnie mms-em;)

Posted

Przepraszam za off'a ale sytuacja zbliżona - chociaż nie tak dramatyczna. Szczeniak mieszkający w oborze na wsi. Jutro wyrywam go i zabieram na DT, ale stosunek zwierząt do ludzi w domu wynosi 4:1 i na tego nowego kurdupla potrzebuję pomocy finansowej (na szczepienie + worek dobrej karmy, bo do tej pory pomyje wcina maluch jeden).
http://www.dogomania.pl/threads/176285-Malutki-szczeniak-pilnie-szuka-DT-Krokowa

Posted

Dzisiaj odwiedziłam Korę:) Ma się dziewczyna wspaniale! Rozbrykała się na całego:) Podgryza wszystkich, na szczeście woli zabawki od mebli...:P
Mam kilka fot:

Zadziorna minka:)

• 1 month later...
Posted

Pmiętacie nas jeszcze? Kora rośnie i ma się świetnie. Dzisiaj poznała się z moją tymczasowiczką Ritą.

Wiecie, że mam sotjące uszy?:)

U boku starszej koleżanki zawsze raźniej.

Na rączkach u swojej najmłodszej Pani

Popatrzcie jakie mam śmieszne tylne nóżki:)

Posted

Urwis z niej jak się patrzy!

I chyba najfajniejsza fotka z dzisiejszego spotkania.

Jak zrobi się cieplej to fotek będzie więcej i czeście, bo i okazji do spotkań z Korcią będę miała więcej.