Szarotka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ja jutro zajme sie deklaracjami Hero, tzn. bede ludzi atakowac o deklaracje i rozsylanie watku, ale potem ciotki z Zamoscia musza go znalezc, bo niestety virtualnie jest trudno ............ Quote
Ingrid44 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Mrrroźźźny offf W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz zawsze !!!! Quote
kakadu Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Emigrantka napisał(a):No dobra - to znalazl sie Hero czy nie bo ja pomalu na Dogo glupieje? byl wpis szarotki, zeby zbierac na hotel, a pies na pewno sie znajdzie... Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Te mrozy to straszne :(:( Szkoda, ze nie mozemy wyciagnac Hero przed mrozami. Biedak :(:( Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Hero znowu cie podniose, a wieczorem ruszamy do akcji :):) Quote
Emigrantka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Kiedy ktos ostatnio ta psia bide widzial w schronie? Quote
jola_li Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Czy są nowe wieści o naszym Bohaterze? Jakieś plany "odbicia"? Quote
Ingrid44 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Szarotka napisał(a):Hero znowu cie podniose, a wieczorem ruszamy do akcji :):) Jak jest Szarotka na watku to Hero nie zginie.:cool3: Zeby go tylko cioteczki znalazly w tym koszmarnym Schronie :shake: Quote
funia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jestem chora od dwóch dni ,dzis już leże .Jutro też zostaje w domu . W sobotę idę juz do pracy bo muszę .Nie obiecuję na 100% bo schron czynny do 14 ,ale postaram się być i poszukać go . Hero Leży mi na sercu tak jak i wam Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Funia nie chcemy, zebys chora chodzila i szukala psa. Mam nadzieje, ze on tam przetrzyma te mrozy. :(:( Ja bede ludzi namawiac na deklaracje, zeby byl pieniadze. Quote
E-S Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 funia napisał(a):Jestem chora od dwóch dni ,dzis już leże .Jutro też zostaje w domu . W sobotę idę juz do pracy bo muszę .Nie obiecuję na 100% bo schron czynny do 14 ,ale postaram się być i poszukać go . Hero Leży mi na sercu tak jak i wam Funiu ... mam nadzieję, że to nie ja Cię zaraziłam... wracaj do zdrowia proszę Ewa Quote
funia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Nie Ewa na pewno nie ty .....Łaze z katarem juz tydzień więc w końcu ile mogło mi się udawać zmogło i tyle . Jak dojechałaś ? bez problemu ? Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 No to Hero bierzemy sie do roboty :):) Quote
Ingrid44 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Szarotka napisał(a):No to Hero bierzemy sie do roboty :):) No jak Szarotka bierze sie do roboty to zaraz Dogo padnie z przeciazenia.:evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Quote
c'est la vie Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Witajcie, Szarotka mnie zaprosila, wiec jestem. Niestety aktualnie nie moge wspomoc finansowo, ale obiecuje to zrobic jak tylko bede miala pieniazki!!! Poki co bede sledzic i podrzucac!!! Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dziekujemy za podrzucanie i agitowanie innych. Jak bys mogla rozeslac watek do innych to tez jest bardzo duza pomoc :):) Quote
agata51 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dziękuję za zaproszenie, Szarotko. Wysłałam PW. Zaglądałam wcześniej do Hera, teraz będę już jawnie - jak nocki starczy. Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Funia- Ty siedz na duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupie w domu jak chora jestes. Ty masz zdrowiec.. No.. bo jak nie to :mad: Nie ma tam ktos inny do schrony wpasc i poszukac tego malucha? Upewniec sie ze tam jest po pierwsze (moze akurat ktos go wzial do domku juz.. moze mu sie poszczescilo) i jak sie ma biedaczysko? Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Najbardziej mnie martwi ta pogoda i to, ze nie ma odpowiedniej ilosci bud i zadnego schronienia dla psow przy tych mrozach :(:(:( Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 agata51 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie, Szarotko. Wysłałam PW. Zaglądałam wcześniej do Hera, teraz będę już jawnie - jak nocki starczy. Dzieki Agato. Obecnosc na watku tez jest bardzo wazna. Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 No.. tak to we 2 sie grzali jeden o drugiego futrami a teraz kumpla nie ma Hero... i on.. taki malutki :( Quote
Recommended Posts