funia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Pracę kończę o 17 więc wcześniej nic nie mogłam napisac.Niestety byłam długo w schronie i nie było go ....Było dzisiaj bardzo zimno większa częsc psów z jego wybiegu była w środku .Ufam więc ,ze on także . Muszę pojechać po córkę ,pózniej jeszcze będę . Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 O jej:(:( a w schronie nikt nic nie wie ?? Quote
Onaa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A może lepiej za dnia jechać do schroniska ? Quote
anawa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Funia, przecież nie jesteś tam sama. Kto jeszcze może podjechać i przetrzepać schron w poszukiwaniu Hero? Quote
Onaa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 funia napisał(a):Przecież byłam dzisiaj o 11 rano .... A bo ja zrozumiałam że ok.17ej, a to już ciemno jest. No to gdzie ten maluch może być. Żeby tylko mu się nic nie stało. Quote
furciaczek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Moze sie biedak schowal przed zimnem, nie ma co panikowac. dziewczyny w miare regularnie jezdza do schronu, pewnie beda sie rozgladac za chlopakiem. Quote
Tola Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Jestem; nie mialam dzisiaj w pracy dostepu do netu, a tu taki ruch:loveu: Dzieki, ze jestescie z Hero. Mam nadzieję, ze razem uda nam się pomoc i jemu. Zabieram się za wpisywnie deklaracji w 1 post. Co do wyjazdów do schroniska to jezdzę regularnie 1 - 2 razy w tyg z mniejszymi przerwami od 8 lat. Częściej sama nie dam rady. Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 To kto z Zamoscia moze jeszcze pomoc. Trzeba tego biedaka znalezc.:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
funia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Funia, przecież nie jesteś tam sama. Kto jeszcze może podjechać i przetrzepać schron w poszukiwaniu Hero? Anawa to nie jest takie proste .... Sytaacja jest taka ,ze ja chodząc dzisiaj przez godzinę w schronisku miałam za sobą kierownika i pracownika ,chodzili za mną krok w krok .sledzili każdy mój ruch .Jak robiłam zdjęcie to wszczynał awantury ze bez jego zgody je robie .Ja jemu dłuzna nie pozostaję wiec po kilku minutach robi sie z takiej wizyty piekło . i tak jest za kazdym razem jak ide do schronu .Jego nienawiść jest tym większa teraz bo jestem świadkiem w sprawie o złego traktowania zwierzati ,która prowadzi nasza prokuratura .Prowokował mnnie cały czas puszczając takie teksty ,ze głuchego by szlag trafił . Do schronu jeżdzą tylko Tola i Sacred Piranha . Każda z nas nie powinna jeżdzić sama aby nie zdażały się takie wstręty ,ale niestety nie mogłam się zgrac czasowo z Piranią .Schron czynny jest od 11-14 ja w tych godz.pracuje tak jak wszyscy ,więc trudno jest się wstrzelić w te godziny .Aha w poniedziałek jest od 11 -16 Quote
anawa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A............ to dobrze........to razem napewno znajdziecie Hero :) Trzeba przyznać, Funia, że jesteś odważna, że sama tam pojechałaś. Dzięki Ci za poświęcenie w imię wyższych celów :loveu: Quote
funia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zobaczcie co przytargałam dzisiaj ze schronu ,Wszystkie psy ją gryzły była najmniejsza z nich i ciągle szarpana . Quote
anawa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Jak to przytargałaś???? Wzięłaś ja do domu??? Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='funia']Zobaczcie co przytargałam dzisiaj ze schronu ,Wszystkie psy ją gryzły była najmniejsza z nich i ciągle szarpana . Loooooooooo Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - do kieszeni tego slodziaka schowalas czy co? Quote
Tola Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Pojadę do schronu w niedzielę mam nadzieję, ze kierownika nie będzie:roll: Quote
funia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Jeśli ktoś się chce umówić czekam na propozycję ,mogę jechać w niedzielę i będziemy szukać .....Tylko musimy zdążyć bo schron w niedzielę do 12 czynny...... Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Hm.........nie jestem pewna. Kierownik napewno nie powinien wiedziec o ktorego psa chodzi ........... Quote
Tola Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Wpisalam deklaracje, sprawdzcie proszę czy kogos nie pominęłam Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Hm ta mala to na Hero nie wyglada, chociaz kolor ten sam :(:( ale jest taka malusienka, ze faktycznie do kieszeni moglas ja wsadzic :):) a ile to moze miec ?? Quote
anawa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Tola napisał(a):Pojadę do schronu w niedzielę mam nadzieję, ze kierownika nie będzie:roll: Ojej, to Wy wszystkie macie na pieńku z kierownikiem? To zły człowiek jakiś............. Trzeba go zwolnić na zbity p... Quote
funia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Anawa ,wzięłam go do domu bo nie mogłam patrzeć jak ogromne szczeniaki ćwiczyły na nim szarpannie za gardło .Lezała na zewnątrz na tym mrozie bo duze nie wpuszczały jej do budy .zwyłam się i wzięłam.Mam tydzień zeby znalezc jej dom ,jęśli ktos chce piękną miniturową sunie to jest od zaraz do wzięcia Quote
Tola Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Szarotka napisał(a):Hm.........nie jestem pewna. Kierownik napewno nie powinien wiedziec o ktorego psa chodzi ........... Zgadzam się w pełni. Ja tez jak kupowalam Fokusa i Sniezkę tydzien temu to mialam faceta "na karku". Jest specjalistą w wyprowadzaniu z równowagi:shake: Quote
funia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja myśle,ze ma 2 miesiące .ładnie chrupie suchą karmę i jest bardzo mądra .Właśnie przeleciała przez pokój z butem większym od niej dwa razy Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dobrze, ze wzielas te bide. Moze damy jej na imie Kruszynka :):) Quote
funia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Więc nie da się zobaczyć go nie prosząc o przeszukanie boksów ,to nie wiem już jak zrobić .... Aha jeszcze Hit dnia . Powiedział kierownik ,ze na nikogo jeszce tak nie reagowały szczeniaki agresywnie jak na mnie ,to ze bardzo się miedzy soba gryzły wytłumaczył z wielką stanowczością i tonem znawcy ze powodem jestem ja ....Boze zwierzęta bójcie się mnie znawca dokonał odkrycia i nic juz nie bedzie takie same ....:p Quote
Recommended Posts