jola_li Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Emigrantka napisał(a):Ermmm?To chyba nie ten watek.... Ten, ten ;-).... Zobacz post 87..... Hero jeszcze czeka... Maleńka już bezpieczna.... Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No maly mam nadzieje, ze Panie na Zamosciu cie uratuja :):):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Hero sie przypomina:):) i mowi, ze w schronie to jest niezbyt milo i chcialby wyjsc :(:( Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Acha - to sunia tez byla..... Mialam spadac z kompa ale mnie szarotka straszy ze jak do Londka przyleci to mi... leb urwie to sie.. no boje.... Kto da grosika dla Hero? No juzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dawac kase ciotki plssssssssssssssssssssssssssssss Quote
funia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak wiemy ,wiemy .Jak znajdę kogoś na poniedziałek to znowu pojadę .Grypa mnie pobiera więc muszę się kurować Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Szarotka - ile dajesz na Hero? Sprobuje Twoja deklaracje pobic chociaz o zlotowke... no.. Nie chce mi sie szukac ile dalas bo mi Dogo zaczyna chodzi 5min na zmiane strony... no.... Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 funia napisał(a):Sunia jest do wzięcia ,jakby co;) To mi ja wyslij... w bombelkowanej kopercie... zmiesci sie :D Quote
Dzika_Figa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 zapisuję się na watku, coś spróbuję wyskrobać Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jeszcze nic nie dalam. Policze deklaracje i sie zdeklaruje, jak wroce ze spaceru :):) Myslalam, ze najpierw musimy wiedziec czy pies jest?? ale w sumie moge sie zdeklarowac, bez tego. Moge dac 20 stalych. Ja nie tylko jestem na dogo, ale i na podhalanach. Moze cos jeszcze dam na jednorazowa. Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 funia napisał(a):Sunia jest do wzięcia ,jakby co;) Sunia jest piekna. Moja Maya bylaby by zachwycona. Ona uwielbia takie male pieski :):) Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jeszcze nic nie dalam. Policze deklaracje i sie zdeklaruje, jak wroce ze spaceru :):) Myslalam, ze najpierw musimy wiedziec czy pies jest?? ale w sumie moge sie zdeklarowac, bez tego. Moge dac 20 stalych. Ja nie tylko jestem na dogo, ale i na podhalanach. Moze cos jeszcze dam na jednorazowa. Quote
Tola Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Widzę, ze deklaracji przyywa; kto moze zbierac na swoje konto wpłaty na Hero? Bo bez tego nie zdolamy zabrac go ze schronu:roll: Chyba ze jakis dt... Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No wlasnie - kto bedzie na Hero zbieral? Obiecalam szarotce ze jej tu pomoge.... tego malucha wyciagnac bo widze ze bardzoooooooooooooooooooooooo jej w glowie siedzi. Prosze dopisac ode mnie 10 zl deklaracje stala dla Hero od lutego, wiecej niestety nie moge :( 50 zl jednorazowa zostaje jak jest Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ani Emigrantka ani ja zbierac nie mozemy, wiec czekamy na kogos kto jest miejscowy i moze?????????????? Emigrantka dzieki za pomoc :):) Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Glownie chodzi o to, zeby ktos go w tym schronie znalazl :(:( Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Emigrantka napisał(a):Funia juz go tam znajdzie ;) Mam nadzieje :):) Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Czy dobrze doczytalam ze nastepna proba odbicia Hero ze Schronu jest planowana na poniedzialek ? Quote
Vlk Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 bardzo trzymam bardzo kciuki bardzo mocno bardzo bardzo... dla bohatera, żeby się udało go wyciągnąć:) Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ingrid44 napisał(a):Czy dobrze doczytalam ze nastepna proba odbicia Hero ze Schronu jest planowana na poniedzialek ? Takie mam wrazenie :):) Ingrid a jak tam Storm ?? Quote
elinka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 jutro przeczytam historię Hero, teraz sobie zaznaczę Quote
funia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jeśli dzisiaj nikt nie zajrzy do schronu to tak jak pisałam postaram sie pojechać w poniedziałek . Ale muszę mieć asystę bo ten typo nie da mi znowu żyć . Tylko jak go znowu na wybiegu nie będzie to co ....Przecież nie pokaże im o którego mi chodzi bo moze szybko nagle okazac się ze "poszedł do adopcji " Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 funia napisał(a):J Ale muszę mieć asystę Funia, pozyczylabym Ci moja Zare ale.. za daleko..... Mam nadzieje ze Hero sie znajdzie i to szybko...... Dawac wszyscy Hero do skarpety grosiki.. no juz...... Quote
Recommended Posts