Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha - to sunia tez byla.....

Mialam spadac z kompa ale mnie szarotka straszy ze jak do Londka przyleci to mi... leb urwie to sie.. no boje....

Kto da grosika dla Hero?

No juzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dawac kase ciotki plssssssssssssssssssssssssssssss

Posted

Jeszcze nic nie dalam. Policze deklaracje i sie zdeklaruje, jak wroce ze spaceru :):)
Myslalam, ze najpierw musimy wiedziec czy pies jest?? ale w sumie moge sie zdeklarowac, bez tego.
Moge dac 20 stalych.
Ja nie tylko jestem na dogo, ale i na podhalanach. Moze cos jeszcze dam na jednorazowa.

Posted

Jeszcze nic nie dalam. Policze deklaracje i sie zdeklaruje, jak wroce ze spaceru :):)
Myslalam, ze najpierw musimy wiedziec czy pies jest?? ale w sumie moge sie zdeklarowac, bez tego.
Moge dac 20 stalych.
Ja nie tylko jestem na dogo, ale i na podhalanach. Moze cos jeszcze dam na jednorazowa.

Posted

Widzę, ze deklaracji przyywa; kto moze zbierac na swoje konto wpłaty na Hero?
Bo bez tego nie zdolamy zabrac go ze schronu:roll:
Chyba ze jakis dt...

Posted

No wlasnie - kto bedzie na Hero zbieral?

Obiecalam szarotce ze jej tu pomoge.... tego malucha wyciagnac bo widze ze bardzoooooooooooooooooooooooo jej w glowie siedzi.

Prosze dopisac ode mnie 10 zl deklaracje stala dla Hero od lutego, wiecej niestety nie moge :(

50 zl jednorazowa zostaje jak jest

Posted

Jeśli dzisiaj nikt nie zajrzy do schronu to tak jak pisałam postaram sie pojechać w poniedziałek .
Ale muszę mieć asystę bo ten typo nie da mi znowu żyć .
Tylko jak go znowu na wybiegu nie będzie to co ....Przecież nie pokaże im o którego mi chodzi bo moze szybko nagle okazac się ze "poszedł do adopcji "

Posted

funia napisał(a):
J
Ale muszę mieć asystę

Funia, pozyczylabym Ci moja Zare ale.. za daleko.....

Mam nadzieje ze Hero sie znajdzie i to szybko......

Dawac wszyscy Hero do skarpety grosiki.. no juz......