Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Funia pisalas, ze w niedziele jest najlepiej bo kierwonika nie ma. Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zapisuje sobie wątek. trzymam kciuki i jak psiaka wyciągniecie i porobicie mu ładne zdjęcia to oferuję się z banerkami i obróbką graficzną zjdeć, włączając w to doklejanie motylków na nosie i kwiecia u stóp (łap). Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 a i owszem, to też, i inne wedle życzenia Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mozesz mu.. jajaka dorysowac.. jak po kastracji heheheh Quote
Vlk Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 albo motylka wdzięcznie zasłaniającego... ;) Quote
funia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 owszem Szarotko ,ale wyszedł mi dzisiaj dowóz dwoch psów ,którymi sie opiekowałam do DS . Zabrało mi to sporo czasu ,zaliczyłam również lądowanie w rowie ....Ku uciesze gawiedzi wiejskiej wywinęłam 360 stopni i usadziłam się w rowie . Pomogli ,nie ma co . Quote
Onaa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Przepraszam za offa :oops:: http://www.dogomania.pl/threads/1779...zony-bez-oczka Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Zapisuje sobie wątek. trzymam kciuki i jak psiaka wyciągniecie i porobicie mu ładne zdjęcia to oferuję się z banerkami i obróbką graficzną zjdeć, włączając w to doklejanie motylków na nosie i kwiecia u stóp (łap). Motylki na nosie tez pomysl :):) Quote
Tola Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Tola napisał(a):Dlatego najbezpieczniej dla nas i psa jak jezdzi się w niedzielę. Pracownicy z mniejszymi lub wiekszymi oporami przeszukuja boksy. ... Cytuję sama siebie, bo to ja pisalam, ze najlepiej jechać w niedzielę no i pojechalam. Nie mam jednak dobrych wiesci - Hero nie bylo na wybiegu, nie bylo tez tego psa, ktorego pomylilam z Hero:-( Ale po dzisiejszym wyjeżdzie wiem, ze nie trzeba sie zalamywac; dzisiaj znalazlam suczkę, której szukalam od 2 tyg dla leni356 Nie bylo jej 2 tyg , a tu nagle znalazla się:roll: Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 O czyli psy sie chowaja i wtedy nie ma szans go znalezc ?? I co z ta suczka ?? Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To jakies "ciekawe" Shronisko, pieski pojawiaja sie i znikaja. Hmmmm ,czy to sprawka tego koszmarnego kierownika ?:angryy: Wielka szkoda ze nie znalazlas Hero :shake: Bedziemy czekac i trzymac mocno kciuki :roll: Quote
Tola Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Szarotka']O czyli psy sie chowaja i wtedy nie ma szans go znalezc ?? I co z ta suczka ?? Nie potrafie tego wytlumaczyc. Wina lezy chyba w braku ewidencji. My widzimy tylko te psy, ktore są na wybiegu, reszta przebywa w srodku boksu, do ktorego nie mamy dostępu. Bardzo powoli:mad: - wolno dziala mi dzisiaj dogo- wrzucam zdjecia naszych zamojskich Perełek na wątek http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukajAE-domA-w-i-miA-oA-ci?p=13914239#post13914239 zapraszam Quote
anawa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dziewczyny, szukajcie Hero, aż znajdziecie............... Quote
funia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Myślę ,ze on jest na pewno ....Znalazł miejsce w budzie i woli nie wychodzić .Wiata jest tak zbudowana Przez środek biegnie korytarz wzdłuż niego po obydwu stronach zbudowane są boksy ,któtre nie mają pleców Tj, tak ze psy są na ciągłym przeciągu .Nie raz tam na wolontariacie załatwiłam sobie korzonki / CZyli teoretycznie jest tak ,ze budy są pod dachem ale na przestrzał jest pootwierane .Na około 15 psów są 4 budy ,wyobrazcie sobie na czym śpią te dla których brakuje miejsca ....Oblodzona terakota po której ślizgaja się .Mam nadzieją ze Hero ma miejscówkę w budzie . Quote
funia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Oczywiście budy to totalna porażka ,zadna nie jest ocieplona .U większych psów dachy zdejmują ....Zeby więcej weszło Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Moj Boze, jakie straszne warunki sa w tym Schronie. Przeciez psy moga zamarznac na smierc w takich warunksch :( Powinno byc chociaz wiecej bud . Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ten schron to sie powinien nazywac antyschron :(:(:( Quote
jola_li Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A może w okolicy jest jakieś technikum budowlane, czy inna tego typu szkoła, w której są warsztaty, a uczniowie uczą się stolarki? Może mogliby zrobić budy w ramach nauki? Kiedyś zaproponowałam cos takiego kierownoiczce warsztatów szkolnych w innym mieście i była chętna... Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 No tak tam konieczne sa sciany, zeby psy sie mialy gdzie schowac, co to za dziadostwo :(:( Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 No i gzdie Hero? Boze jak te wszystkie psiska tam musza marznac.... bud nie maja nawet? :( Czesc Szarotka - jak Ciebie widze to wiem za na mnie pora spac.. az kiedys musze rozniece czasu sprawdzic bo pojecia nie mam..... Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ja tylko na chwile bo wychodze oddychac :):) Quote
Olga7 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mam nadzieję ,że bohaterski pies Hero znajdzie się jednak caly i zdrowy niedlugo . /A cioteczkom przypomnę delikatnie,że wielu kier.schronów i pracownicy też często -są na bieżąco z naszym forum -czytują, jak nie w pracy to w domu -i potem co niektorzy rewanzują się wolont. za takie czy inne opisy ich schronow albo różne o nich opinie i życzenia pod ich adresem -co raczej ludziom z dogo i psom też nie wychodzi potem na dobre -niestety...:razz::shake:./ Swoją drogą -Zamość -takie historyczne ,piękne miasto powinno miec też na odpowiednim poziomie schronisko -a nie takie dziadostwo -jakie tam jest .:mad:Czy nie ma komu tam zrobic z tym porządek w koncu ? Może wymóc to na radnych i prezydencie miasta ,zeby zajęli się w koncu należytymi warunkami życia i bytu bezdomnych psów w Zamościu ?? Po to tam są przecież i za to biorą pieniądze -placone z podatków zresztą. Pogonić ich do roboty -niech zajmą się też tym problemem od dawna odkladanym i lekceważonym !! Może należy zacząc od zatrudnienia kier. i personelu ,ktorzy chcą tam dobrze pracować i polepszyć warunki bytowe tamtejszym psom ??? Quote
zuzka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Biedaku wskakuj wysoko żeby było cię dobrze widać . Quote
Szarotka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No wiec dobry duszek napisal do mnie pw i powiedzial, ze musimy zaczac zbierac deklaracje, bo inaczej bedzie dupa a nie Hero ze schroniska :(:( Tola zmien tytlu na zbieramy deklaracje dla bohatera ze schroniska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts