Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Hero ja tu co ciebie zagladam i mam nadzieje, ze sie znajdziesz. Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Bedę w piątek lub sobotę w schronie, będę jak zwykle wypatrywac Hero... Nadzieja umiera ostatnia... Quote
Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tola napisał(a):Bedę w piątek lub sobotę w schronie, będę jak zwykle wypatrywac Hero... Nadzieja umiera ostatnia... Dzieki Tola :):) Quote
anawa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pamiętamy o Tobie, Hero.............. Kochane dziewczyny będą przeszukiwać schron i wreszcie Cię znajdą....... Quote
Ingrid44 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ja tez ciagle zagladam i mam nadzieje ze Hero sie odnajdzie . Quote
belka123 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ja tez zagladam, mam nadzieje ze chlopak sie znajdzie... i wszystko sie ulozy Quote
Tola Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Bylam dzisiaj w schronie - nie ma Hero:-( pracownik pytal, kogo tak wypatruj;, nie pamięta psa. Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 To bardzo przykre:placz::placz::placz::placz::placz::shake::shake::shake::shake: Quote
anawa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Hej................... tylko nie traćmy nadziei!!!!!!! Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 to jakiś absurd ... pies się raczej nie dematerializuje ... Quote
Szarotka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']to jakiś absurd ... pies się raczej nie dematerializuje ...[/QUOTE] Raczej nie, ale wole nie pisac to o czym wszyscy mysla :(:( Quote
Szarotka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']a jakaś qrcze odpowiedzialność ????[/QUOTE] Z tego co wiem, to tam stale ktos ze schronem walczy, ale miejscowe wladze stoja za schronem i trudo jest cos zrobic. Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 no to pupa blada ... przecież kanałami nie uciekł ... Quote
Szarotka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']no to pupa blada ... przecież kanałami nie uciekł ...[/QUOTE] Podobno w schroniskach dzieja sie dziwne rzeczy psy sie zagryzaja. W slupskim schronisku chcielismy zabrac jedna podhalanke. Zanim sie zebralismy to ja uspili :(:( Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 no dobra, zagryzają się, ale nie zjadają bez śladu ... skoro usypiają to chyba wiedzą, którego psa, więc powiedzieliby, że uśpili ... chyba ... no tak na logikę ... Quote
Szarotka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']no dobra, zagryzają się, ale nie zjadają bez śladu ... skoro usypiają to chyba wiedzą, którego psa, więc powiedzieliby, że uśpili ... chyba ... no tak na logikę ...[/QUOTE] Ja nie wiem, bo ja nie z Zamoscia. Tam chodzi pare dziewczyn i wszystkie mowia to samo, ze jest koszmar.:angryy::angryy::angryy::diabloti::diabloti::diabloti::shake::shake::shake: Quote
Panca Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 znikaja i sie pojawiaja..tak bylo z moim zamojskim Fryziem tyle ze on finalnie jest u mnie a Hero sie zdematerializowal... ten schron to bardzo dziwna instytucja ,niestety poki co chyba zadne zmiany sie nie szykuja..straszne to.... Quote
Szarotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Najgorsze jest to, ze zaloga schroniska jest poza prawem :(:( Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Szarotka']Najgorsze jest to, ze zaloga schroniska jest poza prawem :(:([/QUOTE] póki co ... Quote
Ingrid44 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ja tego miejsca nie nazywam Shroniskiem tylko Obozem Zaglady :-(:-(:-(:-(:shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz: Quote
Panca Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 nawet jest watek na dogo o takim tytule...wlasnie o zamojskim schronisku Quote
Recommended Posts