anawa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Szarotka napisał(a):Taka szkoda, ze nie zdazylismy pomoc Hero :(:( Szarotka, czyżbyś straciła nadzieję? Nie wolno Ci!!!! Wiosna idzie, Hero się znajdzie!!! Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='anawa']Szarotka, czyżbyś straciła nadzieję? Nie wolno Ci!!!! Wiosna idzie, Hero się znajdzie!!! Nigdy nie trace nadziei, ale jak narazie ja odlozylam.:):) To jeszcze tez u Hero zaofuje: Kochane Cioteczki bardzo potrzebna pomoc: sunia i 6 szczeniakow bez domu i bez deklaracji: http://www.dogomania.pl/threads/181890-BA-AGAMY-O-WORECZEK-KARMY-DLA-MALUSZKA-W-Tylko-6-przeA-yA-o-zimAE-2-za-TM Quote
Olga7 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Ingrid44']To nie Schronisko to OBOZ ZAGLADY i najgorsze ze nic sie nie da zrobic zeby to zmienic. Musiala by jakas Fundacja albo TOZ przejac a tak to szkoda mowic. Noz sam sie w kieszeni otwiera ! ! ! Czy naprawdę nie da się nic zrobić -by zmienić na lepsze los zwierząt z tego schronu ? Czy nikt inny nie może wystartować tam do przetargu i prowadzić tam schronisko -a nie obóz zaglady kolejnych dziesiątek i setek bezbronnych psów ? O ile wiem -to w schronisku w Elblągu bylo przedtem chyba podobnie -a jednak wywalczono tam zmianę kierownika /kierowniczek/ schronu i teraz panują tam dobre warunki życia dla psów oraz pracy dla personelu. Widać tam prawdziwe zaangażowanie i starania ,by psy mialy tam dobrą opiekę .Może podobnie podejść do spraw zmian w schronie w Zamościu ? Tam schronisko prowadzi fundacja Animals a schron jest wlasnością miasta i gminy Elbląg. Jak okazuje się -można prowadzić dobrze i solidnie schronisko . http://www.dziennikbaltycki.pl/fakty24/141474,elblag-konflikt-i-zmiany-w-schronisku,id,t.html http://www.schronisko.elblag.pl/ No i schronisko w Elblągu -jak widać na dogo -jest przykladem energicznie oglaszanych do adopcji psów. http://www.dogomania.pl/threads/77385-SCHRONISKO-ELBLAE-G-Psy-do-adopcji-POST-NR-1-NR-4-Miejsca-na-80-a-psA-w-220-Pomocy Czy tak nie może być w zamojskim schronisku ? Wszystko zależy od samych ludzi -ich zaangażowania i podejścia do swych podopiecznych -czyli psów ,ktore wcale nie muszą być w schronie złem koniecznym i tak traktowane .Podobnie jak i wolontariusze ,ktorzy są tam doceniani i szanowani -o ile wiem.Nadmienię tylko także ,że psy elbląskie nie są glodne i nie walczą o pokarm -mają pod dostatkiem dobrej karmy .Dlaczego tak nie może być w Zamościu -dużym ,pięknym zabytkowym mieście -perle naszej polskiej architektury ? Może utworzyć w Zamościu fundację ANIMALS - Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt ,ktore wspolpracuje z zach.organizacjami pro/zwierzęcymi /jeśli się nie mylę/. Quote
Szarotka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ingrid44 napisał(a):SZAROTKA, wyczysc skrzynke ! Wyczyscilam :):) Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 lika1771 napisał(a):Hero gdzie jestes:look3: No niestety nikt tego nie wie:(:( Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Czy ktos jeszcze chodzi do schronu i szuka Hero ? Quote
Tola Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Ingrid44 napisał(a):Czy ktos jeszcze chodzi do schronu i szuka Hero ? zawsze jak jestem w schronie, to przede wszystkim ide do bo9ksu, gdzie był Hero.... W niedzielę tez to zrobię. Quote
lika1771 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tola napisał(a):zawsze jak jestem w schronie, to przede wszystkim ide do bo9ksu, gdzie był Hero.... W niedzielę tez to zrobię. Moze jest gdzie indziej a pracownicy nie pamietaja poszukaj tego bohatera Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Trzeba przeszukac caly Schron - jak sie da oczywiscie. Wiem ze sa utrudnienia:shake::shake::shake::-(:-(:-( Quote
Tola Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Przykro mi - nie ma Hero:-( Zdjecia z dzisiejszej wizyty sa tutaj - zajrzyjcie Cioteczki, moze kogos wypatrzycie, moze wiecie o kims, kto akurat szuka podobnego psiaka... http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukajAE-domA-w-i-miA-oA-ci/page224 Quote
Ingrid44 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To bardzo smutne. Piesek zginal i nikt nic nie wie :angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
lika1771 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Matko kochana nikt nic nie wie, nie ma mozliwosci zeby to sprawdzic co sie z Nim stało przeciez nie wyparował Quote
belka123 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 bidulek, caly czas mam nadzieje ze sie znajdzie Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wyglada na to, ze zniknal ze schronu i to bardzo szybko po tym jak dziewczyny zabraly Fabiana i nikt nie wie, co i jak :(:( Quote
lika1771 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A nie da rady sprawdzic tego przeciez pies nie moze wyparowac Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='lika1771']A nie da rady sprawdzic tego przeciez pies nie moze wyparowac[/QUOTE] W Tym Schronie wszystko mozliwe. Przeciez to Oboz Zaglady :( :( :( Pieski gina bez wiesci :( Quote
lika1771 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Matko to straszne mam nadzieje ze gdzies jest i ciotki Go znajda Quote
Szarotka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='lika1771']Matko to straszne mam nadzieje ze gdzies jest i ciotki Go znajda[/QUOTE] Potrzebujemy cudu ............... Quote
Recommended Posts