Plicha Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 No wreszcie wyglada że i do Miki los sie uśmiechnie :) Hurra :multi::multi::multi: Quote
Lidan Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Też niecierpliwie czekam na jakieś wieści ... Quote
Equus Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Oj to trzymam mocno kciuki!!! Pokaż się z jak najlepszej strony MIKI! Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Miki kochana - proszę cię wypadnij jak najlepiej na tym spotkaniu :) juz sie nie mogę doczekac wyniku - oj jak się denerwuje ... Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Własnie, mru... napisz coś... my już tu niecierpliwimy się... Mam nadzieję, że brak informacji oznacza dobre wieści :) Quote
Equus Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 mru jest na forum, chyba z dobrymi wieściami już by tu była... Quote
mru Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 jest bo jak tylko włączy przeglądarkę to jest zawsze automatycznie zalogowana :P Miki się spodobała :) pojechała do domku od razu poszukam kogoś z Płocka, żeby podjechał jakoś w tygodniu :) jeśli kogoś znacie, to dajcie znać pani bardzo fajna :) z resztą obie panie fajne! najlepiej będzie jak zaproszę je na wątek! Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 mru napisał(a):jest bo jak tylko włączy przeglądarkę to jest zawsze automatycznie zalogowana :P Miki się spodobała :) pojechała do domku od razu poszukam kogoś z Płocka, żeby podjechał jakoś w tygodniu :) jeśli kogoś znacie, to dajcie znać pani bardzo fajna :) z resztą obie panie fajne! najlepiej będzie jak zaproszę je na wątek! o mru :) dziękujemy za takie cudowne wiadomości :) jak się cieszę :):):) MIKI ma swój wymarzony domeczek :) a Miki jak zareagowała na Panie? nie bała się samochodu?? Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 i prosimy o zmianę tytułu :multi::multi::multi: Quote
Equus Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 HURRRRRAAAA! Tak mi ten pies wpadł w oko, nie mogłam o nim przestać myśleć!!! Mam nadzieję, że jej choć trochę szczęścia przyniosłam (właśnie minął miesiąc od kiedy ją wypatrzyłam na wątku mru) :p Zaproś Panią koniecznie!!! Niech nam tu zdjęcia suńki wrzuca!!! Juhuuuuu! Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Eguus, to skoro z Miki się udało i tak nam na niej zależało, to moze teraz powalczymy o zmianę losu na lepsze dla Dianki?? skoro tutaj ogłoszenia i optymistyczne myslenie pomogło, to może i dla Diany jakiś domek się znajdzie?? Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 też z przytuliska, gdzie była Miki. wejdź na ogólny wątek lecznicy. Mama, która trafiła jakiś czas temu do przytuliska ze szczeniakami. Takie duuuże uszyska ma :) niedawno mru robiła jej nowe zdjęcia. Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 a to Diana, zmieniła się str 111 post 1104 i 1105 http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Warszawą-(-te-zwierzaki-naprawdę-nie-mają-czasu-(/page111 te nowe zdjęcia są :) Quote
Lidan Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Hurra !!! Strasznie się cieszę :-) Powodzenia Mikusiu :bye: Quote
mru Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 tak, Diance by się przydała promocja :) dziś dowiedziałam się, że Diana bardzo się otworzyła :) Quote
Energy Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Bardzo się cieszę:lol: Miki szczęścia sunieczko:loveu: Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 MIKUSIOWE CIOTECZKI - mam prośbę, zajrzyjcie prosze na watek Gasparka, brakuje juz tylko 90 zł do tego, zeby nie skończyło się morbitalem, może jechać do cudownego hoteliku, chociaż wejdźcie, odwiedźcie go, obecność też jest ważna: http://www.dogomania.pl/threads/1836...pomóżcie-nam! Quote
tripti Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 jakie wspaniałe wiadomości:))) gratuluję!!! Equus Miki przyniosłaś szczęście, to teraz pora na Diankę:)) Quote
Equus Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 A gdzie ta Pani znalazła Miki? Na allegro czy gdzie indziej? A i wiesz jak tam pierwszy dzień w nowym domku? A wątek Dianki to już kiedyś przeglądałam - jak trafiła za szczeniakami, nie wiem czy właśnie przez nią nie trafiłam na Miki! Quote
Recommended Posts