KT Arts Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Witanko:loveu: W sobotę byłam spotkać się z Agą i jej shihtziakami:loveu: Są śliczne i kochane:loveu: Fotka z moją ulubienicą Czesią:loveu: PIC DE CARLIT PIRENE Senida Quote
sator_k_ Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Widzę, że obie macie włosy do ziemi:evil_lol: Quote
Maalwi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Jaki świetny króliczek:) Też mialam królika 9 lat la eniestety juz nei żyje :( Quote
Tepes Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 szczerze jo tam za shih nie przepadom:evil_lol: Quote
KT Arts Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Będą foteczki jak tylko znajdę trochę wiecej czasu, a jak narazie to nie mam go nawet w weekendy :( A co do shihtzów to ja też kiedyś za nimi nie przepadałam, ale poznaje je od innej strony:loveu: Quote
*Magda* Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Niufciak napisał(a): http://img847.imageshack.us/i/dsc00628o.jpg Jak ślicznie... A jaki ten króliczek "duży" przy Twoim psie :D Quote
ahedok Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 cześć cześć kocham niufki, cudne z nich misie :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Niufciak napisał(a):Będą foteczki jak tylko znajdę trochę wiecej czasu, a jak narazie to nie mam go nawet w weekendy :( [FONT=Comic Sans MS]Trochę poczekamy ... trochę :diabloti: [/FONT] Quote
Tepes Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 no trocha poczekomy a jo już to wakacyjnie uuu:diabloti: Quote
KT Arts Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Witanko;) Długo nie zaglądała, ale wiecie jak to jest, nauka, i ogólny brak czasu :D Jeszcze teraz chodzę na kurs wodnego ratownika to juuż w ogóle nie mam czasu na wstawianie fotek.. Ale idą święta więc coś wrzucę, oczywiście nie mam aparatu więc fotki kiepskiej jakości bo z telefonu, także na razie nic lepszego nie mam.. Dodam też smutną wiadomość.. :( To czego sie najbardziej bałam.. Tosia odeszła na wiecznie zielone łąki i teraz kica po drugiej stronie.. nie wiem co się stało.. wszystko było w porządku, wstałam rano w poniedziałek, ale ona już była na tamtym świecie.. Nie mogłam wyjść do szkoły.. cała zaryczana.. Po południu poszłam ją zakopać.. Była u mnie 3 tyg. niecałe.. Teraz już wiem że nigdy więcej nie wezmę maleńkiego kicka.. Tylko i wyłącznie dużego.. :( ['][']['] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Reszta zdjęć nie nadaje się do zamieszczenia.. Obiecałam sobie że zrobię im więcej fotek razem jak zdobędę aparat.. ale nie zdążyłam.. ;( Quote
*Magda* Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Bardzo mi przykro z powodu Kicusia ;:-( Jestem z Tobą :glaszcze: Ja też zawsze mocno przeżywam śmierć moich zwierzaczków/przyjacół:-( Quote
łamAga Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Buuuu , szkoda , taki był śliczny :-( Toro piekny :loveu: Quote
KT Arts Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Teraz troszkę z innej beczki :) Wyczesałam Toro po zimie i oto efekty Dzień 1: Uploaded with ImageShack.us Dzień 2 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mam psa anorektyka ha ha ha.. :P Chudy jest troszkę :) Potem dodam jeszcze zdjęcia ze spaceru z Ramzesem, ale teraz muszę iść zrobić porządek z ciuszkami, a zejdzie mi sie troszkę bo podcięłam sobie przed chwilą opuszek :) i booolii..:( Quote
łamAga Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jeju jak fajnie miałaś , mogłas mi go dac wyczesac :lol: uwielbiam to :diabloti: Ojjjjjjc musialo boleć :-o ale do wesela sie zagoi :lol: Quote
*Magda* Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ja miałam wczoraj 1/10 tej ilości sierści i myślałam, że to dużo :crazyeye: Ale się musiałaś naczesać ;) Quote
Daga&Maks Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 szkoda króliczka :-( ale futra wyczesałaś z Tora :crazyeye: a ja myślałam że to z mojego psa dużo sierści da się wyczesać :lol: Quote
sator_k_ Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wow niezłe futerko. Czy wyczesujesz? Szkoda królisia ['] Quote
KT Arts Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Dziękuję wam za odwiedzinki;) Ja go nigdy wcześniej aż tak nie wyczesywałam, teraz zaczął się tak lenić, sierść wyciągałam z niego garściami :D Postanowiłam załatać tą dziurę po małej.. po świętach jadę po 8 miesięcznego chłopczyka, też kłapciatego.. trzymajcie kciuki ;) Jednak sentyment do kicków trzyma mnie od kołyski ;) Quote
Tepes Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 przykro mi z powodu królika... a ten nowy to z jakiejś adopcji, hodowli czy czego jeśli można wiedzie?:) matko ile futra z niego wyszło:evil_lol: Quote
KT Arts Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Z hodowli, ale nie wiem jak to jest z hodowlą u kicków.. Hehe, no futra było sporo, byłaby porządna poduszka z tego :D Quote
vege* Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 a nie myślałaś, że oddać tą sierść takiej pani co robi z psiej sierści np. rękawiczki czy szaliki? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Przykro z powodu kroliczka...... A kupka siersci powazna ;) Quote
Recommended Posts