łamAga Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 vege* napisał(a):a nie myślałaś, że oddać tą sierść takiej pani co robi z psiej sierści np. rękawiczki czy szaliki? :evil_lol: Całkiem dobry pomysł :evil_lol: Ty dasz sierść na srodek swetra ja z Qwendi na rekawy i bedzie git :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Bardzo mi przykro z powodu królika :-( [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Wyczesałam Toro po zimie i oto efekty [FONT=Comic Sans MS]Trochę czesania chyba było ;)[/FONT] Quote
KT Arts Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Hejka;) A no myslałam o tym, no ale juz za późno :P Mam dla was coś do ocenienia ;) Nowy banner na moją stronę;) Jest troszkę duży, ale trudno :eviltong: Co o nim myslicie?;) Quote
Ania&Kasia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Też mi się podoba ;] ale torinka za bardzo nie widać w tym prawym rogu próbowałaś jak by wyglądało jak być dała jaśniejsze tło.? :eviltong: ( tak tak wiem czepiam się :evil_lol: ) Quote
KT Arts Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Tak patrzyłam różne kombinacje, ale jakoś mi sie brzydko odbijał na jaśniejszym, zrobie sobie jeszcze ze dwa chyba :P Quote
KT Arts Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Fotki:loveu: Oczywiscie do niczego;/ Bo jakby to mogłobyć że będą fajne zdjęcia ;/ ehh.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Avaloth Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 czarno-biało :D ale fakt, zrobic dwom psom, w których jeden jest jasny a drugi ciemny dobre zdjecie to jest wyzwanie, szczególnie jak jest słońce Przykro mi z powodu królisia.. Ja z moim pierwszym miałam podobnie, za wcześnie nam go sprzedali i odszedł po tygodniu.. Quote
łamAga Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 http://img84.imageshack.us/img84/9042/dsc00734yl.jpg pieknie zmęczone futrzaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 http://img84.imageshack.us/i/dsc00734yl.jpg/ dwa misiaki:loveu: Quote
ahedok Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 śliczne niedźwiadki :loveu: wesołych świąt :multi: Quote
KT Arts Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 No fakt, ciężko jest im zrobić fajne zdjęcia, zwłaszcza telefonem ;/ Ha ha w końcu doczekałam się treningu :D:D Jedziemy 1 maja i jak sie uda to będą jakieś fotki :D a jak nie to trudno, 3 maja może też pojedziemy.. ahh nie mogę sie już doczekać. :D:D W ogóle zamierzam się do kupna lustrzanki, ale nie mogę się zdecydować na jaką.. Doradź cie coś :) Liczę na waszą pomoc :) WESOŁYCH WIELKANOCNYCH I MOKREGO PONIEDZIAŁKU :loveu: Quote
*Magda* Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Niufciak napisał(a): W ogóle zamierzam się do kupna lustrzanki, ale nie mogę się zdecydować na jaką.. Doradź cie coś :) Liczę na waszą pomoc :) Ja mam Nikona D3000 i jestem z niego bardzo zadowolona ;) Wesołych Świąt ;) Quote
Kilche Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Wesołych życzymy :) i przepraszamy za taki poślizg w czasie :lol: Quote
KT Arts Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Wesołych Wesołych i mokrego dzisiaj !!!!;) No właśnie sie zastanawiałam nad Nikonem, ale dopiero zaczynam się bardziej tym interesować, co jak gdzie i w ogóle, bo jak sie uda to na dwiazdkę sobie chcę takie jakieś lustereczko sprawić bo mnie cholera bierze z tymi głupimi małymi starymi cyfrówkami ;/ No i nowinka co prawda z piątki, ale jakoś czasu było brak coby o tym napisać.. tak więc moje kochane, piękne, słodziutkie, śliczniutkie, rozszczekane maleństwo w piątek tj. 22.04. skończyło 11 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet po niej tego nie widać, zamiast się starzeć ona się cofa w rozwoju, dosłownie :D Zaczyna coraz częściej zaczepiać do zabawy i szaleć, mordki oczywiście nigdy nie zamyka, choćby nie wiem co :) Można powiedzieć że się przy niej wychowałam :loveu: Kocham kiedy śpi ze mną w łóżku i rano muszę ją koniami z niego zwlekać bo oczywiście jeść nie będzie bo ona teraz śpi i koniec :loveu: Uwielbiam jak tyle co poje, przychodzi żeby jej pomasować brzuszek, a jak się obijam to drapie mnie łapą coraz mocniej dopóki nie zacznę znowu:loveu: Kocham jak rano robię sobie śniadanie a ona siedzi przy mnie w kuchni i patrzy w podłogę czy czasem coś nie spadnie, albo jak leci pędem po usłyszeniu hasła "chodź masz" :loveu: Kocham jej słodziutkie oczka kiedy kładę się spać a ona siada przy łóżku i patrząc mi w oczy maślanymi oczkami i merdając ogonkiem wydaje z siebie proszący głosik żebym wzięła ją do siebie i przytulając zasnęła :loveu: Kocham ją nad życie i nie dopuszczam do siebie myśli że kiedyś mi jej zabraknie :loveu: Ona to mój antidotum na złe dni :loveu: Maleńka życzę Ci wszystkiego co tylko najlepsze i żebyś żyła 100 lat :loveu: Oj ciut się rozpisałam:P Fotek niestety na razie nie ma.. jak uda się zrobić to pojawią się w najbliższym czasie ;) Quote
vege* Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Niufciak napisał(a): Nawet po niej tego nie widać, zamiast się starzeć ona się cofa w rozwoju, dosłownie :D prawie jak Krzysztof Ibisz :evil_lol: Quote
KT Arts Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Ha ha ! no prawie :P Tyle że ona się cofa z klasą hahaha !!! :loveu: A Ibisz nie :D Quote
KT Arts Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Dziękuję w imieniu "Groszka" - tak się ją ostatnio przezywa :P haha Quote
*Magda* Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Niufciak napisał(a):Dziękuję w imieniu "Groszka" - tak się ją ostatnio przezywa :P haha Ha ha ha :grin::grin::grin: Quote
KT Arts Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Kurde naczytałam się o tych aparatach i teraz już sama nie wiem.. pomóżcie jeszcze troszkę;) Quote
Avaloth Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 A ile mniej więcej możesz wydać ? Ja generalnie wychodzę z założenia że jak już lustrzanka to Nikon albo Canon, a jaki model to zależy od ilości kasy ;) Acz korzystanie jest kupić tańsze body a za to co zostanie jakiś lepszy obiektyw :) Ale ludzie kupują też Sony, Olympusy, Pentaxy i są zadowoleni, wiec to też nie jest reguła. Takie moje założenie xd Quote
Recommended Posts