KT Arts Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Hejka wszystkim:) ostatnio nie ma w ogóle czasu na nic.. wrzucam wam jedną foteczkę misiaczka:):) Quote
sator_k_ Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Ja też nie mam czasu na nic :shake:... Wygłaskaj niedźwiedzia ;) Quote
łamAga Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/183072_174695235910260_100001093550183_386613_4072032_n.jpg słodziak :loveu: Quote
Tepes Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/183072_174695235910260_100001093550183_386613_4072032_n.jpg pan glucik:evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Cudny niedźwiadek :loveu:[/FONT] Quote
KT Arts Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 hehe, dzięki wszystkim;) Zabijcie mnie ktoś.. prosze zabijcie!!!!!!!!!!!! Jestem głupia jak but ! idiotycznie głupia, nienormalna psychiczna.. masakryczna !!!!!!!! Nigdy więcej nie bede ściągać !!!!! Miałam sprawdzian z gegry, prosty jak but, napisałam wszytsko poza 2 zadaniami i chciałam coś podejrzeć żeby oczywiście więcej napisać.. miałabym przynajmniej 3 lub nawet 4 a tak to mam kose bez możliwości poprawy i na dodatek podpadłam nauczycielce.. :(:(:(:(;( ZABIJCIE MNIE PROSZE !!!!!!! ;(( musze sie w końcu wziąć za nauke bo jeszcze troche to bedzie bardzo źle ;(;( ZABIJCIEEE..!!! Quote
Ania&Kasia Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 nie jesteś taka głupia!!!!! Na następne się naucz żeby pokazać że się starasz i babka się nie będzie wkurzać ;] Quote
łamAga Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Oj tam nie przejmuj się , to normalne że jak umiesz dobrze to chcesz mimo wszystko napisac jeszcze lepiej :lol: teraz wystarczy ze bedziesz uczyla sie systematycznie i niczym Cie geografica nie zagnie :lol: jeszcze niedlugo i bedziesz ta sytuacje wspominala ze smiechem i opowiadała to dzieciom jako ciekawostke :lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Chcialabym wrocic do czasow kiedy sie mialo tylko takie problemy :lol: Inne sprawdziany napiszesz dobrze i ocena koncowa nie ucierpi :calus: Quote
sator_k_ Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ja też nie przepadam, za geo, ale nasza pani dopóki może to udaje, że nie widzi, albo nie chce widzieć ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Nie przejmuj się :calus: ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] ... ale to[/FONT] [quote name='Niufciak'];(( musze sie w końcu wziąć za nauke bo jeszcze troche to bedzie bardzo źle ;(;( [/QUOTE] ... [FONT=Comic Sans MS]to bardzo dobre podejście do sprawy ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja już rodział szkoły mam za sobą, więc dobrze mi się pisze :grins:[/FONT] Quote
KT Arts Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Cześć dziewczyny ;) Dzięki za wsparcie, ale pochwalę się wam dwoma wiadomościami z dzisiejszego dnia;P Oczywiście jedna dobra, a druga nie taka zła:) Zacznę od złej, tak więc zarobiłam 6 kose w karierze 1 kl. LO II semestru haha, ale to z francuskiego, także się nie przejmuje;P Dobra jest taka że gadałam dzisiaj z profesorką od mojej kochanej rozszerzonej biologii i jak dobrze pójdzie z dyrekcją, to niedługo, może jeszcze nawet w tym miesiącu, zagości w biologicznej sali, oprócz już mieszkających rybek i 2 żółwi wodnych czerwonolicych (10 letnich).. uwaga.. ......... KRÓLICZEK BARANEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <jupi>:loveu: Na przerwy świąteczne i dłuższe wolne i wakacje i może niektóre weekendy będzie u mnie !;) Oczywiście ja ją do tego namówiłam hihi ;) trzymajcie kciuki żeby się udało ;) !!!! Quote
łamAga Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Niufciak']Cześć dziewczyny ;) Dzięki za wsparcie, ale pochwalę się wam dwoma wiadomościami z dzisiejszego dnia;P Oczywiście jedna dobra, a druga nie taka zła:) Zacznę od złej, tak więc zarobiłam 6 kose w karierze 1 kl. LO II semestru haha, ale to z francuskiego, także się nie przejmuje;P Dobra jest taka że gadałam dzisiaj z profesorką od mojej kochanej rozszerzonej biologii i jak dobrze pójdzie z dyrekcją, to niedługo, może jeszcze nawet w tym miesiącu, zagości w biologicznej sali, oprócz już mieszkających rybek i 2 żółwi wodnych czerwonolicych (10 letnich).. uwaga.. ......... KRÓLICZEK BARANEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <jupi>:loveu: Na przerwy świąteczne i dłuższe wolne i wakacje i może niektóre weekendy będzie u mnie !;) Oczywiście ja ją do tego namówiłam hihi ;) trzymajcie kciuki żeby się udało ;) !!!![/QUOTE] Oj tam francuski to trudny jezyk wiem cos o tym :lol: Wygladasz na osobe ktora ma dar przekonywania wiec juz mozesz szykowac świateczne posłanko dla króliczka :evil_lol: mam nadzieje ze nam go pokażesz jak bedzie u Ciebie :multi: i że Toro z Krosią będa dobrymi opiekunami :evil_lol: Quote
KT Arts Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Hehe, nie cierpie francuskiego :P A kicek będzie tak na 90%, mam nadzieje ze profesorka też ma ten dar i przekona dyrekcje na kupienie klatki i tych pierdół:D Krosia na pewno na dzień dobry wylizałaby mu uszka :D A Toro to dobry kolega ale trzeba go jeszcze kontrolować bo czasami ponosi go zbyt duża chęć zabawy:D Jak kicek bedzie mały to bede go zabierać co weekend do domu, ale potem to sie okaże;) A fotki jasne że będą;) !!! Quote
Tepes Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 matko przejmujesz sie że nie udało Ci sie sciągnac i dostałas kapsko ile razy mi sie to przytrafiło i jakoś jak mie ktoś złapie to mi sie ino smioć chce:evil_lol: no no fajnie jakby król był:) a baranki są prześliczne:loveu: Quote
misia93 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Hej :) jaki wyśliniony, prawie jak mój :D http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/183072_174695235910260_100001093550183_386613_4072032_n.jpg A co do ściągi nie przejmuj się, mnie też dużo razy złapali i jakoś nie było tak źle :) A co do wolnego czasu... Oj u mnie też z nim kiepsko :( Ledwo co starcza na codzienny spacer z psem... Pozdrawiam! Quote
:: FiGa :: Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Bosz, kolejny krolik na dogo... :evil_lol: Quote
vege* Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 oj tam nie gadajcie francuski nie jest tagi tragiczny :evil_lol: gorszy dla mnie jest rosyjski którego 'uczyłam' się 3 lekcje :p u nas też jest sporo nauczycieli, którzy chyba nie chcą widzieć, ze dane osoby ściągają :evil_lol: ja ogólnie nie jestem za trzymaniem zwierząt w szkołach :shake: baranki to bardzo kochane zwierzątka, sama miałam i jest to bardzo sympatyczny, przytulaśny i potrzebujący częstego kontaktu z człowiekiem typu głaskanie, przytulanie itd. a wg mnie w szkole taki króliczek może się zestresować, bo jest głośno (króliki mają strasznie wrażliwe uszka), trzeba uważać co się im daje (nie wolno ostrego jedzonka typu ziarenka, bo tym królik bardzo łatwo może się ukłuć w dziąsło i wtedy powstaje ropień, którego często właściciele królików nie zauważają i wtedy ten ropień przedostaje się do mózgu i króliczek niestety kona w strasznych męczarniach :-( wiem smutne ale prawdziwe), mój królik miał w swoim życiu trzy takie ropnie i każdy był leczony min 5 mies. i czyszczony był co drugi dzień + do tego leki to ogromne wydatki są, więc może przemyśl jeszcze z nauczycielką pomysł o króliczku, tzn czy to na pewno dobre miejsce dla królika, bo wątpię, żeby na każdą noc, ktoś tachał ciągle klatkę z królikiem do domu. ps. tylko nie pomyśl sobie, że ja napisałam to złośliwie, broń boże! ;) Quote
KT Arts Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Hejka Dziewuszki;) Mija mi dzisiaj 17 wiosna haha !!;) juz się w sumie przestałam przejmować kosami ale ta baba od gegry to taka franca że bierze do odp. i jak sie jej podpadnie to pyta tak żeby kogoś ud*pić, mnie sie udało bo wczoraj mnie wzięła i dostałam 4 bo wykułam niemal na pamięć;p Vege* - dzięki za radę i troskę o kicka, rozumiem twoje podejście bo w szkołach faktycznie jest głośno. Długo się zastanawiałam nad tym jakiego gryzonia mozna by było wziąć do sali, albo jakie inne futrzaste zwierzątko. Doszłam jednak do wniosku ze królik jest jednak najpewniejszym zwierzęciem. Miałam w swoim życiu 7 królików i traciłam je w różnym wieku, jednak wiem że są najwytrzymalsze spośród gryzoni które nadawałyby się do szkolnej klasy, która znajduje się na końcu korytarza i jest w niej najciszej. Ponadto jestem pewna ze pieszczot mu nie zabraknie i opiekę też będzie miał zapewnioną. W nocy bedzie miał ciszę i spokój więc będzie mógł się wyciszyć i odpocząć, a w piątki bedę go zabierać do siebie na weekend i przywozić do szkoły w poniedziałek. W tej szkole będzie miał lepiej niż w niejednym domu. Rozumiem Wasze negatywne zdanie, bo wiem ze w nie każdej szkole jak tak spokojnie jak w mojej ;) Poza tym jeszcze nie jest wszystko na 100% bo nie wiem czy dyrekcja nam go zafunduje, jak wiecie zresztą kicek i pierdoły mu potrzebne nie kosztują 15 zł, należy dodać do tego jedno zero hehe;) Fotki ze spacerku !;) no i oczywiście co? - Zwiał do wody ! :D Uploaded with ImageShack.us Quote
sator_k_ Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Przybiegłam właśnie złożyć Ci życzenia :) Oprócz stu lat (oczywiście z futrzakami :)), i królika w szkole Życzę wielu spekatkularnych akcji ratunkowych :D Quote
Avaloth Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Sto lat, sto lat :loveu: ostatni rok dzieciństwa, ciesz się :D śliniak kochany:loveu: ja generalnie jestem przeciwna trzymaniu jakichkolwiek zwierzaków (ewentualnie rybki, żółw czy coś takiego przy odpowiedzialnych ludziach w klasie) w jakiejkolwiek szkole. bo nigdy nie ma takiego kontaktu z właścicielem jaki powinien mieć. I jeśli chodzi o króliki, przynajmniej godzinę dziennie powinny byc poza klatką, w szkole raczej nie ma na to warunków. ale nie traktuj tego broń Boże jako atak do Ciebie czy coś, po prostu ja mam takie do tego podejście ;) Quote
Recommended Posts