Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Niufciak napisał(a):
Na koniec dodam że zapraszam wszystkich którzy chcieliby tak jak my trenować ze swoim psem pracę wodną. W czerwcu jest planowany nabór, więcej informacji podam niebawem;)
Zapraszam też na treningi, informacje na ich temat znajdziecie na stronie sekcji w kalendarzu który jest z lewej strony ;) ZAPRASZAMY !!! JEST SUPER ZABAWA !!!!;)
Służę pomocą;)

Jaka szkoda, że nie mieszkamy bliżej, Dufflowi na pewno by się strasznie spodobały takie treningi...
Świetne zdjęcia z waszej pracy wodnej ! :)

Posted

Przepraszam Was najmocniej za nieobecnośc ale mam taki zamół w szkole że jest to nie do ogarniecia, teraz w sobote mam 2 egzamin na ratownika wopr, do tego treningi, nie wysypiam sie już 3 tydzień i jak sie ucze to po prostu zasypiam nad lekcjami.. Niech te wakacje idą szybciej !!!! :P
Obiecuje wam ze jak tylko bedzie możliwość to wrzucę fotki i Was poodwiedzam ;)
Jak na razie jedna na przeprosiny ;)
Ja + Toro + na pierwszym planie szary nowofundland Larys ;)

Posted

Wiem wiem, bardzo was przepraszam, ale wiecie, teraz mam taki zapiprz ze szok..

Anita - dałabyś rade, to jest tylko co tydzień lub co dwa ;) A jest naprawdę super ! ;) Zwłaszcza że nie musiałabyś dużo nadrabiać bo jeszcze nie zdążyliśmy ruszyć porządnie z kopyta ;) Zwłaszcza że wyposażenie masz ;) A założę się że Joker umie większość z tego co było na ostatnim treningu i w ogóle ;) Zwłaszcza że masz bliżej niż np. ja ;)

• 2 months later...
Posted

Widzę że tęsknicie za nami ;))
Kilka zdjęć z treningu ;)

Pochwalę wam sie jeszcze że Toro ma nowych znajomy, ja przy okazji też ;) Są nimi 3 wspaniałe wilczaki Sorja, Lea, Gajowy szczyl i kundel Kejiro :) Ipowiem Wam jeszcze że znów spełniają mi się marzenia ;)

Niedługo wrzuce wam jeszcze kilka fotek ;)