KT Arts Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Hehe, dzieki FiGa :) Kilche, szkoda że Cie nie będzie... W górę uszy kołki bo mamy następny filmik;) Tak tak, nie odpuszczam i wałkujemy zadek dalej;) są pierwsze sukcesy ! nie wielkie, ale "dobry szkoleniowiec potrafi zauważyć nawet najmniejsze postępy" :D Także oceńcie sami jak nam idzie;) http://www.youtube.com/user/Niufciak?feature=mhum Quote
Ania&Kasia Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Chyba trochę ustabilizowałaś ;] wydaje mi się że od razu lepiej idzie. Powodzenia w dalszym ćwiczeniu ;] Quote
KT Arts Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Witanko;) Dzisiaj leje więc siedzimy w domu:) jutro sprawdzian z matmy, ale mam go gdzieś bo i tak nic nie rozumiem:P może uda mi sie troche miśka dzisiaj podszykować na sobotę, co prawda był obcinany w sobotę, ale niestety trzeba troszkę doszlifować i obciachać to co wyłazi:) Potem będziemy leniuchować:) Quote
łamAga Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 U nas to samo , od samego rana leje i leje :roll: ale masz fajnie ja bym mogła godzinami czesac futro :loveu: Quote
Kilche Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 "dOgLoV" napisał(a):ale masz fajnie ja bym mogła godzinami czesac futro Haha, jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby ktoś uwielbiał czesać psa :lol: Dla mnie to są męczarnie, ręka boli itd :D Quote
łamAga Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kilche napisał(a):Haha, jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby ktoś uwielbiał czesać psa :lol: Dla mnie to są męczarnie, ręka boli itd :D Eee nieprawda :cool3: supeeeeer czesze sie psiaki , Neron jest krótkowłosy to juz nie ma tej przyjemności ale jak dopadne Qwendi to nie ma zmiłuj :evil_lol: Quote
KT Arts Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Hehe, wbrew pozorom jego nie ma co czesac bo praktycznie nie linieje:D:D Hehe:D juz nie moge sie doczekać soboty;) Quote
Kilche Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Życzymy powodzenia jutro, niech Moc będzie z Wami! :D Quote
sator_k_ Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Niufciak napisał(a):Hehe, wbrew pozorom jego nie ma co czesac bo praktycznie nie linieje:D:D Hehe:D juz nie moge sie doczekać soboty;) Ja chcę takiego psa!!! Quote
łamAga Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Niufciak napisał(a):Hehe, wbrew pozorom jego nie ma co czesac bo praktycznie nie linieje:D:D Hehe:D juz nie moge sie doczekać soboty;) Ueeeee to ale mnie teraz zawiodłaś :roll: :evil_lol: ja i tak bym go pewnie czesała :evil_lol: Nie dziwie Ci sie ja juz sie nie moge doczekac aż pojedziemy na wystawe a to dopiero w kwietniu :roll: Quote
KT Arts Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Hehe, już wróciliśmy ;) Było bardzo fajnie, w ogóle spotkałam tyle znajomych że szok:D Dziewczyny z dogo tez były;) Toro wymiziany za wszystkie czasy:P a co do naszego wystawiania to wylądowaliśmy na 3 lokacie z oceną bdb. niestety, sędzia dość dziwny, nie raz mi sie zdarzyło przegrywać i to u różnych sędziów, ale pana Oparę będę omijać szerokim łukiem i wystawy halowe też, a szczególnie Katowice.. :) to byłoby na tyle, ale jestem zadowolona z wystawy bo było swojsko;) Mam prośbę do dziewczyn które były na wystawie dzisiaj i fociły mojego Misia o jakieś foteczki;) Quote
łamAga Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Gratulujemy :multi: ocena bdb tez jest Ok :lol: co sedzia to inna opinia , u nas to czasami w opiniach widnieje " klatka piersiowa dobrze rozbudowana ble ble ble " a na nastepnej wystawie " wąska klatka piersiowa ......... " każdemu sędzi podoba sie coś innego :/ nie ma sprawiedliwosci w ocenianiu ;) Quote
KT Arts Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Hehe zgadzam się:) Ja oczekuje od sędziego głównie tego żeby wytłumaczył mi co jest nie tak lub co poprawić żeby było ok.. a tu ni, dostałam karte i tyle.. Dziwny gość. :P Quote
Kilche Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Eee tam, i tak gratulacje, bo jest czego! :) Quote
misia93 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 aaa! Czekam na jakieś zdjęcia z wystawy! Ja mam tylko jedno zdjęcia Torusia :placz: A muszę powiedzieć że na żywo jeszcze bardziej piękniejszy! :loveu::loveu::loveu: Ale się ucieszyłam z tego spotkania!! ;) Quote
KT Arts Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dziękuję za gratulacje;) misia93 - twoja mina była bezcenna jak Ci powiedziałam że to jest Toro ;) Też się ucieszyłam z tego spotkania:loveu: Normalnie jak Cie zobaczyłam to byłam w pozytywnym szoku;) Quote
Ana04 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 my także się cieszymy ze spotkania :D koleżanką Patrycji jestem jakby coś :) a Toro jest cudowny :loveu: Quote
KT Arts Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dzięki Ana04 :loveu: Miło było Was poznać, osobiście ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Miło było was dziś spotkać ;) Jokusiowi Toro się spodobał chyba ;p I tak wam ładnie poszło,tylko szkoda ze nie mogłam sama tego zobaczyć Gratulacje :) Quote
KT Arts Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dziękuję;) Ja też chciałam zobaczyć wasz debiut i mało tego ring miałam w zasięgu wzroku, ale niestety.. nie dość że przejście całe zawalone ludźmi, to jeszcze czekać na swoją kolej :) Musicie kiedyś przyjechać do Bukowna;) Quote
KT Arts Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Coś tu cicho:P Nasze ćwiczenia postępują:) Zwiększyliśmy poziom trudności i już niemal bezbłędnie wchodzi zadkiem na dechę:) Próbowaliśmy już nawet na baardzo pochylone drzewo włazić, żeby przyzwyczaić się że nie jest to takie proste jak z deską bo niestety drzewo jest wąskie ;) Widać również wyraźne postępy we wracaniu na komendę, odwoływaniu od psów, gamoń szybko się uczy i już zaczęliśmy uczyć się kolejnego ćwiczenia ze świadomości zadu: przednie łapki na misce i zadkiem dookoła;) na razie zaczynamy więc idzie różnie, ale obólnie młody łapie już o co chodzi;) Ćwiczymy też wgapa no i wytrzymuje z wgapem już coraz dłużej, jednym słowem cud grzeczny aniołeczek;) Skończyłam już robić moją tym razem stronę o moim handlingu. Jest bardzo dużo handlerów młodszych lub starszych ode mnie, ale myślę że to idealny dla mnie sposób kontaktów z innymi psiakami, nie tylko z moimi, no i nowi ludzie, nowe znajomości. Lubię poznawać ludzi, a psiaki to już w ogóle.;) www.handlerka.pl.tl ;) Mam do Was dużą proźbę, obejrzyjcie tę stronę i powieccie co o niej myślicie, co zmienić ewentualnie, a co jest ok;) Oczywiście brakuje mi jeszcze galerii bo nie mam pomysłu jak ją zrobić tak fajnie;) i jeszcze kombinuję, ale liczę na waszą pomoc i WPISUJCIE SIĘ DO KSIĘGI !!!!!! ;) Buziaki dla wszystkich;) Quote
KT Arts Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Nikt nie zagląda:( Może fotki was zachęcą? Wzięłam dzisiaj Emi na trening;) Spisała się cudnie;) Super biega i ładnie się ustawia;) Jak wam się podoba moja kolejna miłość??:D Emma CiapuniaNa FCI Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Dzięki niej zmieniło sie moje podejście do tej rasy:) Ta rasa jest niesamowita, a Emi i Tajga to już w ogóle:loveu: To przez nie zakochuje się w tej rasie :loveu: Przede wszystkim są zupełnie inne niż rottweilery opisywane przez ludzi jako mordercy i nieprzewidywalne stworzenia :) Sami zobaczcie;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie robione samowyzwalaczem z telefonu stojącego na stadionowym murku. Miałam mniej niż 10s. żeby ja ustawić :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts