KT Arts Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 a u mnie sie tak złożyło że nikt nie wiedział :) a ja nie miałam już siły i ochoty kłucić sie z nimi :) jestem inteligentna, chciałam mieć szybciej galaretkę zrobioną, więc wsadziłam ją do zamrażarki... i.... zamarzła :P na szczęście nie cała :P Quote
kalyna Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 oh, nie tylko ja tak "kochałam" swoją szkołę średnią :loveu: :loveu: Tylko ja się męczyłam 4 lata... i się ogromnie cieszę, ze na studniówce nie byłam, a i po zakończeniu roku na imprezę z nimi nie poszłam...:diabloti: nie ma czego żałować.. W sumie to na studiach też chciano mi utrudnić życie, ale te osoby szybko skończyły swoją edukację.. co ciekawe, każdemu o co innego chodziło :eviltong: Dlaczego w ludziach jest tyle złej zazdrości, zawiści i cholera wie czego jeszcze... a na dokładkę, jakby komuś psy przeszkadzały :angryy: Przecież nikt życia za nas nie przeżyje.. także drogie dziewczyny, głowy do góry :) Quote
*Magda* Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Niufciak napisał(a): jestem inteligentna, chciałam mieć szybciej galaretkę zrobioną, więc wsadziłam ją do zamrażarki... i.... zamarzła :P na szczęście nie cała :P Bardzo inteligentna :diabloti: kalyna napisał(a): Tylko ja się męczyłam 4 lata... i się ogromnie cieszę, ze na studniówce nie byłam, a i po zakończeniu roku na imprezę z nimi nie poszłam...:diabloti: nie ma czego żałować.. Ja też nie byłam na studniówcę i nie żałuję ;) Quote
KT Arts Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 kalyna napisał(a):oh, nie tylko ja tak "kochałam" swoją szkołę średnią :loveu: :loveu: Tylko ja się męczyłam 4 lata... i się ogromnie cieszę, ze na studniówce nie byłam, a i po zakończeniu roku na imprezę z nimi nie poszłam...:diabloti: nie ma czego żałować.. W sumie to na studiach też chciano mi utrudnić życie, ale te osoby szybko skończyły swoją edukację.. co ciekawe, każdemu o co innego chodziło :eviltong: Dlaczego w ludziach jest tyle złej zazdrości, zawiści i cholera wie czego jeszcze... a na dokładkę, jakby komuś psy przeszkadzały :angryy: Przecież nikt życia za nas nie przeżyje.. także drogie dziewczyny, głowy do góry :) ja nie wiem co tym ludziom przeszkadza życie innych.. Krzywdy żadnej im nie robimy :) no ale cóż, jak to gdzieś przeczytałam, najbardziej wartościowy czlowiek to ten kochający zwierzęta i żyjący w zgodzie z naturą ;) magdabroy napisał(a):Bardzo inteligentna :diabloti: Ja też nie byłam na studniówcę i nie żałuję ;) a ja byłam, ale nie bawiłam sie ze swoją klasą, tylko sama z kolegą :) Quote
Naklejka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Mnie to za wariatkę biorą, nie ukrywam, że dużo czasu spędzam z psami, że jeżdżę do schroniska ;) Niektórzy to doceniają inni mają to gdzieś, a jeszcze inni uważają to za głupotę. Ale się tym nie przejmuję, bo po co? Robię to co lubię i tyle :) Mam pasję i jej się poświęcam, a oni spędzają całe dnie na fejsie i kwejku... :roll: Quote
KT Arts Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='Naklejka']Mnie to za wariatkę biorą, nie ukrywam, że dużo czasu spędzam z psami, że jeżdżę do schroniska ;) Niektórzy to doceniają inni mają to gdzieś, a jeszcze inni uważają to za głupotę. Ale się tym nie przejmuję, bo po co? Robię to co lubię i tyle :) Mam pasję i jej się poświęcam, a oni spędzają całe dnie na fejsie i kwejku... :roll: u mnie w klasie było tyle niedorozwoi którzy gadali tylko o tym kto sie bardziej najebał na imprezie, kto kogo rzucił i dlaczego, oraz kto z kim jest i kiedy idą sie znowu najebać :) na tym kończyły sie ich tematy. Rozumiem gdyby gadali o czymś konkretnym, ale jak sie kiedyś zapytałam jednej koleżanki jakie ma zainteresowania to powiedziała ze... ŻADNE :0 jak mozna nie mieć żadnej pasji.. ?! fotki :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 PRZYBYWAĆ KTO MOŻEEEE !!!!!!! :loveu: Rozgłaszajcie, posyłajcie znajomy, niech też posyłają !!!! udostępniajcie u siebie ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 http://img211.imageshack.us/img211/7052/13284517850868261360159.jpg :loveu: Quote
KT Arts Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='magdabroy']http://img211.imageshack.us/img211/7052/13284517850868261360159.jpg :loveu: :loveu: [quote name='Kaaasia']Toro to taki misiu przytulaczek :loveu: i brudas :P :diabloti: Quote
Naklejka Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Niufciak napisał(a):u mnie w klasie było tyle niedorozwoi którzy gadali tylko o tym kto sie bardziej najebał na imprezie, kto kogo rzucił i dlaczego, oraz kto z kim jest i kiedy idą sie znowu najebać :) na tym kończyły sie ich tematy. Rozumiem gdyby gadali o czymś konkretnym, ale jak sie kiedyś zapytałam jednej koleżanki jakie ma zainteresowania to powiedziała ze... ŻADNE :0 jak mozna nie mieć żadnej pasji.. ?! No u mnie jest podobnie, byle się nachlać i dupy innym poobrabiać... Chociaż ja w tamtym roku też sporo imprezowałam, ale już mi przeszła ochota na takie szaleństwa ;) Ale i tak ważniejsze były moje psy, schronisko... Toro jest świetny :loveu: Quote
KT Arts Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Naklejka napisał(a):No u mnie jest podobnie, byle się nachlać i dupy innym poobrabiać... Chociaż ja w tamtym roku też sporo imprezowałam, ale już mi przeszła ochota na takie szaleństwa ;) Ale i tak ważniejsze były moje psy, schronisko... Toro jest świetny :loveu: Ja też dużo imprezowałam, ale nie chwaliłma sie tym w klasie na lewo i prawo, żeby każdy wiedział kto jak się na tej imprezie najebał.. dla mnie też zawsze moje psy były najważniejsze, praca i moja pasja ;) Dzięki :loveu: Quote
Naklejka Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Niufciak napisał(a):Ja też dużo imprezowałam, ale nie chwaliłma sie tym w klasie na lewo i prawo, żeby każdy wiedział kto jak się na tej imprezie najebał.. dla mnie też zawsze moje psy były najważniejsze, praca i moja pasja ;) Dzięki :loveu: No ale ten który bardziej się najebał jest lepszy :roll: a jak rzygał i ledwo do domu dotarł to już w ogóle jakieś bóstwo... :roll: Nie rozumiem tego, może urwałam się z innej planety :P Nie lubię swoich rówieśników :evil_lol: Quote
KT Arts Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Naklejka napisał(a):No ale ten który bardziej się najebał jest lepszy :roll: a jak rzygał i ledwo do domu dotarł to już w ogóle jakieś bóstwo... :roll: Nie rozumiem tego, może urwałam się z innej planety :P Nie lubię swoich rówieśników :evil_lol: no dokładnie :D ja też nie lubie swoich rówieśników, z małymi wyjątkami :D ide za raz coś potrenować z Toro bo już chyba wieki nic nie robiliśmy :P ale najbierw musze zjeść moje pyszne jabuszko z miodem :D Quote
KT Arts Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 no to zasypuje Was dzisiaj fotkami :) Kto do nas nie zagląda, jego strata :) KRól Lasu :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Toro dzisiaj zgubił adresówkę i trzeba w maju zamówić nową.. tym razem chyba zamówię od razu dwie, jedna będzie zapasowa :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us nauka do matury w pleerze :) Uploaded with ImageShack.us tu też :) Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pozostałości po zeszłorocznym pożarze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us biegł i.. Uploaded with ImageShack.us potknął się wpadając mordą w wodę :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts