Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe, ucichło bo dopiero wczoraj wróciłam z Bydgoszczy :) Było mega super :0 nawet nie spodziewałam sie ze bedzie tak fajnie :) Ja chce tam z powrotem, z tymi samymi ludźmi :P
Nie było mnie na treningu ostatnio wcale :P

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kurcze szkoda bo bylam widzialam focilam (kolezanki ale u mnie w galerii uchwycilam kilka psiakow) i myslalam ze tez bedziesz ;) bo kolezanka robila sobie z psiakami tam tez zdjecia - dobra nie kolezanka - ja robilam ona jest z niufciakiem na zdjeciu hihi ;) to mozesz podpytac tam czy w niedziele podeszly wczesnie z rana (na początku Ich treningu) dwie dziewczyny haha :D

Posted

Jej sie nie da nie kochać, choć życie z nią jest coraz trudniejsze mam wrażenie.. Coraz bardziej podłazi pod nogi, trzeba jej pilnować bo coraz słabiej widzi, coraz częściej dostaje zadyszki.. ale pokaż jej piłeczke lub jedzenie to od razu młodnieje :P hehe

Posted

Niufciak napisał(a):
Jej sie nie da nie kochać, choć życie z nią jest coraz trudniejsze mam wrażenie.. Coraz bardziej podłazi pod nogi, trzeba jej pilnować bo coraz słabiej widzi, coraz częściej dostaje zadyszki.. ale pokaż jej piłeczke lub jedzenie to od razu młodnieje :P hehe

Jamnik mojej cioci miał tak samo ;) Głuchawy, źle widzący, ale jak dostawał zabawkę (piszczącą najlepiej), to zachowywał się jak szczeniak :D

Posted

Mam ostatnio ciężki czas. Powody tego są różne, ale krążące wokół mniej więcej jednego. Coś mnie tknęło o przeczytałam sobie horoskop ale na dni które już minęły. 70% mi się sprawdziło :O Przerażające jest czytać o rzeczach które się zdarzyły w czasie przyszłym.. Oczywiście ciekawość wzięła górę i przeczytałam wszystko co dotyczy magicznej strony mojego znaku. I tu znów jakieś 80% jest prawdą. Niesamowite, jak wiele można dowiedzieć się o człowieku, znając jego datę urodzenia. Ciekawe czy i tym razem intuicja mnie nie zawiedzie :)

Toro wykąpany, czyściutki, mieciutki, pachnący, gotowy do przytulania :) a ja idę pakować torbę na jutro :)

Posted

Niufciak napisał(a):
Pochwalę Wam się :) Odebrałam wczoraj prawo jazdy :) Dzisiaj już miałam pierwszy kurs domowym autem :D hahaha ale radocha :D

to teraz wbijasz do mnie! :D

Posted

Jak znajdę trochę czasu to na pewno :)

Wczoraj wróciłam z pracy to padłam na ryj. 10 godzin na słońcu to męczarnia.. ale podoba mi się bardzo taka robota :) wiecie jakie ciacha są na plaży :D
Toro się pięknie spisuje, jest grzeczny i baaardzo czujny :)
Upał daje mu się we znaki, ale radzimy sobie z tym :)

Poszukuje obrozy półzaciskowej z czarnego sznura. znalazłam, ale całą zaciskową a zależy mi na półzaciskowej. Pomóżcie plissssss :)

Stwierdziłam że nie będę kupować w AmiPlay bo mi nie bedzie pasować do niczego z tych co mam. A przyszła mi mania na sznurkowe rzeczy bo są dla mnie wygodniejsze niż taśma. Wyleczyłam się też z obrożu zapinanych na klamrę lub zatrzask, praktyczniejesze są półzaciski :) Dlatego proszę Was bardzo, pomóżcie :)

Posted

[quote name='Niufciak']

Toro wykąpany, czyściutki, mieciutki, pachnący, gotowy do przytulania :)
Trzeba było dać znać, że kąpiesz swojego, podrzuciłabym Ci moje :evil_lol: Dwa w przód czy w tył to już przecież bez różnicy :diabloti:

Toro się pięknie spisuje, jest grzeczny i baaardzo czujny :smile:

Przecież to mądra psina :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[LEFT][FONT=Georgia]Kiedyś zastanawiałam się czy Toro w razie czego mnie obroni. Jak się później okazało, przed psem tak. nasunęły się więc pytania czy przed człowiekiem także. Przekonałam się o tym jakieś dwa dni temu kiedy spotkałam się ze znajomymi. U nas w mieście jest taki Stasiu. Zawsze chodzi pijany i zaczepia ludzi. Jest przy tym bardzo natarczywy i nie odpuszcza. Zawsze jak go widzę to omijam szerokim łukiem. Tego dnia przylazł do nas i zaczął zaczepiać. Toro i Ramzes od razu poderwały się z ziemi żeby nas bronić. Toro doskakiwał co chwila do Stasia. Było to poważnie ostrzegawcze. Pierwszy raz mu się coś takiego przytrafiło. Byłam w szoku i przekonałam się, że w razie zagrożenia mój pies zareaguje :) [/FONT][/LEFT]

Posted

Toro w tedy tez warczał i to porządnie. :)

Nie wyobrażam sobie życia bez psa :)

Mam sporo zaległych fotek, ale mnie leń dopadł hehe :P Może dziś coś wrzucę :) a tym czasem lecę do Was

Posted

miałam jechac nad morze.. i nie jade nad morze.. zrezygnowałam z różnych powodów.. Chciałabym ten miesiąc przepracować na pogorii :) Właśnie przegrzebuję fotki i coś wstawię z zaległego spaceru :)

Posted

[quote name='Niufciak']
Nie wyobrażam sobie życia bez psa :) [/QUOTE]

nie Ty jedna ;)

[quote name='Niufciak']miałam jechac nad morze.. i nie jade nad morze.. zrezygnowałam z różnych powodów.. Chciałabym ten miesiąc przepracować na pogorii :) Właśnie przegrzebuję fotki i coś wstawię z zaległego spaceru :)[/QUOTE]

omnomn czekam na foty <3 :loveu: a na pogorie kiedyś będę musiała wpaść z aparatem ale na razie czasu brak :angryy: moze uda sie jutro jak ładnie będzieee..

jestescie od plazy głownej na "trójce"? :D

Posted

fotek nie ma bo mój komp strajkuje

Dokładnie to od 9 do 19 jesteśmy na molo i nie ruszamy się stamtąd praktycznie :)
A co do życia to nie jest takie spokojne :P