KT Arts Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 dzięki wszystkim za gratulacje :) Ciesze się jak dziecko :P ale niestety rozłożyłam się na amen.. wszystkie kości mnie bolą, oczy mnie bolą, mięśnie też.. do tego kaszel, ale to taki, że aż mnie klatka boli i katar mam do tego.. i gardło trochę boli.. stan podgorączkowy co prawda, ale jestem nie do życia.. jutro do lekarza ide.. ;/// Quote
KT Arts Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Macie kilka fotek od znajomych: fot. A. Skweres Quote
*Magda* Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Życzę zdrowia :) Tak się schowałaś za Toro, że prawie Cię nie widać na fotce :evil_lol: Quote
KT Arts Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 dziękuję, przyda się :) dzisiaj poszłam do lekarza.. antybiotyk na tydzień i do łóżka ;// załatwiłam się na amen :P muszę sie szybko wykurowac do niedzieli bo jedziemy do żywca na piknik psów ratowniczych :D będa psy z różnych służb :D:D już sie nie mogę doczekać :) Quote
łamAga Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Niufciak']dziękuję, przyda się :) dzisiaj poszłam do lekarza.. antybiotyk na tydzień i do łóżka ;// załatwiłam się na amen :P muszę sie szybko wykurowac do niedzieli bo jedziemy do żywca na piknik psów ratowniczych :D będa psy z różnych służb :D:D już sie nie mogę doczekać :)[/QUOTE] Tylko zebys z tym wyjazdem nie przedobrzyła :shake: Quote
KT Arts Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Niestety przez to że teraz jestem chora, nie bede mogła do wody wejść na tym pikniku, bo mamy pokazy zrobić.. ale trudno, jakos przeżyje :) Quote
kalyna Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Niufciak'] muszę sie szybko wykurowac do niedzieli bo jedziemy do żywca na piknik psów ratowniczych :D będa psy z różnych służb :D:D już sie nie mogę doczekać :)[/QUOTE] aaa czytałam o tym i tak żałowałam, że bliżej nie mieszkam :( :( będą jakieś zdjęcia? woooooow gratulacje :multi: aa robicie karierę w telewizji i się nie pochwaliłaś :( oglądnęłabym specjalnie tv ;) z teraz się kuruj i to biegusiem :D Quote
Ada_Mirra Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Super Super! czytałam na blogu :razz: Quote
polciuaa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Przepraszam za offa, ale sytuacja jest krytyczna! 9miesięczny szczeniak zagrożony jest śmiercią pod kołami pociągu bądź też przywiązaniem do drzewa w lesie! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232622-ALARM%219miesi%C4%99czny-szczeniak-do-lasu-czy-pod-poci%C4%85g-POMOCY%21?p=19704921#post19704921 Quote
KT Arts Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 GŁOSUJCIE NA NASZE ZDJĘCIE W KONKURSIE, BARDZO PROSZĘ.. JESZCZE NIGDY NIE UDAŁO NAM SIĘ WYGRAĆ CZEGOŚ TAKIEGO :) https://apps.facebook.com/konkurs_amiplay/ Quote
KT Arts Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [FONT=Georgia][FONT=Lucida Grande]POMÓŻ MI ZNALEŹĆ DLA NIEGO SZCZĘŚCIE !!![/FONT][/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Lucida Grande]MAZUREK - Urodził się w 2010 roku i nie miał tyle szczęścia co jego rodzeństwo, nadal czeka. Jest wykastrowany i zdrowy. Waży około 30 kg, jest średniej wielkości. Wspaniały pies gotowy by kogoś pokochać. Delikatny, subtelny, mądry kundel. Szybko się uczy. Pięknie chodzi na smyczy, nie ucieka na spacerach, nie ma problemów z przywołaniem. Jest zrównoważony i spokojny. W kontaktach z psami lubi porządzić, ale potrafi być grzeczny i ładnie się bawić. Lubi poszaleć z jakimś ludziem lub psem, po brodzić po wodzie albo po prostu iść na spokojny spacerek. Czułość okazuje z wdziękiem i delikatnością, uwielbia pieszczoty. Potrafi siedzieć przy człowieku byle tylko jest głaskany i pieszczony. Odwzajemni poświęcona mu uwagę najlepiej jak tylko potrafi. Jest cierpliwy, grzeczny i wyrozumiały. Szybko się przywiązuje do swojego opiekuna, dlatego musi być obok niego. Nie może zostać wyrzucony na podwórko do kojca lub budy. Najlepiej by mu było mając swoich opiekunów na wyłączność i nie musieć się nimi z nikim dzielić. Koty raczej toleruje.[/FONT] [FONT=Lucida Grande]Idealny dla każdego - dziecka, nastolatka, osoby dorosłej czy starszej. Do szczęścia wystarczy mu człowiek. Czeka na niego od szczenięcia i jeszcze nie znalazł. Nikt nie dał mu szansy. Ta galeria to cały Mazurek.[/FONT] [FONT=Lucida Grande]email: [/FONT][email protected] [FONT=Lucida Grande]tel: 504 060 219; [504 588 874][/FONT] [FONT=Lucida Grande]CAŁA GALERIA: [/FONT]https://picasaweb.google.com/1024898856 ... SzukaDomu#[/FONT] Quote
kalyna Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Za głosowane :) https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/398350_443617282351386_1919763648_n.jpg aaaaaa cuuuudo :loveu: Quote
kalyna Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 magdabroy napisał(a):Nie mam fb, więc... przykro mi :( czas wielki założyć.... wiele Cię omija :) Quote
*Magda* Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 kalyna napisał(a):czas wielki założyć.... wiele Cię omija :) Żadna siła mnie do tego nie zmusi :eviltong: Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 magdabroy napisał(a):Żadna siła mnie do tego nie zmusi :eviltong: dlaczegóż ?? tam sie wiecej dzieje niż na n-k ;) Quote
*Magda* Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 dOgLoV napisał(a):dlaczegóż ?? tam sie wiecej dzieje niż na n-k ;) Właśnie dlatego, że tam się dużo dzieje ;) Już mi dogo kradnie kilka godzin dziennie z życia ;) Jak założę konto na fb to zrezygnuję z dogo :evil_lol: Tego chcecie? Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 magdabroy napisał(a):Właśnie dlatego, że tam się dużo dzieje ;) Już mi dogo kradnie kilka godzin dziennie z życia ;) Jak założę konto na fb to zrezygnuję z dogo :evil_lol: Tego chcecie? Nie :eek2: Quote
*Magda* Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 dOgLoV napisał(a):Nie :eek2: No właśnie :eviltong: Więc fb nie będę miała :diabloti: Quote
łamAga Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 magdabroy napisał(a):No właśnie :eviltong: Więc fb nie będę miała :diabloti: i slusznie , wiesz jaki to badziew ?? :splat:szkoda czasu na pierdoły :bigcool: Quote
*Magda* Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 dOgLoV napisał(a):i slusznie , wiesz jaki to badziew ?? :splat:szkoda czasu na pierdoły :bigcool: To po co trzymasz ten badziew? :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 dOgLoV napisał(a):i slusznie , wiesz jaki to badziew ?? :splat:szkoda czasu na pierdoły :bigcool: Taaa po co oglądać same nowości z świata... buuu :lol: dlatego my z Agą jesteśmy na bieżąco.... :D Quote
Recommended Posts