Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Cudne zdjęcia :loveu: [url]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/384611_420014091378372_1172710046_n.jpg[/url] a to najbardziej mi się podoba :loveu: Quote
junoo Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 cudny nochal :) [url]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422213_420019034711211_1202267555_n.jpg[/url] Quote
vege* Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Niufciak']Przyjaźnie psowe zawsze są najfajniejsze :) a Krosia biedna się starzeje.. już coraz bardziej po niej to widać.. na przyszły rok musze ją obciąć na krótko, teraz ostatni już rok ma taką długą sierść.. No i będzie musiała mieć ubranko na zimę żeby nie przeziębiła sobie czegoś.. Eh.. aż mi smutno jak o tym myślę..[/QUOTE] Takie przyjaźnie są zawsze najprawdziwsze, wiem to po sobie :-) Ojejku biedna Krosia :( Quote
Ada_Mirra Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Cudne zdjęcia czarnuchów! :loveu: Krosia starzeje się tak jak wszyscy, szkoda tylko że psy szybciej od nas.. :( Quote
KT Arts Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='Aleks89']Sam mam teraz jednego psa na "wkończeniu" ma 11-12lat i bywają dni kiedy biega i robi z siebie idiote ,a są takie że człapie łapa za łapą ,zatacza sie ,odmawia jedzenia.W sumie czekamy na najgorsze. Ale myśle o tym w ten sposób ,że te 6lat życia u mnie przeżył jak na psa przystało z pełnym żołądkiem ,dużą ilością spacerów ,musztrą ,głaskaniem ,spaniem na wyrze i jak przyjdzie na niego czas to trudno.Każdego z nas to czeka.Chociaż jak sobie o tym pomyśle to jak na "łysego dresa" przystało mam mokre oczy:evil_lol: Dlatego trzeba mieć więcej jak jednego psa ,zawsze zostaje jakiś w zapasie dla którego trzeba trzymać garde i nie załamywać się tak całkiem.[/QUOTE] Zgodzę się z Tobą :) Zawsze przychodzi czas kiedy tracimy to co dla nas ważne, ale niestety tak musi być.. [quote name='Ptysiak']Cudne zdjęcia :loveu: [URL]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/384611_420014091378372_1172710046_n.jpg[/URL] a to najbardziej mi się podoba :loveu:[/QUOTE] [quote name='junoo']cudny nochal :) [URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422213_420019034711211_1202267555_n.jpg[/URL][/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='vege*']Takie przyjaźnie są zawsze najprawdziwsze, wiem to po sobie :-) Ojejku biedna Krosia :([/QUOTE] oj tak :) nie taka biedna, na razie jest wszystko w porządku i oby było tak jak najdłużej [quote name='Ada_Mirra']Cudne zdjęcia czarnuchów! :loveu: Krosia starzeje się tak jak wszyscy, szkoda tylko że psy szybciej od nas.. :([/QUOTE] dzięki :) takie jest życie niestety Quote
Ania&Kasia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Pracują zawzięcie ;) to znaczy Kasia ;) Quote
KT Arts Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Jesteśmy, żyjemy i w ogóle jest spoko, poza faktem że jutro ostatni dzień wakacji i skończy się dobre :) Zawzięcie pracuję prawie całymi dniami przesiadując w pracy :) Toruś jest troszkę biedny, że nie widzi pańci tak często jak w lipcu, ale wyjdzie mu to na dobre :) Teraz przyjdzie więcej czasu, niestety tylko teoretycznie bo tak mi się spodobało w pracy, że zostaję tam na dłużej :) hehe :) no i teraz oczywiście będzie matura więc trzeba to wszystko jakoś pogodzić. Nie wiem czy znajdę czas żeby zaglądać tutaj, ale mam nadzieję że zrozumiecie i nie zapomnicie o nas przez to :) Sama nie wiem jak ja to wszystko pogodzę ale w końcu chyba będę musiała nauczyć się porządnej organizacji i nie odkładać wszystkiego na ostatnią chwilę, jak miało to miejsce do tej pory :P Zanim sie obejrzę zima zleci, matura też i znowu będą wakacje, a potem studia i praca itp itd. ale po kolei, na razie rozpoczęcie roku i branie sie do roboty :P niech mnie ktoś walnie w łeb jak przestanę trzymac się mojego planu i mówić że mi się nie chcę :P - Ania, to było do Ciebie :* hihi Eh tak w ogóle naszło mnie dzisiaj na grzebanie po adopcjach i zastanawiam się cały czas czy kiedyś nie zaadoptuje jakiegoś psiaka, ale nie byle jakiego, jakiegoś do wody oczywiście :P nasuwa mi się labek lub golden, bo jest ich dużo, jest w czym wybierać, a niufek przy okazji :P już dzisiaj przeglądałam oferty adopcji labków suczek:) marzy mi się wodny mistrz idealny :D Chciałabym żeby to był niuf, ale wszystkiego miec nie mozna :P Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 My o Tobie nie zapomnimy, ale Ty nie zapomnij o nas ;) Quote
Ania&Kasia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 okej okej ;D możesz być pewna że jak co do czego to w łeb dostaniesz ;D myślę że będę miała sprzymierzeńców którzy mi pomogą jeśli będzie trzeba ;D jak sama nie bedę dawała rady ściągnąć Cię na ziemię to z pewnością Twoja mama pomoże xD więc... BÓJ SIĘ!!! :D radzę nie mówić że Ci się nie chce ;) Quote
KT Arts Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):My o Tobie nie zapomnimy, ale Ty nie zapomnij o nas ;) Na pewno będę do Was zaglądać, ale nie wiem czy znajdę czas żeby sie odezwać.. na pewno w Was nie zapomnę :) Ania&Kasia napisał(a):okej okej ;D możesz być pewna że jak co do czego to w łeb dostaniesz ;D myślę że będę miała sprzymierzeńców którzy mi pomogą jeśli będzie trzeba ;D jak sama nie bedę dawała rady ściągnąć Cię na ziemię to z pewnością Twoja mama pomoże xD więc... BÓJ SIĘ!!! :D radzę nie mówić że Ci się nie chce ;) Ojć, chyba serio zaczynam sie bać :P Tylko jak będziecie bić to nie wybijcie mi resztki szarych komórek :P Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 to fajnie że się poukładało :) ja nie zapomnę o Was na pewno :) trzymam kciuki już teraz za mature ;P Quote
KT Arts Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Cześć wszystkim :) Ja tak na szybciutko, służbowo wręcz :P otóż: POSZUKUJĘ CHĘTNEGO ROBIĄCEGO FOTKI KTÓRY ZROBI FOTORELACJĘ Z "VII MISTRZOSTW PSÓW RATOWNICZYCH I PRACUJĄCYCH W WODZIE" ŻE TAK POWIEM CHARYTATYWNIE I UMIEŚCI JĄ W SWOICH GALERIACH KONTACH ITP. ITD. GDZIE CHCE JEDNYM SŁOWEM :) chciałabym żeby to poszło w Polske troszkę :) Liczę na Waszą pomoc ;) Quote
Ada_Mirra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Kiedy to? :) Czy ja dobrze Cie widzialam na planie kawy czy herbaty dzis?? :D Quote
KT Arts Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 tak, dobrze nas widziałaś :) a mistrzostwa już jutro od 11 :) Quote
KT Arts Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Dziś były mistrzostwa. Razem z Toro zostaliśmy vice-mistrzami polski zajmując 2 miejsce :D jestem z niego strasznie dumna :D Quote
Naklejka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Niufciak']Dziś były mistrzostwa. Razem z Toro zostaliśmy vice-mistrzami polski zajmując 2 miejsce :D jestem z niego strasznie dumna :D[/QUOTE] Gratulacje! Quote
eria Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ogromne gratulacje, fantastycznie Wam idzie! :) Quote
KT Arts Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='dOgLoV']Gratulacje !!!!! :loveu: [quote name='magdabroy']Gratulacje dla Was :multi: [quote name='Naklejka']Gratulacje! [quote name='eria']Ogromne gratulacje, fantastycznie Wam idzie! :) [quote name='Ptysiak']Gratulujemy!!! :multi::) Bardzo wszystkim dziękuję :) Niestety chyba tradycja będzie chorowanie po mistrzostwach gdyż jestem chora.. dziś to dosłownie zdycham.. wszystko mnie boli do tego temperatura, katar, gardło.. masakra, ale było warto :) Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Dla takiego wyniku napewno warto troszkę się przeziębić :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 jeszcze troche i bede prosila was oboje o autograf :evil_lol: w kawie czy herbacie występować no no :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts