Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawiam tylko kilka bo cos mi się dzieje z kompem i blokuje wszystkie pliki tak że nie da sie ich obrobić w programie i zapisać bo sa tylko do odczytu, próbowałam to zmienić, ale tak jakby nie chce zapisać zmian..

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

On na tych fotkach jest nie wyczesany :P
Aż głupio było mi je wstawiać, ale nie mam nic innego na razie,
ja juz nie pamiętam co wstawiałam hahaha :P
Jak mój komp sie ogarnie to może wstawię cos jeszcze w najbliższym czasie :)

Posted

Niufciak napisał(a):
On na tych fotkach jest nie wyczesany :P

Jak on tak pięknie wygląda nie wyczesany, to aż się boję jak się prezentuję uczesany ;) Chyba bym zemdlała z wrażenia jakbym go takiego wyczesanego zobaczyła na żywo :loveu:

Posted

Niufciak napisał(a):
Oblałam.. miałam wczoraj egzamin i oblałam na łuku.. na najprostszej rzeczy jaka chyba może być.. umiałam to.. tak mi zawsze ładnie wychodziło i spieprzyłam na całej lini.. już wykrecałam, wystarczyło wyprostować auto ;/ Dupa dupa dupa.. Trzymajcie za mnie kciuki w poniedziałek, zdaje jeszcze raz :)
Cieszę się tylko że teorię mam z głowy bo bałam sie jej najbardziej :) Potem może wstawię fotki z wczoraj, sa straszne, bo dawno nie fociłam, ale wybiore kilka :)

a ja Cię pocieszę w ten sposób, że gdzieś tam jacyś naukowcy udowodnili, że osoby z wysokim ilorazem inteligencji zdają za którymś tam razem z koleii prawko, więc...:razz:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
a ja Cię pocieszę w ten sposób, że gdzieś tam jacyś naukowcy udowodnili, że osoby z wysokim ilorazem inteligencji zdają za którymś tam razem z koleii prawko, więc...:razz:

To ja mam wysoki iloraz inteligencji, bo zdałam za 6 razem :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
To ja mam wysoki iloraz inteligencji, bo zdałam za 6 razem :evil_lol:

moja przyjaciółka tak samo. :evil_lol: więc po prostu to musi być prawda. :D

Posted

[quote name='Ptysiak']Witamy:)
Nie mogłam się oprzeć by nie zaglądnąć:)

Krosia malutka i słodziutka :loveu:
A Toro... cudny!!! :loveu:

http://img697.imageshack.us/img697/299/przyjaciele.jpg wiem, że to z pierwszej strony ale to zdjęcie jest boskie :)

Pozdrawiamy :)
Witam :) i bardzo dziekuję :loveu:
[quote name='dogomanka_']a ja Cię pocieszę w ten sposób, że gdzieś tam jacyś naukowcy udowodnili, że osoby z wysokim ilorazem inteligencji zdają za którymś tam razem z koleii prawko, więc...:razz:

[quote name='magdabroy']To ja mam wysoki iloraz inteligencji, bo zdałam za 6 razem :evil_lol:

[quote name='dogomanka_']moja przyjaciółka tak samo. :evil_lol: więc po prostu to musi być prawda. :D
Hahaha, w moim przypadku to się chyba nie sprawdza :P
I tak jestem na siebie wściekła, mógł mnie oblać na miescie a nie na takiej głupocie jaką jest ŁUK masakra.. Ale wiem że to moja wina jest, w sobote mam jeszcze jazdy i w pon musze to zdać, nie ma bata :P

Ha, mam nowe fotki z dzisiaj i z ostatniego spacerowania jeszcze, ale ich nie zobaczycie bo mój komputer odmówił współpracy i nie chce dać mi miejsca na fotki żeby zrzucić :( Także może wynajdę te ładniejsze i wstawię :) Zobaczę :)
A chcecie w ogóle????

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

Te zdjecia w galerii Magdy niufa z koniem to zdjecia autentyczne ?? czy jakis fotomontarz ?? bo nie doczytalam a super są :loveu:

Autentyczne, od znajomej z facebook'a "pożyczyłam" :P Jak je zobaczyłam to aż mnie zatkało, zwłaszcza ze kocham wszystkie czarne stworzenia deptajace po ziemi :loveu: A fryzy i niufy to juz w ogóle :P

Posted

Niufciak napisał(a):
Autentyczne, od znajomej z facebook'a "pożyczyłam" :P Jak je zobaczyłam to aż mnie zatkało, zwłaszcza ze kocham wszystkie czarne stworzenia deptajace po ziemi :loveu: A fryzy i niufy to juz w ogóle :P

Murzynów też ? :evil_lol:

Czekamy na fotki :)

Posted

Niufciak napisał(a):
hehe, wiedziałam :P
A zdaje w Dąbrowie Górniczej :) Od razu załatwiałam następny termin, bo zależy mi na czasie :)

nie wiem no, strasznie szybko.:D moi znajomi wszyscy to czy w Dąbrowie czy w Krakowie jakoś dłużej czakali zawsze na kolejne egzaminy. :P

Posted

[quote name='magdabroy']Ja miałam egzaminy co tydzień ;)

To dawaj foty :)
Kurde, mam ich juz tyle że sama nie wiem co mam wstawiać :P
Z dzisiaj mam fotki Mazurka i psiaków ze spaceru :)
[quote name='Ptysiak']Murzynów też ? :evil_lol:

Czekamy na fotki :)
hahah, nieeeee :D Murzyni nie są tacy kochani :P
[quote name='dogomanka_']nie wiem no, strasznie szybko.:D moi znajomi wszyscy to czy w Dąbrowie czy w Krakowie jakoś dłużej czakali zawsze na kolejne egzaminy. :P
Hehe, no to mam farta :)
[quote name='Pestka']https://lh6.googleusercontent.com/-a1XVaWkSl_4/T8Y63fiCgwI/AAAAAAAAAfk/3w22bXF7eXo/s720/DSC_0419.JPG
Łaaa, świetny :loveu:
Dzięki :loveu: