KT Arts Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Wstawiam tylko kilka bo cos mi się dzieje z kompem i blokuje wszystkie pliki tak że nie da sie ich obrobić w programie i zapisać bo sa tylko do odczytu, próbowałam to zmienić, ale tak jakby nie chce zapisać zmian.. Quote
Ada_Mirra Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 a co to za piekne miejsce na zdjęcia? super foty :loveu: Quote
KT Arts Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 A to nasze boisko a za bramą jest taki mały stadion :) Mamy tam nie daleko i fajnie sie tam zdjęcia robi :) Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-6-zKetKmDT8/T8Y61GYcfbI/AAAAAAAAAfc/xF4r8lE2r2w/s720/DSC_0397.JPG jak się cudnie jego sierść błyszczy :loveu: mój Toro :loveu: Quote
KT Arts Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 On na tych fotkach jest nie wyczesany :P Aż głupio było mi je wstawiać, ale nie mam nic innego na razie, ja juz nie pamiętam co wstawiałam hahaha :P Jak mój komp sie ogarnie to może wstawię cos jeszcze w najbliższym czasie :) Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Niufciak napisał(a):On na tych fotkach jest nie wyczesany :P Jak on tak pięknie wygląda nie wyczesany, to aż się boję jak się prezentuję uczesany ;) Chyba bym zemdlała z wrażenia jakbym go takiego wyczesanego zobaczyła na żywo :loveu: Quote
KT Arts Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Tak wyglada jak jest wyczesany i obciety :loveu: Kraków 2011 :) dostalismy w tedy res. caciba :) Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-qSM68OwWa6g/Th9hBsMatvI/AAAAAAAADCw/Wn6UvvPfK74/s775/DSC_0124.JPG czyż to nie chodzące piękno :loveu: Quote
KT Arts Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='magdabroy']https://lh3.googleusercontent.com/-qSM68OwWa6g/Th9hBsMatvI/AAAAAAAADCw/Wn6UvvPfK74/s775/DSC_0124.JPG czyż to nie chodzące piękno :loveu: We własnej osobie :loveu: :P Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Witamy:) Nie mogłam się oprzeć by nie zaglądnąć:) Krosia malutka i słodziutka :loveu: A Toro... cudny!!! :loveu: http://img697.imageshack.us/img697/299/przyjaciele.jpg wiem, że to z pierwszej strony ale to zdjęcie jest boskie :) Pozdrawiamy :) Quote
polciuaa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Niufciak napisał(a):Oblałam.. miałam wczoraj egzamin i oblałam na łuku.. na najprostszej rzeczy jaka chyba może być.. umiałam to.. tak mi zawsze ładnie wychodziło i spieprzyłam na całej lini.. już wykrecałam, wystarczyło wyprostować auto ;/ Dupa dupa dupa.. Trzymajcie za mnie kciuki w poniedziałek, zdaje jeszcze raz :) Cieszę się tylko że teorię mam z głowy bo bałam sie jej najbardziej :) Potem może wstawię fotki z wczoraj, sa straszne, bo dawno nie fociłam, ale wybiore kilka :) a ja Cię pocieszę w ten sposób, że gdzieś tam jacyś naukowcy udowodnili, że osoby z wysokim ilorazem inteligencji zdają za którymś tam razem z koleii prawko, więc...:razz: Quote
*Magda* Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 dogomanka_ napisał(a):a ja Cię pocieszę w ten sposób, że gdzieś tam jacyś naukowcy udowodnili, że osoby z wysokim ilorazem inteligencji zdają za którymś tam razem z koleii prawko, więc...:razz: To ja mam wysoki iloraz inteligencji, bo zdałam za 6 razem :evil_lol: Quote
polciuaa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 magdabroy napisał(a):To ja mam wysoki iloraz inteligencji, bo zdałam za 6 razem :evil_lol: moja przyjaciółka tak samo. :evil_lol: więc po prostu to musi być prawda. :D Quote
KT Arts Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='Ptysiak']Witamy:) Nie mogłam się oprzeć by nie zaglądnąć:) Krosia malutka i słodziutka :loveu: A Toro... cudny!!! :loveu: http://img697.imageshack.us/img697/299/przyjaciele.jpg wiem, że to z pierwszej strony ale to zdjęcie jest boskie :) Pozdrawiamy :) Witam :) i bardzo dziekuję :loveu: [quote name='dogomanka_']a ja Cię pocieszę w ten sposób, że gdzieś tam jacyś naukowcy udowodnili, że osoby z wysokim ilorazem inteligencji zdają za którymś tam razem z koleii prawko, więc...:razz: [quote name='magdabroy']To ja mam wysoki iloraz inteligencji, bo zdałam za 6 razem :evil_lol: [quote name='dogomanka_']moja przyjaciółka tak samo. :evil_lol: więc po prostu to musi być prawda. :D Hahaha, w moim przypadku to się chyba nie sprawdza :P I tak jestem na siebie wściekła, mógł mnie oblać na miescie a nie na takiej głupocie jaką jest ŁUK masakra.. Ale wiem że to moja wina jest, w sobote mam jeszcze jazdy i w pon musze to zdać, nie ma bata :P Ha, mam nowe fotki z dzisiaj i z ostatniego spacerowania jeszcze, ale ich nie zobaczycie bo mój komputer odmówił współpracy i nie chce dać mi miejsca na fotki żeby zrzucić :( Także może wynajdę te ładniejsze i wstawię :) Zobaczę :) A chcecie w ogóle???? Quote
polciuaa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 chcemy chcemy! :multi: swoją drogą gdzie Ty zdajesz, że tak szybko drugi egzamin Ci ustalili? :D Quote
KT Arts Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 hehe, wiedziałam :P A zdaje w Dąbrowie Górniczej :) Od razu załatwiałam następny termin, bo zależy mi na czasie :) Quote
łamAga Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Hejka ;) Te zdjecia w galerii Magdy niufa z koniem to zdjecia autentyczne ?? czy jakis fotomontarz ?? bo nie doczytalam a super są :loveu: Quote
KT Arts Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 dOgLoV napisał(a):Hejka ;) Te zdjecia w galerii Magdy niufa z koniem to zdjecia autentyczne ?? czy jakis fotomontarz ?? bo nie doczytalam a super są :loveu: Autentyczne, od znajomej z facebook'a "pożyczyłam" :P Jak je zobaczyłam to aż mnie zatkało, zwłaszcza ze kocham wszystkie czarne stworzenia deptajace po ziemi :loveu: A fryzy i niufy to juz w ogóle :P Quote
*Magda* Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ja miałam egzaminy co tydzień ;) To dawaj foty :) Quote
Ptysiak Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Niufciak napisał(a):Autentyczne, od znajomej z facebook'a "pożyczyłam" :P Jak je zobaczyłam to aż mnie zatkało, zwłaszcza ze kocham wszystkie czarne stworzenia deptajace po ziemi :loveu: A fryzy i niufy to juz w ogóle :P Murzynów też ? :evil_lol: Czekamy na fotki :) Quote
polciuaa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Niufciak napisał(a):hehe, wiedziałam :P A zdaje w Dąbrowie Górniczej :) Od razu załatwiałam następny termin, bo zależy mi na czasie :) nie wiem no, strasznie szybko.:D moi znajomi wszyscy to czy w Dąbrowie czy w Krakowie jakoś dłużej czakali zawsze na kolejne egzaminy. :P Quote
Pestka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-a1XVaWkSl_4/T8Y63fiCgwI/AAAAAAAAAfk/3w22bXF7eXo/s720/DSC_0419.JPG Łaaa, świetny :loveu: Quote
KT Arts Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 [quote name='magdabroy']Ja miałam egzaminy co tydzień ;) To dawaj foty :) Kurde, mam ich juz tyle że sama nie wiem co mam wstawiać :P Z dzisiaj mam fotki Mazurka i psiaków ze spaceru :) [quote name='Ptysiak']Murzynów też ? :evil_lol: Czekamy na fotki :) hahah, nieeeee :D Murzyni nie są tacy kochani :P [quote name='dogomanka_']nie wiem no, strasznie szybko.:D moi znajomi wszyscy to czy w Dąbrowie czy w Krakowie jakoś dłużej czakali zawsze na kolejne egzaminy. :P Hehe, no to mam farta :) [quote name='Pestka']https://lh6.googleusercontent.com/-a1XVaWkSl_4/T8Y63fiCgwI/AAAAAAAAAfk/3w22bXF7eXo/s720/DSC_0419.JPG Łaaa, świetny :loveu: Dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts