KT Arts Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='magdabroy']Hessi :crazyeye: Mojej Torki rodowodowe imię to Hessi ;) Ooo jak ładnie :) Toro po rodowodowemu ma Agano Książę :) Taaaki jestem słodziak :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Fajna psinka z niego i faktycznie wygląda na słodkiego :) Oby znalazł szybko swój domek bo szkoda psiaka... już i tak długo czeka. Co z Hessi, że tak wygolona? Quote
KT Arts Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Okami jest wygolona, nic jej nie jest, tylko staruszka i jej ciepło :) Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Aha:) A i przepraszam za pomyłkę imienia :oops: Quote
KT Arts Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 aa tam, nic sie nie stało :P Kurde, nawet nie wiecie jak mnie nosi :P aaa hahaha :) Radocha na maxa :) Quote
polciuaa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Niufciak napisał(a):aa tam, nic sie nie stało :P Kurde, nawet nie wiecie jak mnie nosi :P aaa hahaha :) Radocha na maxa :) to teraz mnie będziesz częściej odwiedzać! :loveu: :D Quote
Kaaasia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Witamy :lol: Toro śliczny- taka futrzasta poducha :loveu: Gratulacje prawka :lol: Quote
KT Arts Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 dogomanka_ napisał(a):to teraz mnie będziesz częściej odwiedzać! :loveu: :D Przyjade po jutrze, ale busem :P Kaaasia napisał(a):Witamy :lol: Toro śliczny- taka futrzasta poducha :loveu: Gratulacje prawka :lol: Dziękuję :loveu: Quote
*Magda* Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Niufciak napisał(a):Przyjade po jutrze, ale busem :P Bierz auto od ojca :D Żartowałam ;) Za ile możesz odebrać prawko? Quote
polciuaa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Niufciak napisał(a):Przyjade po jutrze, ale busem :P no to ja wiem. :D ale jak już prawko odbierzesz to będziesz mogła mnie odwiedzać, nawet z Toreczkiem. :D Quote
KT Arts Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 magdabroy napisał(a):Bierz auto od ojca :D Żartowałam ;) Za ile możesz odebrać prawko? Hahaha, pozbawiłam go auta, teraz to jest moje auto :D:D:D A za jakieś 3,4 tyg. ;/ dogomanka_ napisał(a):no to ja wiem. :D ale jak już prawko odbierzesz to będziesz mogła mnie odwiedzać, nawet z Toreczkiem. :D Haha, jak jutro będzie tak lało to marnie widzę powrót do domu :P Kroszka będzie cała uwalona hahaha :P Moja siostra ma jutro komers :) Quote
polciuaa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Niufciak napisał(a): Haha, jak jutro będzie tak lało to marnie widzę powrót do domu :P Kroszka będzie cała uwalona hahaha :P Moja siostra ma jutro komers :) no ja mam nadzieje, że nie będzie padało w ogóle bo Dulux mi się z domu nie ruszy w taką pogodę. :razz: życz siostrze miłej zabawy, komers to jedno z najlepszych wspomnień w moim życiu z gimnazjum. :D Quote
kalyna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 No to i tutaj GRATULUJĘ ;) nie martw się, bo ja zdałam za 4 razem, a jeździłam lepiej od tych co zdawali za pierwszym... no ale to bardzo dużo zależy od egzaminatora. a ten psiak to cudo do tej adopcji... ileż to w schronach siedzi psich nieszczęść.. nawet miałam wyrzuty sumienia jak wziąłam Gandiego, bo z rodowodem, a w schronisku tyle psów do adopcji jest :( gooopie miny wymiatają :loveu: Quote
sator_k_ Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Już lajkowałam na fejsie, ale jeszcze tu pogratuluję prawka :) Psiak piękny strasznie mi przypomina psa mojej koleżanki - też kundelsa z adopcji. Trzymam kciuki za domek, a z taką piękną fotorealcją jego szanse na pewno rosną :) Quote
Ada_Mirra Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Super zdjecia :loveu: spóźnione ale szczere [FONT=comic sans ms]GRATULACJE! :)[/FONT] Quote
KT Arts Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Taka mała zapowiedź nudnych fotek.. :) Prześwietlona :( Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Niufciak']Taka mała zapowiedź nudnych fotek.. :) https://lh4.googleusercontent.com/-9ynetLrLkjM/T9RcLvWx55I/AAAAAAAAAwc/ngFyNFrlFSo/s720/DSC_0005.JPG Prześwietlona :( https://lh4.googleusercontent.com/-Vg1tOJ1-__8/T9RceuZt7lI/AAAAAAAAAww/M1vaU6UnuLU/s720/DSC_0006.JPG Jakich nudnych :mad: Toro i jego glut :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Krosia z tą bujną fryzurą przypomina mi trochę mopa do podłogi :loveu::D Quote
Pestka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-9ynetLrLkjM/T9RcLvWx55I/AAAAAAAAAwc/ngFyNFrlFSo/s720/DSC_0005.JPG śliniak :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Nudnych? :angryy: Śliczne futerka :loveu: Dawaj resztę fotek :evil_lol: Quote
KT Arts Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 no nudne są, w kółko takie same... jest prześwietlone i takie dziwne, ale mi sie jakoś tak podoba :) Quote
KT Arts Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Na razie tyle, miałam się uczyć ale mi się nie chce.. więc muszę się jakoś ogarnąć i wziąć do roboty bo biedzie ze mną bardzo źle ;/ Quote
Ptysiak Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Wcale nie są nudne ;) https://lh6.googleusercontent.com/-c3U4w875UaM/T9RgAXgo4kI/AAAAAAAAAyI/fRxV9UFN7i4/s720/DSC_0047.JPG słodziak :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-5kqsnFuJN2Q/T9RgPhRybkI/AAAAAAAAAyU/lLvJUjzC_aM/s720/DSC_0050.JPG czarny misio :loveu: Miłej nauki :) Quote
Ada_Mirra Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 ja Ci tu dam nudne :mad: piękne foty a nie! :loveu: Quote
Recommended Posts