Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Niufciak napisał(a):
Autentyczne, od znajomej z facebook'a "pożyczyłam" :P Jak je zobaczyłam to aż mnie zatkało, zwłaszcza ze kocham wszystkie czarne stworzenia deptajace po ziemi :loveu: A fryzy i niufy to juz w ogóle :P

To wielki szacun dla autora zdjęc bo sa rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu: ogolnie psy i konie razem to coś pieknego :loveu: ja mam gdzies qwendke mala z koniem ale nawet nie wiem gdzie

Posted

dOgLoV napisał(a):
To wielki szacun dla autora zdjęc bo sa rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu: ogolnie psy i konie razem to coś pieknego :loveu: ja mam gdzies qwendke mala z koniem ale nawet nie wiem gdzie

Oj tak :) mam nadzieje że tez będę kiedyś robić takie zdjęcia :loveu: Jak na razie to baaardzo mi daleko..
Cały czas mam dylemat nad obiektywem.. chciałabym taki "zamrażający" w ruchu.. ale jest ich tyle i tyle różnych ze sama juz nie wiem..
Właśnie ładuja się zdjęcia Mazurka :loveu: także chyba najpierw jeszcze bedzie on a potem ciąg dalszy spacerowych :)

Posted

ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, po prostu szaleństwo :D
jak wyszłam z WORDu to nie wiedziałam co mam ze soba zrobić :P jestem mega szczęśliwa :)

Posted

No to molestuj, molestuj :D Napewno Ci pozwoli jeździć ;)

Ja miałam ten komfort, że moje prawko było moim prezentem urodzinowym od męża, więc jak tylko odebrałam prawko, to odrazu poprosiłam o kluczyki do auta :) Nie odmówił, bo wiedział, że go opierniczę, że najpierw mnie wysyła na prawko, a potem nie chce mi dać jeździć :D

Posted

[quote name='magdabroy']No to fajnie, że nie będzie problemu z pożyczeniem ;) Ale oczywiście własne też fajnie mieć :)
Ahh już nie moge się doczekać :P :D
[quote name='dOgLoV']Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='Ptysiak']GRATULACJE!!! :multi:
Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Ładnie Mazurkowi z głupią miną :D

A te dwa pozostałe pieski, to kto to?
On w ogóle jest piekny :loveu: we wszystkim mu ładnie :loveu:
A te dwa to ONkowa Okami, niewidoma a ta czarna to Hessi chyba tez do adopcji, mały sportowiec ;P

Taaki jestem uroczy :loveu: