Jump to content
Dogomania

Ekspresowa akcja adopcyjna :) Pysiek już w nowym domku :) DZIĘKUJEMY!!!

Recommended Posts

Posted

nie wiem czy to pomoże ale dzwoniłam do hotelików dwóch. w MIELCU I Lwówku, popytuje tez na pw o dt awaryjny. MIEJSCE W mielcu jest specjalnie wygenerowane, ogólnie brak, , płatne namoją prośbę z dołu. we LWÓWKU TO SAMO, CO ROBIMY? na dogo ktos cos pisal o budzie małej. zaraz szukajmy . może jeszcze jest to zafundujemy psikowi. kto ma pomysly inne niz moje, prosimy. czy fundujemy psikowi zaciszne miejsce?

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Pani Tereso
Niestety nie mogę go wziąść, mam małe problemy finansowe i pomaga mi w nich mój narzeczony który po ostatnich tymczasach się na mnie pogniewał, nie chcę się narażać mu...napisałam już do dziewczyny z Tychów, może coś wymyślimy. Kiedyś już gdzieś pisałam że mój weterynarz ma hotel coprawda 20zł za dobe ale zawsze można się jakos z nim dogadać,- fajni ludzie są....przychodnia Panaceum. Zawsze jakiś bazarek można zrobić

Posted

to bardzo dużo, można za to umieścić 2 psy w dobrym hoteliku. (ceny nasze, negocjowane!)SZUKAJ, KOCHANA WŚRÓD ZNAJOMYCH, W TAKIM DUŻYM MIEŚCIE NIE MOŻNA ZNALEŻĆ JEDNEGO SERCA KTÓRE NIE POZWOLI PSU ZAMARZNĄĆ.
to na bardzo krótko. POROZSYŁJ JESLI MOŻEŚZ WATEK DO INNYCH.

Posted

Szarotka napisał(a):
To jakis starszy piesek ??

Został oceniony przez schroniskowego weterynarza na około 6 lat.

xmartix napisał(a):
a jaki jest do ludzi?

Trudno powiedzieć coś więcej na temat psiaka przebywającego w schronisku,ale z tego co wiem to kochany,łagodny ale bardzo wystraszony piesek.

polubek napisał(a):
jestem zapisuję i i zrobię jakieś banerki. jakiś tekst, może ogłosenia potrzebne. niestety będę mogła zacząć robić dopiero w niedzielę ogłoszenia :(

Bardzo dziękujemy :loveu:

Vlk napisał(a):
nie ma tam możliwości, żeby pies był w jakimś pomieszczeniu gospodarczym w schronisku? Wiem, że w wielu miejscach tego typu pieski rezydują w kuchni czy biurze

Nie jest to praktykowane w tyskim schronisku.
Psiaki mają pawilony ogrzewane z posłankami i przebywają tylko w swoich boksach.

TERESA BORCZ napisał(a):
nie wiem czy to pomoże ale dzwoniłam do hotelików dwóch. w MIELCU I Lwówku, popytuje tez na pw o dt awaryjny. MIEJSCE W mielcu jest specjalnie wygenerowane, ogólnie brak, , płatne namoją prośbę z dołu. we LWÓWKU TO SAMO, CO ROBIMY? na dogo ktos cos pisal o budzie małej. zaraz szukajmy . może jeszcze jest to zafundujemy psikowi. kto ma pomysly inne niz moje, prosimy. czy fundujemy psikowi zaciszne miejsce?

Aby umieścić Pysia w hoteliku musimy mieć zebrane deklaracje...
A na tą chwilę nie mamy złamanego grosza :(

Posted

Tragedia:-( Nie mam pieniędzy, gdyby któryś z psiaków z deklaracji poszedł do domku, przeniosłabym te 10zł, ale nie idą. A najgorsza jest bezsilność, człowiek chciałby pomóc ale nie ma z czego. A teraz jeszcze nieustannie myślę o suce, która gdzieś w okolicach koczuje, lada tydzień urodzi, nie wiadomo czy da się złapać. O ile wogóle po nią przyjadą.

Posted

magda222 napisał(a):
Prawdopodobnie będę jutro w schronisku.Wypytam o niego dokładnie i może dowiem się coś więcej.

A mogłabyś przy okazji podpytać trochę o Miki? Ja jestem zbyt daleko żeby jechać i zrobić wywiad więc gdybyś mogła byłabym bardzo wdzięczna;)

Posted

ja stałej deklaracji dać nie mogę... jak już się znajdzie jakieś miejsce dla niego, hotelik, to wpłacę chociaż jakiś grosik, bo już się zadeklarowałam z kilkoma bazarkami i wpłatami... a niestety tylko studiuję ;)

Posted

Mantis napisał(a):
Prezent dla Pysia od UBOCZE, który jednocześnie wrzucił co nieco do Skarpety kudłaczy :loveu:

Bardzo dziękujemy :loveu:

AlfaLS napisał(a):
A mogłabyś przy okazji podpytać trochę o Miki? Ja jestem zbyt daleko żeby jechać i zrobić wywiad więc gdybyś mogła byłabym bardzo wdzięczna;)

Zapytam :)
Tylko dziś z wyjazdu do schroniska nici,bo pada i nie zabierzemy psiaków w taką pogodę na spacerek.

Posted

Cos cioteczki slabo tu zagladają....zaraz tez naucze sie banerki robic to chociaz tyle. Stałej na razie deklaracji dac nie moge bo juz tez bazarki obskoczylam i kilka psiakow juz " zaopatrzylam"w tym miesiacu swoim marnym grosikiem:( a styczeń dłuuugi:(