TERESA BORCZ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nie wiem czy to pomoże ale dzwoniłam do hotelików dwóch. w MIELCU I Lwówku, popytuje tez na pw o dt awaryjny. MIEJSCE W mielcu jest specjalnie wygenerowane, ogólnie brak, , płatne namoją prośbę z dołu. we LWÓWKU TO SAMO, CO ROBIMY? na dogo ktos cos pisal o budzie małej. zaraz szukajmy . może jeszcze jest to zafundujemy psikowi. kto ma pomysly inne niz moje, prosimy. czy fundujemy psikowi zaciszne miejsce? Quote
Evelynkaa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Witam Pani Tereso Niestety nie mogę go wziąść, mam małe problemy finansowe i pomaga mi w nich mój narzeczony który po ostatnich tymczasach się na mnie pogniewał, nie chcę się narażać mu...napisałam już do dziewczyny z Tychów, może coś wymyślimy. Kiedyś już gdzieś pisałam że mój weterynarz ma hotel coprawda 20zł za dobe ale zawsze można się jakos z nim dogadać,- fajni ludzie są....przychodnia Panaceum. Zawsze jakiś bazarek można zrobić Quote
TERESA BORCZ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 to bardzo dużo, można za to umieścić 2 psy w dobrym hoteliku. (ceny nasze, negocjowane!)SZUKAJ, KOCHANA WŚRÓD ZNAJOMYCH, W TAKIM DUŻYM MIEŚCIE NIE MOŻNA ZNALEŻĆ JEDNEGO SERCA KTÓRE NIE POZWOLI PSU ZAMARZNĄĆ. to na bardzo krótko. POROZSYŁJ JESLI MOŻEŚZ WATEK DO INNYCH. Quote
Evelynkaa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jasne już rozsyłam, ma Pani pełną skrzynkę.. Quote
magda222 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Szarotka napisał(a):To jakis starszy piesek ?? Został oceniony przez schroniskowego weterynarza na około 6 lat. xmartix napisał(a):a jaki jest do ludzi? Trudno powiedzieć coś więcej na temat psiaka przebywającego w schronisku,ale z tego co wiem to kochany,łagodny ale bardzo wystraszony piesek. polubek napisał(a):jestem zapisuję i i zrobię jakieś banerki. jakiś tekst, może ogłosenia potrzebne. niestety będę mogła zacząć robić dopiero w niedzielę ogłoszenia :( Bardzo dziękujemy :loveu: Vlk napisał(a):nie ma tam możliwości, żeby pies był w jakimś pomieszczeniu gospodarczym w schronisku? Wiem, że w wielu miejscach tego typu pieski rezydują w kuchni czy biurze Nie jest to praktykowane w tyskim schronisku. Psiaki mają pawilony ogrzewane z posłankami i przebywają tylko w swoich boksach. TERESA BORCZ napisał(a):nie wiem czy to pomoże ale dzwoniłam do hotelików dwóch. w MIELCU I Lwówku, popytuje tez na pw o dt awaryjny. MIEJSCE W mielcu jest specjalnie wygenerowane, ogólnie brak, , płatne namoją prośbę z dołu. we LWÓWKU TO SAMO, CO ROBIMY? na dogo ktos cos pisal o budzie małej. zaraz szukajmy . może jeszcze jest to zafundujemy psikowi. kto ma pomysly inne niz moje, prosimy. czy fundujemy psikowi zaciszne miejsce? Aby umieścić Pysia w hoteliku musimy mieć zebrane deklaracje... A na tą chwilę nie mamy złamanego grosza :( Quote
TERESA BORCZ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Może się zbierze, udają nam sie takie akcje w dwa dni. Może mały sabacik wrazliwych cioteczek.??? Szkoda takiego strachulca. Quote
magda222 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Prawdopodobnie będę jutro w schronisku.Wypytam o niego dokładnie i może dowiem się coś więcej. Quote
Mada:) Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Biedactwo... Kto pomoże... ? Sprawa bardzo pilna! Quote
zerduszko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Niestety nie mogę dać mu DT z wielu powodów, choćby na 1 dzień. Nawet moja suka już ponad 2 tydzień siedzi u moich rodziców. Spróbuję popytać. Quote
UBOCZE Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pysio boi się wchodzić do boksu. Kto jeszcze pomoże uratować go przed mrozem? Quote
Awit Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tragedia:-( Nie mam pieniędzy, gdyby któryś z psiaków z deklaracji poszedł do domku, przeniosłabym te 10zł, ale nie idą. A najgorsza jest bezsilność, człowiek chciałby pomóc ale nie ma z czego. A teraz jeszcze nieustannie myślę o suce, która gdzieś w okolicach koczuje, lada tydzień urodzi, nie wiadomo czy da się złapać. O ile wogóle po nią przyjadą. Quote
Awit Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A psiak ma taką mordeczkę, serce się ściska:-( Quote
Nemko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kurcze:/ finansowo nie pomogę niestety juz w tym miesiacu:/:/ Porozsylam wątek po cioteczkach i zaraz cos pomyslimy Quote
Mantis Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Prezent dla Pysia od UBOCZE, który jednocześnie wrzucił co nieco do Skarpety kudłaczy :loveu: Quote
AlfaLS Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 magda222 napisał(a):Prawdopodobnie będę jutro w schronisku.Wypytam o niego dokładnie i może dowiem się coś więcej. A mogłabyś przy okazji podpytać trochę o Miki? Ja jestem zbyt daleko żeby jechać i zrobić wywiad więc gdybyś mogła byłabym bardzo wdzięczna;) Quote
Vlk Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ja stałej deklaracji dać nie mogę... jak już się znajdzie jakieś miejsce dla niego, hotelik, to wpłacę chociaż jakiś grosik, bo już się zadeklarowałam z kilkoma bazarkami i wpłatami... a niestety tylko studiuję ;) Quote
zerduszko Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Zastanawia mnie fakt jakim cudem ten pies żyje, skoro juz tak dugo jest w schronie, a do wewn. nie chce wchodzić. Zbieramy deklaracje? Quote
magda222 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Mantis napisał(a):Prezent dla Pysia od UBOCZE, który jednocześnie wrzucił co nieco do Skarpety kudłaczy :loveu: Bardzo dziękujemy :loveu: AlfaLS napisał(a):A mogłabyś przy okazji podpytać trochę o Miki? Ja jestem zbyt daleko żeby jechać i zrobić wywiad więc gdybyś mogła byłabym bardzo wdzięczna;) Zapytam :) Tylko dziś z wyjazdu do schroniska nici,bo pada i nie zabierzemy psiaków w taką pogodę na spacerek. Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Hal, halo, pies być może zamarznie, a tu nic sie nie dzieje. Jakie są plany? Quote
Nemko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cos cioteczki slabo tu zagladają....zaraz tez naucze sie banerki robic to chociaz tyle. Stałej na razie deklaracji dac nie moge bo juz tez bazarki obskoczylam i kilka psiakow juz " zaopatrzylam"w tym miesiacu swoim marnym grosikiem:( a styczeń dłuuugi:( Quote
magda222 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Awit napisał(a):To ile czasu Pysio jest w schronie? 3,5 roku :( Quote
Recommended Posts