Murka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dzwoniła jeszcze jedna pani zainteresowana adopcją Kawy, panienka jest po prostu rozrywana :) Pani jest z Lublina, prosiła o informację czy Kawa pojedzie do Krakowa czy nie. Jeśli nie - ona bardzo chętnie się nią zaopiekuje. Jeśli Kawa znajdzie domek w Krakowie, pani z Lublina obiecała adoptować od nas inną suczkę :) Quote
agada Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 to świetne wieści:loveu:, miejmy nadzieję , że przyjdzie kolej i na inne to się nazywa budowanie napięcia:diabloti: nic, nic... i boom!! Quote
robkowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Pani Hania z Krakowa pyta czy Kawa ma już dom, chce ją adoptować, ma kota z AFNu, pyta jaki jest stosunek Kawy do kotów. Jeśli Kawa jest już zarezerwowana, wyślę jej zdjęcia innych psów, zapytam jakiego szuka czy ma tak samo wyglądać jak Kawa czy może być w innym typie urody. Póki co Murko czy są u Ciebie inne suczki w typie Kawy, jak tak to wklej linka do wątku, zaraz wątek zamojski też przejrzę edit: Murko jak tak właśnie pisałam że za zwrotem kosztów szczepień bez podania sumy, tak jak Jo37 chciała by nie blokować Kawy zwrotem za sterylkę a tu proszę takie zainteresowanie, jeszcze inne psiaki skorzystają:lol: do tych lubelskich gazet widzę też warto wysyłać:cool3: Quote
agada Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 czekamy niecierpliwie na wieści...:sg168: Quote
Murka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Napiszcie o co chodzi z tą dzisiejszą wizytą, bo dzwoniła do nas pani z Krakowa, że ten ktoś kto miał przyjść pomylił godziny, nie przyszedł i w dodatku powiedział, że Kawa jest już w Warszawie :roll: Pani zadzwoniła do nas zapytać o co chodzi. Prosi o jak najszybsze zorganizowanie wizyty, bo bardzo jej zależy na Kawie i na tym, aby nikomu już nie oddawać suni (jej matka już pokochała Kawę całym sercem i pękło by jej, gdyby się dowiedziała, że Kawę adoptował ktoś inny). Bardzo się denerwuje, że wszystko się odwleka. robkowa, Kawa akceptuje koty ;) u p.Marii w Krakowie też jest kotek. U nas nie ma już suniek w tym typie. Noooo... mozna ewentualnie pomyśleć nad Jarusiem, to taki kudłacz, tylko że jest starszy (ma ok. 10 lat), na koty nie zwraca uwagi: http://www.dogomania.pl/threads/145961-NIEA-MIAA-Y-KUDA-ACZEK-JAREK-czeka-aA-ktoA-go-pokocha-na-zawsze Aaa.. jest też Brucio, czarny sznaucerek... ale on jest jeszcze starszy, bierze leki m.in, na serce, jest baaaardzo spokojny, zero agresji do psów i kotów: http://www.dogomania.pl/threads/149023-ciAE-gle-gryziony-Brucio-13-lat-i-chore-serduszko-Potrzebne-deklaracje-na-hotelik Quote
zadra Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dzisiejsz wizyta nie doszła do skutku.Została przeniesiona na jutro ok 19-tej.Pani jest bardzo zaangażowana.Po wizycie(jeśli wypadnie dobrze)chceżeby Kawa natychmiast przyjechała.Nie mamy jeszcze niestety transportu. Quote
robkowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 dzięki Murka, czekam na razie na maila czy może być inna sunia i czy musi być podobna napiszę na wątku transportowym o poszukiwanym transporcie(jak mi się uda tam wejść), gdyby wizyta wypadła niepomyślnie najwyżej wykasuję, mam nadzieję że tak nie będzie a i ta druga Pani zainteresowana Kawą też z Krakowa, to na przyszłość będzie Quote
Murka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 To kciuki za jutro trzymam :) Pani naprawdę baaardzo zależy... Quote
agada Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ra_dunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 czyli wizyta dzisiaj wieczorem! Mam nadzieję, że wypadnie pozytywnie :) Karmelka ma gdzieś koty ;) może ją zamiast Kawy podesłać :D Quote
zadra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wizyta trwa,czekam niecierpliwie na informację od syna Quote
zadra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No juz po wizycie.Wypadla bardzo dobrze.Pani przesympatyczna i bardzo odpowiedzialna.Taka ciepla dusza.Teraz tylko pozostało zorganizowanie transportu. Quote
robkowa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ra_dunia napisał(a):czyli wizyta dzisiaj wieczorem! Mam nadzieję, że wypadnie pozytywnie :) Karmelka ma gdzieś koty ;) może ją zamiast Kawy podesłać :D na dzień dzisiejszy Pani niestety nie odpisała czy może być inna sunia cieszę się że wizyta wypadła pomyślnie:multi: teraz został jeszcze transport Quote
Murka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Super!!!! Zmieniłam tytuł, mam nadzieję, że szybko coś się znajdzie :) Quote
agada Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 :happy1: tak trzymać, oby wszystkie psiaki tak szybko szły do nowych domów:laugh2_2: Quote
agada Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 tylko gdzie ja teraz będę na kawę chadzać:hmmmm: Quote
agusiazet Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 agada napisał(a):tylko gdzie ja teraz będę na kawę chadzać:hmmmm: He,he, dobre, gdzieś na DG widziałam inną kawę, taką ze śmietanką:) Quote
Ra_dunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Super informacje! To teraz Kawa niech się pakuje i śmiga do domku :) Quote
zadra Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Cały czas czekam na potwierdzenie transportu Kawy.Mam nadzieję,że dojdzie do skutku jeszcze w tym tygodniu. Quote
Tola Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Transport załatwiony - Kawa jedzie do Krakowa w niedzielę po poludniu; proszę trzymac kciuki za slicznotkę:loveu: Quote
Tola Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 robkowa napisał(a):to super! gdzie udało się znaleźć transport? Jedzie moj Mateusz, trzeba wdrazac młode pokolenie;) Ale nadal nie mamy transportu do Rzeszowa lub Krakowa dla Zygzaka:placz: Quote
Recommended Posts