xmartix Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 z tego co wiem to ta kwota jest za hotelowanie + karma + spacery + kąpiel za weterynaryjne sprawy płaci się zazwyczaj dodatkowo, my płacimy za leczenie, odpchlenie itp a co do umowy hotelowania to TERESO wypowiedz się bo ja nie mam pojęcia Quote
xmartix Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Basia o kim mówisz "przydupas"? :mad: o swoim piesku?:mad: Quote
Basia1244 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 nio :) mój pies jest maminsynek i przydupas - ale to jest takie pieszczotliwe ;)Zresztą mój mąż nie umiałby zostawić swojego ukochanego piesiunia w hotelu i pojechać tak samemu w świat - żonę zostawiłby bez problemu - ale z pieskiem, żeby miała co robić :D Quote
yuki Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Basia1244 napisał(a):nio :) mój pies jest maminsynek i przydupas - ale to jest takie pieszczotliwe ;)Zresztą mój mąż nie umiałby zostawić swojego ukochanego piesiunia w hotelu i pojechać tak samemu w świat - żonę zostawiłby bez problemu - ale z pieskiem, żeby miała co robić :D :roflt::roflt::roflt: Quote
TERESA BORCZ Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Basiu to tak jak u mnie moje też są ze mna nierozłączne, mam dwa, dobrze że małe. nawet w mieszkaniu wędrują za mną krok w krok. o hotelikowaniu nie ma mowy, nie przezył by tego zwlaszcza jamniorek. Więc jadę tam gdzie moge z psem . albo nigdzie. co do umowy to zależy co wam jest potrzebne. MY a raczej TEMIDA potrzebujemy fakturę na 300 zł z hoteliku dla sponsorki z ŁODZI tu już TEMIDA musi się wypowiedzieć i opiekun w hoteliku o tym wie. Musimy to dostarczyć jak najprędzej do Łodzi. Co do hoteliku to mamy tylko dwa które oferują taki stadard opieki za tak niska cenę, w dodatku wewnątrz budynku, a nie w budzie w kojcu. Bardzo by mi się marzyły jeszcze ze dwa aby pomóc dojść do siebie większej ilości psów przed adopcją.Narazie probuję przystosować do naszych potrzeb jeszcze jeden. SZUKAM DALSZYCH. szukam osób bezrobotnych a kochających zwierzęta i mogących zapewnić opiekę w płatnych domach tymczasowych. Piękne i spokojne zajęcie. ZNACIE KOGOŚ? Quote
GoskaGoska Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Teresa jak bys szukała platnego miejsca dla staruszów to napisz moze cos będę wiedzieć Quote
Basia1244 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Tereso! A jak zostawiałaś Rusałkę w hoteliku to ten właściciel miał jakieś druki? Bo na pewno nie zostawię psa bez sporządzenia konkretnej umowy-tylko nie wiem,jak to napisać? Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Rusalke do hoteliku wiozl Nikus - wyslalam mu PM zeby tu sie pojawil na moment i wytlumaczyl co i jak... napewno wpadnie Quote
Temida Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wiem, że właściciel hotelu z gminami sporządza umowę przekazania, ale jak z takimi pieskami to nie wiem. Jeśli chcecie coś takiego to należy napisać po prostu umowę warunków pobytu psa w hotelu. Na wzór umowy adopcyjnej tylko odpowiednio przerobić. Wzory umów w internecie. Ale z tego co wiem ten hotel jest naprawdę renomowany. Quote
malibo57 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 GoskaGoska napisał(a):Teresa jak bys szukała platnego miejsca dla staruszów to napisz moze cos będę wiedzieć Ja tez jestem zainteresowana płatnym miejscem dla staruszka/staruszków. Bardzo prosze o blizsze info na PW. Oczywiście, Teresa pierwsza w kolejce:) Quote
xmartix Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 to ja zmodyfikuję taką umowę i przekażę Tobie Basia jak się spotkamy ok? Ja podpiszę umowę adopcyjną z właścicielami Bosmana obecnymi żeby pies był na mnie Quote
Nikus Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Basia1244 napisał(a):Tereso! A jak zostawiałaś Rusałkę w hoteliku to ten właściciel miał jakieś druki? Bo na pewno nie zostawię psa bez sporządzenia konkretnej umowy-tylko nie wiem,jak to napisać? Ja zawoziłem Rusałkę do Lwówka-właściciel ma druki umowy,do tego załączony jest regulamin hoteliku. Ja podpisałem umowę przechowywania psa na siebie a właściciel podpisał mi zobowiązanie Tymczasowe dla schroniska:)tak ,ze spoko wszystko jest tam ok. Dałem zaliczkę na weta i dostałem pokwitowanie.:) Quote
Nikus Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 xmartix..szkoda,że do mnie nie napisałaś...zobaczyłem,że szukasz transportu rano w dniu wyjazdu:( Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Nikus....dzisiaj z Lady 4 ciotki pojechaly do Mielca.....ale mialy dla Lady krakersy, czy Ty masz krakersy? hehehe Quote
xmartix Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 oo nie wiedziałam, a też nie miałabym go jak zabrać do Wrocławia z tej wiochy gdzie teraz mieszka w tamtym momencie.. :) Quote
malibo57 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 To ja dam Bosmanowi 31 stałej - żeby równo było;-) Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww... BOsman widzisz to? Ciotka malibo Ci do skarpety dorzucila.. To juz masz rowno, juz nie pod gorke ;) dzieki malibo - Bosman by Cie wykisal ale... z tego lancucha nie dosiegnie ozorkiem... Quote
yuki Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Już niedługo i będzie kisał i kisał :diabloti: Quote
malibo57 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Emigrantka napisał(a):Wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww... BOsman widzisz to? Ciotka malibo Ci do skarpety dorzucila.. To juz masz rowno, juz nie pod gorke ;) dzieki malibo - Bosman by Cie wykisal ale... z tego lancucha nie dosiegnie ozorkiem... Ja jego też:) Przy okazji proszę o zdjęcie NOSA Bosmana;-) Quote
xmartix Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 no zdjęcia nowe postaram się załatwić, każę TŻtowi w pn z aparatem do niego jechać :) dziękujemy malibo za deklarację :) Quote
Basia1244 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Witam. Dziękuję wszystkim ( a przede wszystkim Nikusiowi) za odpowiedzi. Niech Marta mi sporządzi takiego wstępniaka na siebie, a jakby co, to na miejscu przerobię i już. My jedziemy do Lwówka na ferie i będzie ze mną tylko kontakt telefoniczny - zadzwonię do Marty i zdam relację, a fotki załączę dopiero po powrocie z ferii, więc będziecie musieli uzbroić się w cierpliwość. A teraz takie straszne mroziska - czy Bosman ma ocieploną tę budę?? Quote
TERESA BORCZ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Strasznie sie martwię że nie!!!! Kiedy się ta zima skończy, tyle cierpienia dla wielu zwierzaków nie tylko bezdomnych ale i w schroniskach i domach.:placz::placz: Ludzie , litości.!!! Quote
Recommended Posts