Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tego co wiem to ta kwota jest za hotelowanie + karma + spacery + kąpiel

za weterynaryjne sprawy płaci się zazwyczaj dodatkowo, my płacimy za leczenie, odpchlenie itp

a co do umowy hotelowania to TERESO wypowiedz się bo ja nie mam pojęcia

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nio :) mój pies jest maminsynek i przydupas - ale to jest takie pieszczotliwe ;)Zresztą mój mąż nie umiałby zostawić swojego ukochanego piesiunia w hotelu i pojechać tak samemu w świat - żonę zostawiłby bez problemu - ale z pieskiem, żeby miała co robić :D

Posted

Basia1244 napisał(a):
nio :) mój pies jest maminsynek i przydupas - ale to jest takie pieszczotliwe ;)Zresztą mój mąż nie umiałby zostawić swojego ukochanego piesiunia w hotelu i pojechać tak samemu w świat - żonę zostawiłby bez problemu - ale z pieskiem, żeby miała co robić :D

:roflt::roflt::roflt:

Posted

Basiu to tak jak u mnie moje też są ze mna nierozłączne, mam dwa, dobrze że małe. nawet w mieszkaniu wędrują za mną krok w krok. o hotelikowaniu nie ma mowy, nie przezył by tego zwlaszcza jamniorek. Więc jadę tam gdzie moge z psem . albo nigdzie.

co do umowy to zależy co wam jest potrzebne. MY a raczej TEMIDA potrzebujemy fakturę na 300 zł z hoteliku dla sponsorki z ŁODZI tu już TEMIDA musi się wypowiedzieć i opiekun w hoteliku o tym wie. Musimy to dostarczyć jak najprędzej do Łodzi.

Co do hoteliku to mamy tylko dwa które oferują taki stadard opieki za tak niska cenę, w dodatku wewnątrz budynku, a nie w budzie w kojcu. Bardzo by mi się marzyły jeszcze ze dwa aby pomóc dojść do siebie większej ilości psów przed adopcją.Narazie probuję przystosować do naszych potrzeb jeszcze jeden. SZUKAM DALSZYCH.

szukam osób bezrobotnych a kochających zwierzęta i mogących zapewnić opiekę w płatnych domach tymczasowych. Piękne i spokojne zajęcie. ZNACIE KOGOŚ?

Posted

Tereso! A jak zostawiałaś Rusałkę w hoteliku to ten właściciel miał jakieś druki? Bo na pewno nie zostawię psa bez sporządzenia konkretnej umowy-tylko nie wiem,jak to napisać?

Posted

Wiem, że właściciel hotelu z gminami sporządza umowę przekazania, ale jak z takimi pieskami to nie wiem. Jeśli chcecie coś takiego to należy napisać po prostu umowę warunków pobytu psa w hotelu. Na wzór umowy adopcyjnej tylko odpowiednio przerobić. Wzory umów w internecie. Ale z tego co wiem ten hotel jest naprawdę renomowany.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Teresa jak bys szukała platnego miejsca dla staruszów to napisz moze cos będę wiedzieć

Ja tez jestem zainteresowana płatnym miejscem dla staruszka/staruszków. Bardzo prosze o blizsze info na PW.
Oczywiście, Teresa pierwsza w kolejce:)

Posted

to ja zmodyfikuję taką umowę i przekażę Tobie Basia jak się spotkamy ok?
Ja podpiszę umowę adopcyjną z właścicielami Bosmana obecnymi żeby pies był na mnie

Posted

Basia1244 napisał(a):
Tereso! A jak zostawiałaś Rusałkę w hoteliku to ten właściciel miał jakieś druki? Bo na pewno nie zostawię psa bez sporządzenia konkretnej umowy-tylko nie wiem,jak to napisać?

Ja zawoziłem Rusałkę do Lwówka-właściciel ma druki umowy,do tego załączony jest regulamin hoteliku. Ja podpisałem umowę przechowywania psa na siebie a właściciel podpisał mi zobowiązanie Tymczasowe dla schroniska:)tak ,ze spoko wszystko jest tam ok. Dałem zaliczkę na weta i dostałem pokwitowanie.:)

Posted

Wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww... BOsman widzisz to?
Ciotka malibo Ci do skarpety dorzucila..

To juz masz rowno, juz nie pod gorke ;)

dzieki malibo - Bosman by Cie wykisal ale... z tego lancucha nie dosiegnie ozorkiem...

Posted

Emigrantka napisał(a):
Wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww... BOsman widzisz to?
Ciotka malibo Ci do skarpety dorzucila..

To juz masz rowno, juz nie pod gorke ;)

dzieki malibo - Bosman by Cie wykisal ale... z tego lancucha nie dosiegnie ozorkiem...

Ja jego też:) Przy okazji proszę o zdjęcie NOSA Bosmana;-)

Posted

Witam. Dziękuję wszystkim ( a przede wszystkim Nikusiowi) za odpowiedzi. Niech Marta mi sporządzi takiego wstępniaka na siebie, a jakby co, to na miejscu przerobię i już. My jedziemy do Lwówka na ferie i będzie ze mną tylko kontakt telefoniczny - zadzwonię do Marty i zdam relację, a fotki załączę dopiero po powrocie z ferii, więc będziecie musieli uzbroić się w cierpliwość. A teraz takie straszne mroziska - czy Bosman ma ocieploną tę budę??