magdola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Greven napisał(a):magdola, a czy ten znajomy nie wziąłby na dłuższy, dożywotni tymczas naszego staruszka Puszka? Bo szczerze mówiąc, to wydaje mi się, że z domem dla Hieny nie będzie problemu, natomiast dla Puszka owszem. Pies jest zupełnie niekłopotliwy. Sadzę, że nie będzie problemu, ale zawsze jest ale... I tu właśnie sie zastanawia. Po nowym roku jesteśmy wstępnie umówieni, pooglądamy fotki, przedstawie mu kilka "bidulek" i wtedy zobaczymy:) Quote
Greven Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nie mogę dodać banerka, a wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Czemu ciągle coś nie działa?! Quote
Cudak Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Greven napisał(a):Nie mogę dodać banerka, a wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Czemu ciągle coś nie działa?! a który wybrałaś? :razz: Mnie się jakoś udało w IE. Quote
magdola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cudak napisał(a):a który wybrałaś? :razz: Mnie się jakoś udało w IE. OOOO to ja też musze spróbować w IE... Quote
Cudak Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Doszło 50 zł od emilii2280. Dziękujemy :loveu: Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży... Quote
gonia141 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Wpłaciłam dziś 250 zł na sterylkę suni. Mam nadzieję, że jutro będą już na koncie. M.S. Quote
Igiełka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Widzę że dobrych duszyczek na wątku Hienki przybywa ktoś też chce dać małej tymczas. Ja nie rezygnuje i jestem dalej zainteresowana. Decyzja oczywiście należy do was. A tak poza tematem co u Niuni słychać?;) Quote
Cudak Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 gonia141 napisał(a):Wpłaciłam dziś 250 zł na sterylkę suni. Mam nadzieję, że jutro będą już na koncie. M.S. Już doszły. Dziękujemy :loveu: Igiełka dlaczego Ty tak daleko mieszkasz? :mad: Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Przepraszam za opóźnienie w ogłoszeniach. Dziś będą! Quote
Igiełka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No daleko ale co ja na to poradzę:evil_lol: Quote
Awit Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Chomiczki dla węży:-( Te uratowane, ale pożywi się innymi albo myszkami małymi Quote
Igiełka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cudak a jak tam wam idzie nauka chodzenia na smyczy?;) Quote
Cudak Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Igiełka napisał(a):Cudak a jak tam wam idzie nauka chodzenia na smyczy?;) Szczerze? :oops: Od czasu ostatniej porażki nie zakładałam jej już smyczy, żeby się nie stresowała, ale wychodzę z nią za bramkę (bez smyczy). Pomału się nauczy, nic na siłę... Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Awit napisał(a):Chomiczki dla węży:-( Te uratowane, ale pożywi się innymi albo myszkami małymi Niestety.... nigdy nie zrozumiem ludzi trzymających węże w domu.... Quote
Szarotka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 __Lara napisał(a):Niestety.... nigdy nie zrozumiem ludzi trzymających węże w domu.... Kwestia gustu. Ja lubie zolwie londowe :):) Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Szarotka napisał(a):Kwestia gustu. Ja lubie zolwie londowe :):) Może i racja, ale gorsze jest to jak się pomyśli co ta biedna myszka/ chomik przeżywa gdy daje się ją takiemu wężowi.... co innego natura, a co innego ładować wężowi w domu chomika czy mysz... Podniosę wątek! Quote
mysza 1 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Szarotka napisał(a):Kwestia gustu. Ja lubie zolwie londowe :):) Ale żółwie nie jedzą chyba królików i chomików. To takie dla mnie dziwne, chociaż w naturze normalne. Szczerze- nie cierpię węży i nie wiem po cholerę one są:roll: Quote
Cajus JB Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jak macie problem z wklejeniem to zróbcie to po staremu przez podświetlenie banerka lewym przyciśniętym myszki i wtedy ctrl c i w sygnaturze kursor i wtedy ctrl v. Quote
Cudak Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Hienka była dziś ze mną u koni. Obszczekała je, łapała zębami za nogi :shake: Na szczęście żaden z nich nie próbował jej kopnąć. Zaczęła też zaczepiać moje koty, jeden z nich się jej boi i przeprowadził się do bezdomnych kotów, które dokarmiam... Mam nadzieję, że wróci, kiedy Hienka wyjedzie. Quote
Igiełka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Mała wygląda na to że staje się pewniejsza siebie. Kot napewno wróci gdzie by miał tak dobrze jak nie u Ciebie. I ze smyczą dacie rade ale trzeba jej dać jeszcze trochę czasu, naprawdę musiała dużo przejść skoro tak się boi.;) Hience trzeba będzie pewnie nartazie nie pozwala sie zbliżać do koni. Quote
Igiełka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Szczęśliwego Nowego Roku 2010 aby spełniły się wszystkie marzenia i aby w nowym roku były tylko dni pełne śmiechu i Ludzkiej życzliwości. Tego z całego serca życzę Wam wszystkim.:multi: Quote
Igiełka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 I oczywiście również psiakom pełnej miski i człowieka, który pokocha psiego wiernego przyjaciela bardzo mocno. Te życzenia przesyłamy razem z Rudosławą. Quote
zuzka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Przyjemnego szumu w głowie Wygodnego miejsca w rowie. No i może jeszcze potem, spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą Cię nie oblał idąc droga. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku 2010 Quote
Cudak Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Dziękujemy za życzenia :loveu: Mam nadzieję, że ten nowy rok będzie dla Hienki szczęśliwy i że znajdzie swojego Człowieka ;) Quote
Recommended Posts