Igiełka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nie przejmuj się każdemu kiedyś cierpliwość się skończy nawet kotom. Jak im się naprzykszy ją znosić to jej pokażą gdzie raki zimują. Hienka wówczas zaprzestanie swoich praktyk a narazie jak czuje że nic jej nie grozi to jest jak jest- mała cwaniara.;) Quote
mysza 1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Greven'] Ja odebrałam auto 31 grudnia wieczorem, nadmienię, że z warszatu gdzie było naprawiane po zabraniu z innego warsztatu, a 01 w południe samochód już ponownie nie jeździł. Dzisiaj niewiadomo czemu zaczął działać, ale zanim się tym nacieszyłam, wpadłam w poślizg i walnęłam bokiem w żelbetonowy słupek. Miałam zamiar sprzedać to auto na części, ale z listy już na pewno można wykreślić drzwi od strony pasażera. Sierota szczecińska, nie umie jeździć:evil_lol::eviltong: Quote
mysza 1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Cudak'] Hienka nie ogląda TV, nie korzysta z internetu i nie wie, jaka straszna jest Fundacja PE. Justynka, pilnuj telefonu, zawsze ktoś życzliwy może do Hienki zadzwonić i poinformować:diabloti: jaka to straszna fundacyjka. Quote
urwisek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Co Ty chcesz od Fundacji - jak tam sam Prezes czarny jak ninja - z taką wielką brzytwą chodzi :crazyeye: Widziałem - widziałem !!! /Dyć wiesz co taki Prezes Ci może zrobić/ Biedne stworzenia Quote
Greven Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='mysza 1']Sierota szczecińska, nie umie jeździć Pewnie u Ciebie w StolYcy odśnieżają. No wiesz, płóg, piaskarka i te sprawy. Tu nie. Na bocznych drogach biało, na głównych też biało i koleiny z błota pośniegowego. Ja to jeszcze miałam szczęście, że tak mnie elegancko okręciło na ten słupek. A gościu jechał z naprzeciwka ładnym audi i w tym samym momencie co mnie, zaczęło go rzucać... ale pechowo wylądował na zaparkowanych samochodach. Nic mu się nie stało, ale samochody - w przeciwieństwie do słupka - mają swoich właścicieli, więc ja obejrzałam straty i pojechałam dalej, a on biedak został. [quote name='mysza 1']Justynka, pilnuj telefonu, zawsze ktoś życzliwy może do Hienki zadzwonić Zadzwonić, albo............ pokazać profil na NK :crazyeye: [quote name='urwisek']Co Ty chcesz od Fundacji - jak tam sam Prezes czarny jak ninja - z taką wielką brzytwą chodzi Widziałem - widziałem !!! Quote
mysza 1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Greven napisał(a):Pewnie u Ciebie w StolYcy odśnieżają. No wiesz, płóg, piaskarka i te sprawy. Tu nie. Na bocznych drogach biało, na głównych też biało i koleiny z błota pośniegowego. Co Ty, tylko sporadycznie. Ostatnio na wszystkich mostach koleiny śniegowe były jak na kuligu, korki na 3 godziny stania a policja stała i łapała złoczyńców, którzy bus pasem ośmielili się jechać:evil_lol: Ilość pługów zauważonych w ciągu tych 3 godzin- zero. A ja na wsi mieszkam, tutaj ciągle śnieg:shake: Quote
urwisek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A tylko spróbuj opony z kolcami założyć - wtedy dopiero przestępca jesteś!!! Pewnie strach, że im się ten wspaniały asfalt na koła pozawija. Śmiech śmiechem ale u nas sypie cały czas - skodzianka na przednim napędzie śmiga bez problemów ale jeszcze trochę i się na podłodze powiesi :( Parę lat temu jak tak dowaliło pojechałem do sklepu koparką - zrobiłem ludkom przy okazji śliczną drogę (szerokości przedniej łyżki). Fajnie było patrzeć jak co raz jakiś orzełek dawał kilometr na wstecznym :) Potem się zlitowałem i zrobiłem im mijanki - ale było fajnie :evil_lol: Quote
zuzka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Przepraszam za offa i zapraszam na bazarek Super bazarek na rosnący dług za Kodinkę -bazarek trwa do 10-01 do 24.00 Quote
Cudak Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Hienka była dziś drugi raz u koni, ale na wszelki wypadek wzięliśmy smycz :razz: Quote
Cudak Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Hienka z kucykiem: z Morionkiem: i z Horką, której przy jedzeniu nie wolno denerwować ;) : Quote
Igiełka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Śliczne fotki Kucyk nie chce towarzystwa do jedzenia Hienka nawet tutaj widze że próbuje się wykazać.Ogonek już w górze wysyła sygnał jestem odważna nikt mi nie podskoczy. Pocieszna sunia i jak szybko się zmienia.Z lękliwego psiaka staje się duszą towarzystwa. Bardzo się cieszę Cudak wszystko idzie ku lepszemu. Dzięki za zdjęcia.:lol: Quote
Cudak Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Igiełka napisał(a):Śliczne fotki Zwierzaki śliczne, nie fotki ;) Igiełka napisał(a):Kucyk nie chce towarzystwa do jedzenia To zdenerwowane to duży koń, nie kucyk. Igiełka napisał(a): Pocieszna sunia i jak szybko się zmienia.Z lękliwego psiaka staje się duszą towarzystwa. Bardzo się cieszę Cudak wszystko idzie ku lepszemu. Zmienia się bardzo szybko, ale czy na lepsze? :evil_lol: Rozrabia bardzo, dzisiaj złapała mojego kota zębami za brzuch i nie chciała puścić :shake: Smyczy się bała, teraz ją gryzie... Mały diabeł :diabloti: Quote
Greven Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 O kurde, ale spasłaś Moriona!! :lol: Horka jakże subtelnie daje do zrozumienia, że nie... NIE życzy sobie towarzystwa ;) Pięknie masz tam na stawach, naprawdę pięknie. Quote
Cudak Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Greven napisał(a):O kurde, ale spasłaś Moriona!! :lol: Sam się spasł :evil_lol: No i to futro zimowe też go pogrubia ;) Siana mają do oporu, a owsa z musli dostaje tylko garstkę, żeby było z czym witaminy mieszać. Greven napisał(a):Horka jakże subtelnie daje do zrozumienia, że nie... NIE życzy sobie towarzystwa ;) Jak tylko zjadła, to uciekła kłusem przed Hienką, a ja się bałam, że się przewróci, bo gdzieniegdzie pod śniegiem mamy lód... Greven napisał(a):Pięknie masz tam na stawach, naprawdę pięknie. No pięknie, ale jak się to wszystko roztopi będzie paskudnie. Quote
A.R.S. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Cudak']A.R.S. Dziękujemy :loveu: Mam nadzieję, że się przydadzą ;) i trzymam kciuki za jutro. Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Przydadzą się niestety na pewno, kciuki też ;) Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Już jesteśmy umówione z Justyną na jutro, a Hiena będzie miała niespodziankę ;) Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Greven napisał(a):Hiena będzie miała niespodziankę ;) Jeśli nas nie zje po drodze, bo Hiena jest głodna i.... ZŁA :diabloti: Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jestem specjalistą od zUych psów, damy radę! Tylko żebyś trafiła... Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Greven napisał(a):Jestem specjalistą od zUych psów, damy radę! Racja, Ciebie będzie się bała zjeść :evil_lol: Tylko do Ciebie mam ponad godzinę drogi... może wsadzę ją do bagażnika? Greven napisał(a):Tylko żebyś trafiła... Narysuj mi mapkę ;) Quote
Igiełka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Co słychać u Księżniczki? Dobrze myśle Dziewczyny szykuje się sterylka Hienki?;) Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Igiełka napisał(a):Co słychać u Księżniczki? To Diabeł nie Księżniczka :evil_lol: Księżniczki nie ganiają kotów! :angryy: Igiełka napisał(a):Dobrze myśle Dziewczyny szykuje się sterylka Hienki?;) Dobrze myślisz i trzymaj jutro za nas kciuki, bo droga też nieciekawa... Quote
Recommended Posts