__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wreszcie udało mi się zrobić ogłoszenia. Aktywujcie je, proszę. Linki przyjdą na maila: [email protected] Quote
Igiełka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ha ha dobre, czyli mówisz że to diabełek w ładnym futerku. Mocne kciuki będe trzymać przez cały dzień. Będzie dobrze. Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Lara linki doszły, aktywowałam. Dziękujemy. Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Cudak']Narysuj mi mapkę Mówisz i masz ;) Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Super ;) Tylko teraz mi powiedz, czy to jest to rondo z którego jedzie się na Selgros? Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Musiałam chwilę pomyśleć, ale tak - to jest to rondo. 3 zjazd na Selgros. A Ty prosto na Podjuchy. Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jakie mapy :o :o :o jestem ciotki pod wrażeniem :D Quote
Igiełka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Fajna mapka- to się nazywa zgrany duet.:lol: Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jak bym wiedziała, że tyle osób to obejrzy, to bym jakoś... no ładniej narysowała, nie zawstydzajcie mnie ;) Quote
A.R.S. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A według mnie to ta mapka to taka sobie :evil_lol: - a to rondo szczególnie :diabloti: no, ale cóż "zboczenie zawodowe".. W każdym razie Cudak powinna trafić :lol: Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ania, dawaj lepszą - ja się nie pogniewam, a może Cudakowi to uławti życie... Quote
Cudak Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Do ronda potrafię dojechać ;) a potem będę szukać biedronki i kościoła. Quote
A.R.S. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cudak napisał(a):Do ronda potrafię dojechać ;) a potem będę szukać biedronki i kościoła. No, da radę. Mam nadzieję, że nam z Puszkiem także uda się szczęśliwie dojechać. My wyjedziemy o 13. Sandra już nikt nie odbiera, zadzwonisz rano?? Pisałam smsa... A czy Puszek też ma być na głodzie?? Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Tak, Puszek ma być na głodzie. Będę dzwonić, ale nie wiem, czy rano da się przełożyć godzinę wizyty. Jak wstaniesz wcześnie, to Ty dzwoń. Co dwa telefony, to nie jeden. Justynka, szukaj Biedronki, do Biedronki każdy Cię pokieruje... Gorzej, jakbyś pytała o kościół :diabloti: Quote
mysza 1 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Justynka, prześlij mi na pw Twoje konto. Mam kasę z bazarku ksiązkowego ;) Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Greven napisał(a):Justyna i Hiena już w drodze. A gdzie Hienka jedzie? :diabloti: Quote
mysza 1 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Na sterylkę. Dostałam mmsa z lecznicy, była po badaniach krwi, czekała na zabieg. Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 __Lara napisał(a):A gdzie Hienka jedzie? :diabloti: To chyba nie ta Hienka EDIT: Tzn są dwie :D Quote
Igiełka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dziewczyny jak się czuje Hienka? Czy wszystko w porządku?;) Quote
Greven Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Już ją odebrałyśmy i Justyna z Hienką są w drodze do domu. Wszystko jest ok, Hienka zmulona, cięcie ma długie, bo od razu usunięta została przepuklina. W poczekalni była zestresowana, ale nie piszczała, ani się nie trzęsła, siedziała trochę na ławce, a potem pod. Zalśliniła się z nerwów podczas zakładania venflonu, ale zachowywała naprawdę bardzo grzecznie. Tylko przy zastrzyku odwinęła się w bliżej nieokreślonych zamiarach ;) Zaraz pomniejszę i wstawię zdjęcia. Quote
Igiełka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 To się bardzo ciesze. Nie pozwól mi już dłużej czekać na fotki? Greven daj czadu:lol: Quote
Recommended Posts