Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też mogłabym coś dorzucić do bazarku ale dopiero po 10 maja bo w piątek wyjeżdzam i wracam 10. Z bazarku na pewno się uzbiera jakiś zapasik na następne miesiące :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plicha napisał(a):
Ja też mogłabym coś dorzucić do bazarku ale dopiero po 10 maja bo w piątek wyjeżdzam i wracam 10. Z bazarku na pewno się uzbiera jakiś zapasik na następne miesiące :)

Oby, oby:):)Miejmy taka nadzieję, nasz Franio na to zasługuje:)

Posted

Donoszę radosnie, że mam właśnie wpłatę od cioteczki kamy dla Frania-20 zł:):)
Na koncie chłopaka mamy więc obecnie 377 zł...
Bardzo dziękujemy wszystkim pamietającym i kochającym Franusia...:):)
Tylko, ze własnie się zorientowałam, że to jest juz prawie koniec zapasu...i skoro brakuje nam 130 zł deklaracji, to po wplacie, kiedy zostanie 77 zł na koncie, nie wystarczy nam na kolejny miesiąc pieniązków:(

Posted

29.04 doszła wpłata od kochanej cioteczki Plichy dla Franusia:):)Wpłaciłąm dziś 300 zł za hotelik:) NA koncie chłopaka mamy więc obecnie, po dokonanej wpłacie, 107 zł:):)
Bardzo dziękujemy wszystkim pamietającym o chłopaku, bo dzięki tym pieniązkom nasz Franio jest szczęsliwy:):)

Posted

Na dniach zrobię bazarek dla Frania, bo z kasą u niego krucho :(
Jeżeli ktoś ma jakieś rzeczy do bazarku proszę wysłać mi na e-maila: [email][email protected][/email]
To dodam je do bazaru dla Frania...
I teraz powysyłam pw z prośbą o deklaracje...

Posted

[quote name='czerda']moja deklaracja na pewno wpłynie po wolnych dniach[/QUOTE]Na pewno:) Twoja deklaracja czerdo zawsze przychodzi na czas:):) Franio nie daje o sobie zapomnieć:):) Dziekujemy juz teraz!!!:)

Posted

[quote name='haliza']Witajcie, mogę dołożyć 10 zł deklaracji - więcej nie mogę :shake:
Franio jest superzasty :loveu:....[/QUOTE]
OOOOO..jak cudnie!!!!BArdzo, bardzo dziekujemy!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='ana666']Haliza wielkie dzieki :)
tolu ja tez coś tam bede miec na bazarek, dzis poszukam i bym w najblizszych dniach podrzuciła. ok?[/QUOTE]

Ok tylko byś mi wcześniej napisała kiedy byś mi przyniosła bo często mnie w domku nie ma...
Mam nadzieje że uzbiera się trochę dla Frania z bazarku :)

Haliza dziękujemy to deklaracja jednorazowa czy stała??

Posted

[quote name='Tola^^']Ok tylko byś mi wcześniej napisała kiedy byś mi przyniosła bo często mnie w domku nie ma...
Mam nadzieje że uzbiera się trochę dla Frania z bazarku :)

Haliza dziękujemy to deklaracja jednorazowa czy stała??[/QUOTE]
JAk ma wygladac to przekazywanie rzeczy na bazarek?MAm wyslac je paczką do Ciebie Tolu, jak juz wyszukam fanty??

Posted

Tzn. żeby nie obciążać was możecie przesłać mi zdjęcia fantów na e-mail [email][email protected][/email]
Na koniec bazarku jak już będą wylicytowane wasze fanty i pieniądze już będą na koncie to podam wam namiary gdzie macie to wysłać :)
Lub jak chcecie to możecie mi to przesłać lecz wtedy będą koszty, a jak dacie same zdjęcia to potem kupujący płaci za wysyłkę, i więcej możemy przeznaczyć na psie biedy.
A ja mieszkam tam gdzie ana666 więc może mi to bez problemu podrzucić :)

A jeszcze jedno gonio66 będą mogłyby być przesyłane pieniądze odrazu na twoje konto ponieważ ja nie nie posiadam konta i od razu już by były u Frania, byś mi napisała tylko kto już wpłacił żeby można by wysłać fanty :)

Posted

zapisuję się u Frania
kiedyś byłam.. ale jak przyszła pomoc dla niego to poszłam..
piesku kochany
ja też szukam deklaracji dla Bosmanka, więc od siebie nie dam niestety za wiele
a ogłoszenia ma?

Posted

[quote name='Tola^^']Tzn. żeby nie obciążać was możecie przesłać mi zdjęcia fantów na e-mail [email][email protected][/email]
Na koniec bazarku jak już będą wylicytowane wasze fanty i pieniądze już będą na koncie to podam wam namiary gdzie macie to wysłać :)
Lub jak chcecie to możecie mi to przesłać lecz wtedy będą koszty, a jak dacie same zdjęcia to potem kupujący płaci za wysyłkę, i więcej możemy przeznaczyć na psie biedy.
A ja mieszkam tam gdzie ana666 więc może mi to bez problemu podrzucić :)

A jeszcze jedno gonio66 będą mogłyby być przesyłane pieniądze odrazu na twoje konto ponieważ ja nie nie posiadam konta i od razu już by były u Frania, byś mi napisała tylko kto już wpłacił żeby można by wysłać fanty :)[/QUOTE]NO jasne, ze jesli jest taka koniecznośc to tak musi być:)
Wiesz Tolu, ja nie będe miala teraz za wiele czasu w ciągu dnia zeby pakować i wysylac paczki- a poczta jest u nas do 17 zaledwie...dlatego jak juz wynajde fanty zapakuje je wszystkie i wysle do Ciebie ok??? TAk mi będzie łatwiej..ludzie nie moga czekać na fanty jak zapłacą:)
JA jestem w trakcie "szukania" pieniążków dla Frania..kto wie..moze się uda "znaleźć" grosika;)

Posted

[B]ranias zadeklarowała minimum 10zł miesięcznie na Frania i prosi o numer konta (na pw mi pisała).
Gonia66 prześlesz mi na PW nr konta to ja prześle to [/B][B]do ranias :p
[/B]

Posted

Zaistniał inny problem Doroty nie było na dogo od 12.04. i wpłaciła za Frania tylko za jeden miesiąc lecz deklarowała co miesięczną kwotę:

[quote name='Dorota']Wysłałam przed chwilą 100 zł dla biednego Franulka , będę starała się co miesiąc przekazać jakąś kwotę , między 50 a 100 zł,[/QUOTE]

Czy ktoś wie co się dzieje z Dorotą??

Posted

MAm bardzo miłą wiadomość dla Franiusia:):)
Kochany Anioł Dogomanii- Ukryty Smok , przekazał jednorazową wpłatę dla Franiusia:):)
A ponieważ Franio jest w wielkiej potrzebie, jak wszystkie wiemy, kaska się konczy dla chłopaka, a deklarcji ma ciągle za mało...nie jest to mała kwota- bo aż ...150 zł:):):):):):):)
Smoku...wiem, ze tu będziesz niebawem, albo juz jesteś:):) BArdzo bardzo, bardzo wielkie podziekowania:):):)
BArdzo sie cieszę, bo już martwiłam się, ze na nastepny miesiąc może nam zabraknąc na hotelik...
Wiem już, ze nie zabraknie...ale to nie może nas rozproszyc i sprawić, że stracimy czujność...dalej musimy szukac pieniazków i szukać domku dla Frania:):)
Domku najlepszego i sparwdzonego:)
EDIT:)
DZiś doszła dla Frania wpłata Moniki z Katowic- 20 zł:):)
Tez bardzo, bardzo dziekuję kochanej cioteczce:):)
NA DZIŚ WIĘC W SKARPECIE CHŁOPCZYKA MAMY ZGROMADZONE 277 ZŁ:):):)