Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='agbar']wszem i wobec oglaszam ze czuje sie dobrze...bardzo dobrze...wstalam przed 6 i poszlam z psem na spacer....:cool1: :hmmmm: o 6 powiadasz ...i myślisz że to objaw zdrowia .......:glaszcze:
tygra Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć Aga :) a gdzie fotki z tego porannego spacerku?
agbar Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='apple']Wedle życzenia :loveu: A kijas to tak dla zapamiętania że się w lutym solarki na tarasie nie urzadza :mad: dziekuje za owocki.....:loveu: ale kiedy na tarasie byl uuuupal......a ja gola nie siedzialam:cool1: [quote name='Alicja']:hmmmm: o 6 powiadasz ...i myślisz że to objaw zdrowia .......:glaszcze: a nie:crazyeye::diabloti: [quote name='jonQuilla']:multi: cześć Dilerowa :) czesc Zonkilowa:multi: [quote name='tygra']Cześć Aga :) a gdzie fotki z tego porannego spacerku? ciemno bylo.....ale moze jakis sasiad robil:hmmmm: zapytam:diabloti:
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :multi::multi::multi:aż 2 fotasy :multi::multi: i widać że niedzielny ....taki aligancki :razz:;)
jonQuilla Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Jak Diler ma ładnie umięśnione udka :) no sam sex ;) :loveu::loveu:
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 też zauwazyłam te mięśnie :loveu: apsikk :evil_lol: ale Ci zazdraszczam tego że umiesz wstać wcześnie :placz:
lolka75 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 przytelepalam sie i do Cia:cool3:.... dlugo to trwalo bom nie mogla zakumac o co z tymi krakersami chodzi:roll:...dalej w sumie nie wiem ale sie dowiem.........moze:evil_lol:. A tak ogolnie to dzien dobry:multi::loveu:..... a panu Psu czochraki:loveu: co do nadrabiania tych milionow stron to wezme sie za to jak mi wena przjdzie .... ale sie wezme na bank:loveu:
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cześć Posmutana Agnieszko - wpadam ci powiedzieć dzień dobry:loveu: i przesłac troche pozytywnych wibracji Nie smutaj się tylko wracaj do nas brakuje tu twoich kąśliwych uwag :evil_lol::eviltong: P.S. Dealer BOSKI :loveu::loveu::loveu: MODEL http://images23.fotosik.pl/156/5a39b2ee70c1e15f.jpg
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::multi:aż 2 fotasy :multi: i widać że niedzielny ....taki aligancki :razz: noooo aligancki...wyprasowalam go przed wyjsciem:diabloti: jonQuilla napisał(a):Jak Diler ma ładnie umięśnione udka :) no sam sex ;) :loveu: Zonkil:crazyeye:tys nie jest zonkil tys zoofil:diabloti: malawaszka napisał(a):też zauwazyłam te mięśnie :loveu: apsikk :evil_lol: ale Ci zazdraszczam tego że umiesz wstać wcześnie :placz: na zdrowie:diabloti:a ja sobie nie zazdraszczam.....laze potem jak snieta ryba:cool1: lolka75 napisał(a):przytelepalam sie i do Cia.... dlugo to trwalo bom nie mogla zakumac o co z tymi krakersami chodzi:roll:...dalej w sumie nie wiem ale sie dowiem.........moze:evil_lol:. A tak ogolnie to dzien dobry:loveu:..... a panu Psu czochraki:loveu: co do nadrabiania tych milionow stron to wezme sie za to jak mi wena przjdzie .... ale sie wezme na bank:loveu: ja ciem kapciem:mdleje: Lolka mnie nawiedzila:multi: nie nadrabiaj...dobrze ci radze:cool1:tu przychodza takie ONE i bredza od rzeczy:roll: apple napisał(a):Cześć Posmutana Agnieszko - wpadam ci powiedzieć dzień dobry:loveu: i przesłac troche pozytywnych wibracji Nie smutaj się tylko wracaj do nas brakuje tu twoich kąśliwych uwag :evil_lol::eviltong: P.S. Dealer BOSKI :loveu: MODEL http://images23.fotosik.pl/156/5a39b2ee70c1e15f.jpg Jam nie posmutana ino niewyspana:cool1: i ze jakie kasliwie uwagi ja sie grzecznie zapytowuje:mad: ale jestescie rozemocjowane....musialam powybijac emoty....
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a): i ze jakie kasliwie uwagi ja sie grzecznie zapytowuje:mad: :siara::siara::siara:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cze Dilerowa Agbarowa :pw zamglonym kraju :razz::razz:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a)::siara::siara::siara: nie gwizdze bo deszcz sprowadzi:cool1: Alicja napisał(a):Cze Dilerowa Agbarowa :pw zamglonym kraju :razz::razz: taka mgla cie ze kuna Alicjo nie widzem:cool1:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a): taka mgla cie ze kuna Alicjo nie widzem:cool1: poczeka włącze przeciwgielne :razz::razz:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):poczeka włącze przeciwgielne :razz::razz: nooooooo od razu lepiej....:diabloti:
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):niedzielny pan Pies:loveu: http://images23.fotosik.pl/156/5a39b2ee70c1e15f.jpg niedzielny?? a ja myślałam, że właśnie, że dzielny!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na tej fotce to normalnie powaga majestatu :p buziole dilerko!!:loveu:
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wejszłom z obawom, co by mi znowu dogo nie siadło, ale ma mać miłosć do cia jest silniejsza:loveu:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 basia2202 napisał(a):niedzielny?? a ja myślałam, że właśnie, że dzielny!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na tej fotce to normalnie powaga majestatu :p buziole dilerko!!:loveu: buhahahhaha ON dzielny:crazyeye:tos mnie rozbawila:diabloti: Medorowa napisał(a):Wejszłom z obawom, co by mi znowu dogo nie siadło, ale ma mać miłosć do cia jest silniejsza:loveu: a ja juz chcialam powiedziec zebys tu nie wlazila bo spsujesz dogo:diabloti:ale twe wyznanie ,tak szczere powalilo mnie i nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec ci: Robaczyco ty moja KCM:loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):nooooooo od razu lepiej....:diabloti: czy widzisz ten blask bijący z oddali :loveu::loveu::loveu:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a): czy widzisz ten blask bijący z oddali :loveu::loveu::loveu: nie widze:cool1:gdyz moj blask zacmiewa wszystko wokol:loveu::diabloti:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):nie widze:cool1:gdyz moj blask zacmiewa wszystko wokol:loveu::diabloti: :obrazic: ...... wyłącz te halogeny :diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::obrazic: ...... wyłącz te halogeny :diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie moge:diabloti:pragne byc zauwazona:loveu:
Recommended Posts