agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a)::splat:no masz...... nie widzisz że mi usta zakneblowali :roll: nie widze.....:diabloti:blada doopa Wasi mnie oslepila:diabloti:
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):nie widze.....:diabloti:blada doopa Wasi mnie oslepila:diabloti:Patrzaj :ekmm:! Jak tu mówić normalnie jak ma sie iksa na ustach...he?:cool3:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Patrzaj :ekmm:! Jak tu mówić normalnie jak ma sie iksa na ustach...he?:cool3: patrzam....i z niedowierzaniem stwierdzam ze tys Dzapko niedojrzale:crazyeye:zielone:crazyeye::diabloti:
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):patrzam....i z niedowierzaniem stwierdzam ze tys Dzapko niedojrzale:crazyeye:zielone:crazyeye::diabloti: ja tylko taka odmiana jestem - wiecznie zielona :grins:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):a bo mi piska i piska :evil_lol: to mu nasmaruj :p
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a): to mu nasmaruj :p Coooo?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a): ja tylko taka odmiana jestem - wiecznie zielona :grins: zieloonoooooo miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lalallalalalaaa:loveu:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Coooo?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ptaszka co piska:cool1:
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):ptaszka co piska:cool1:Boszzzz każą mi tu marować jakieś ptaszki.........:scared:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Coooo?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :razz::razz: agbar napisał(a):ptaszka co piska:cool1: dokładnie :grins: apple napisał(a):Boszzzz każą mi tu marować jakieś ptaszki.........:scared: no przecie pytałaś :razz:;)....a teraz wymiękasz :hmmmm:
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):bociana nie było ...zostawił jajo :roll::oops: taś taś :2gunfire: przyszła Dżapkowa i już po ptokach - nie nadgonię :evil_lol:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):taś taś :2gunfire: przyszła Dżapkowa i już po ptokach - nie nadgonię :evil_lol: :placz::placz::placz:i po ptaszku :oops::roll:
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz: no przecie pytałaś :razz:;)....a teraz wymiękasz :hmmmm: kto wymięka? No kto?Że ja niby.....? Dawać go tu ........ zaraz nasmaruje jak trzeba:diabloti:
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):taś taś :2gunfire: przyszła Dżapkowa i już po ptokach - nie nadgonię :evil_lol: No masz............zabiła mi ptaszka....... kara musi być surowa.....:evil_lol::evil_lol::diabloti:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Cze ... To by było na tyle:grins::grins: nooo tos zaszalala:loveu: a my poszlismy sobie na spacerek,szlismy dlugo bo zbladzilam :razz:ale sie odnalazlam:multi:,szlismy lasem,polem i laka...mam nawet foty :cool1:..to znaczy robilam ale czy one sie nadawac beda do pokazania to sie okaze.:evil_lol:...a po za tym to one nudne sa:shake:...na kazdej albo pies albo przyroda..i ta przyroda nic nie robi tylko jest a ten pies to siedzi,lezy,idzie,biegnie i tak w kolko:roll:
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):nooo tos zaszalala:loveu: a my poszlismy sobie na spacerek,szlismy dlugo bo zbladzilam :razz:ale sie odnalazlam:multi:,szlismy lasem,polem i laka...mam nawet foty :cool1:..to znaczy robilam ale czy one sie nadawac beda do pokazania to sie okaze.:evil_lol:...a po za tym to one nudne sa:shake:...na kazdej albo pies albo przyroda..i ta przyroda nic nie robi tylko jest a ten pies to siedzi,lezy,idzie,biegnie i tak w kolko:roll: :B-fly::B-fly:;) DaWaj jakie mosz, to nie konkurs talentów;) A Pana psa bym se pooglądała:roll::roll:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a)::B-fly::B-fly:;) DaWaj jakie mosz, to nie konkurs talentów;) A Pana psa bym se pooglądała:roll::roll: wsrod tylu zalet twych jest pewnie i cierpliwosc...to czekaj spokojnie gdyz zrzucam te jedyne 286 fot i jeszcze musze je obejrzec i zmniejszyc....idz se zrob kawke:loveu:
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):wsrod tylu zalet twych jest pewnie i cierpliwosc...to czekaj spokojnie gdyz zrzucam te jedyne 286 fot i jeszcze musze je obejrzec i zmniejszyc....idz se zrob kawke:loveu: Hmm i nic co ludzkie nie jest mi obce...:B-fly::B-fly: Oprócz skromności i cierpliwości:roll: Se zrobie:p
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :hmmmm::turn-l: http://images33.fotosik.pl/142/97fe28229bec9594.jpg
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a)::hmmmm::turn-l: http://images33.fotosik.pl/142/97fe28229bec9594.jpg no coooo:razz::diabloti: tera bedom foty krajobrazowe:roll: nasz spacerniak:loveu:
Recommended Posts