agbar Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']ubrałabyś córeczce kapciuszki :razz::razz: :shake: :shake: :shake:nie skuszę sie na kaszkę ......ale moze daj ptaszkom :hmmmm: mam powazne watpliwosci czy ptaszki chca jeszcze jesc kasze.....:hmmmm::diabloti:
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar']a ty dlaczego skarzysz na innych heeeee:razz:Ja nie skarże - Ja uprzejmie informuje :diabloti:
Medorowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 agbar napisał(a):wlasnie uslyszalam dowcipa..... Idzie Czerwony Kapturek przez las, nagle z krzakow wyskakuje wilk-stary zboczeniec i wrzeszczy do Kapturka: -haaaaaaa teraz cie pocaluje tam gdzie jeszcze nikt cie nie calowal!!!! kapturek na to: -chyba kur.wa w koszyk....... :evil_lol: Buhahahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: agbar napisał(a):tak .oczywiscie ze tak.... wariatom trzeba przytakiwac:diabloti: Skoro tak uważasz, to muszę Ci przyznać rację:roll:
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar']wlasnie uslyszalam dowcipa..... Idzie Czerwony Kapturek przez las, nagle z krzakow wyskakuje wilk-stary zboczeniec i wrzeszczy do Kapturka: -haaaaaaa teraz cie pocaluje tam gdzie jeszcze nikt cie nie calowal!!!! kapturek na to: -chyba kur.wa w koszyk....... :evil_lol: :razz::razz:ja go prawie rok temu na GG Magdzie pisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to kawał z brodą :eviltong:
jonQuilla Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar'] nooo kurnaaaaa co sie stalo ze cie bylo:razz:masz nieusprawiedliwiona nieobecnosc:diabloti: :oops::oops: o niee i co ja biedna teraz zrobię :eviltong:
agbar Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Ja nie skarże - Ja uprzejmie informuje :diabloti: nooo skoro musisz to informuj:diabloti: [quote name='Medorowa']Buhahahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skoro tak uważasz, to muszę Ci przyznać rację:roll: nie, nie musisz..mnie nie musisz przytakiwac:diabloti: [quote name='Alicja']:razz::razz:ja go prawie rok temu na GG Magdzie pisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to kawał z brodą :eviltong: a ja go uslyszalam dzis i nie jestem cham:eviltong:podzielilam sie ze wszystkimi a nie tylko z Magda:eviltong: [quote name='jonQuilla']:oops::oops: o niee i co ja biedna teraz zrobię :eviltong: :hmmmm:....mozesz podrzucic ciacho i kawke rano:diabloti: Rozsypalam w ogrodku chlebek dla ptaszydel....a ten pasibrzuch Dilski wyzarl wszystko:cool1:
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='agbar'] a ja go uslyszalam dzis i nie jestem cham:eviltong:podzielilam sie ze wszystkimi a nie tylko z Magda:eviltong: ja też nie jestem Cham bo wtedy wszyscy na GG dostali co ze mną pisali :eviltong::eviltong::eviltong: Rozsypalam w ogrodku chlebek dla ptaszydel....a ten pasibrzuch Dilski wyzarl wszystko:cool1: oooo...kaszy już nie chciał :diabloti::eviltong::eviltong:
AlKil Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witam się pięknie i całuski dla Dilskiego przesyłam!!!:lol:
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Cześć Aga:loveu: - zapuściłaś tego Bolgasa- przylepiłam się do czegosc
agbar Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Alicja'] oooo...kaszy już nie chciał :diabloti::eviltong::eviltong: ooo dobrze ze mi przypomnialas...dawno kaszy nie jadlam:evil_lol: [quote name='AlKil']Witam się pięknie i całuski dla Dilskiego przesyłam!!!:lol: Witamy:multi:i odcalowywujemy:loveu: [quote name='apple']Cześć Aga:loveu: - zapuściłaś tego Bolgasa- przylepiłam się do czegosc Czesc Monisia:loveu:-jak ci sie nudzi to posprzataj:diabloti:JA zostalam stworzona do wyzszych celow:loveu:
agbar Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 i jeszcze chcialam Wam zyczyc Szczesliwego Nowego Roku.....dzis zaczyna sie chinski nowy rok...rok szczura:cool1:
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='agbar']i jeszcze chcialam Wam zyczyc Szczesliwego Nowego Roku.....dzis zaczyna sie chinski nowy rok...rok szczura:cool1: To nie mój rok :diabloti:
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 agbar napisał(a): nie, nie musisz..mnie nie musisz przytakiwac:diabloti: No ale przecież sama napisałaś:roll::roll: agbar napisał(a): wariatom trzeba przytakiwac:diabloti:
agbar Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple']To nie mój rok :diabloti: noooooo w zyciu bym nie pomyslala:diabloti: [quote name='Medorowa']No ale przecież sama napisałaś:roll::roll: a ty tak wierzysz w slowo pisane?:diabloti:
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 agbar napisał(a):noooooo w zyciu bym nie pomyslala:diabloti: a ty tak wierzysz w slowo pisane?:diabloti: bardziej niż w mówione:grins::grins:
agbar Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='evaxon']witac sie i dzis:multi::multi::multi: a witac witac.....wczoraj nie powitac ale dzis nie zapomniec:loveu: [quote name='Medorowa']bardziej niż w mówione:grins::grins: moja ty naiwna kochana robaczyco:loveu: [quote name='Alicja']Dobry wieczór wpadłam rzec :grins: dobry wieczor:cool1: [quote name='Alicja'].....tera też dzień dobry :p ..i dzien dobry:grins:
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 .................................. Dzień Dobry:loveu:
agbar Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple'].................................. Dzień Dobry:loveu: czesc czlowieku z twarza z gumy:loveu:
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='agbar']czesc czlowieku z twarza z gumy:loveu: jeszcze tak umiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple'] jeszcze tak umiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmmmmmmm ale chwalisz sie czy zalisz teraz?:diabloti:
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='agbar']hmmmmmmm ale chwalisz sie czy zalisz teraz?:diabloti: No przecież że chwalem :obrazic:
agbar Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No przecież że chwalem :obrazic: chwalipietku czego fochasz?:diabloti:
Recommended Posts