Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: ciekawe kaj teroz som [/FONT]
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 To oni już wyjechali:hmmmm: Dijejka szerokiej drogi:p
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]One są już na chwileczkę w Polsce :razz:[/FONT]
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 witan na chwileczke w Polsce:multi::multi::multi::evil_lol:
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]didzejka... gdyby nie ja to wasz/NASZ blogas zginälby w czelusciach piekiel.... :shake::shake:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]chooo na browarka... masz rzut beretem :loveu::roll:[/FONT]
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]didzejka... gdyby nie ja to wasz/NASZ blogas zginälby w czelusciach piekiel.... :shake::shake: wyciongalim :p [/FONT] [FONT=Arial]chooo na browarka... masz rzut beretem :loveu::roll:[/FONT] [FONT=Arial]e tam rzut beretem ;)....to ona ma do mła :razz:na tego browca ...........ale nie przyjedzie :shake:boś Ty w Sverige ....:cool3:;)[/FONT]
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Klockowa kazała mi isc w strone swiatla i ten tego doszlam tutaj a tu nawet browara nie ma:roll::roll:
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial].....wyciągniemy w stronę światła.......;)[/FONT]
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A kukukukukukukukukukukukukukukukukukukuku... :lol!::lol!::lol!::lol!:
basia2202 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 hejka dilery:) witam, cmokam w nochale:), pozdrawiam.. i znikam, bom zatyrana :roll: :placz: nadrobię później...;)
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]agus.... cholewka... wyslali cie na odwyk od dogo... pokaz no sie na momencik, napisz ze wszystko ok... martwiam sie[/FONT] :roll:
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]agus.... cholewka... wyslali cie na odwyk od dogo... pokaz no sie na momencik, napisz ze wszystko ok... martwiam sie[/FONT] :roll: [FONT=Arial]:calus:nie martwiaj się Moja Osobista Madzialenko :loveu: Nasza 1/3 wypoczywa z Panem BE nad ...............polskim morzem ;) Dilerko Nasza TY :loveu:.....miłego wypoczynku [/FONT]
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale Ci dobrze Dijejka:roll::roll: [FONT=Arial]dobrze to jej bylo jak jej pawcio robil :roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial]didzejowa.. plyn wpalw do mnie plyn ;)[/FONT]
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dobrze to jej bylo jak jej pawcio robil :roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial]didzejowa.. plyn wpalw do mnie plyn ;)[/FONT] [FONT=Arial]tera to sie rozminiecie ale mogesz jej pomachać z samolota ;)...Didzejka do Cia przyjedzie nastepna razą nie slimtaj ....[/FONT]
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :hand: chciałam tylko dać znaka :grins: i zapytać czy masz dla mnie muszelkę znad morza .....:grins:
BoJa2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 gdzieś czytałam:eviltong:,że u Cia wieje,to sie przyszłam przewietrzyć:grins: - CZEŚĆ DEALERKOWA -:multi::multi:
clockwork Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 kuku... dilerkowo... wypoczęta nadmorsko :roll: a było wpław do mła...... :razz:
agbar Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='malawaszka']szerokiej autostrady :loveu::loveu::loveu: A4 :loveu::loveu::loveu: już ją macie prawie pod granicą :razz: ależ ta polska pędzi do przodu :diabloti: nooo okkrutnie pedzi:evil_lol:tylko zeby sie dostac do tej autostrady trza przejechac przez takie wertepy ze po tych kilkudziesieciu kilometrach mam zoladek wywrocony do gory nogami:cool1: [quote name='basia2202']pierwszaaaa!! :multi::multi::multi: witanko :cool3: :loveu: mizianko z raniolka dla piesa :loveu: dzieki;) [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: ciekawe kaj teroz som no przeca tu:evil_lol: [quote name='madzia i medor']To oni już wyjechali:hmmmm: Dijejka szerokiej drogi:p oni juz wrocili zas nazod do efu:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']One są już na chwileczkę w Polsce :razz: juz nie:eviltong: [quote name='evaxon']witan na chwileczke w Polsce:multi::multi::multi::evil_lol: witam na chwileczkie w dojczach:evil_lol:
agbar Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']didzejka... gdyby nie ja to wasz/NASZ blogas zginälby w czelusciach piekiel.... :shake::shake: chooo na browarka... masz rzut beretem :loveu::roll: bylam ale cie nie bylo:evil_lol:poszlas do Gustawa akurat:cool1: [quote name='Alicjarydzewska']e tam rzut beretem ;)....to ona ma do mła :razz:na tego browca ...........ale nie przyjedzie :shake:boś Ty w Sverige ....:cool3:;) ooo wlasnie, dobrze se to wymyslilas:evil_lol: [quote name='evaxon']Klockowa kazała mi isc w strone swiatla i ten tego doszlam tutaj a tu nawet browara nie ma:roll: jakiego swiatla??? kto zapalil??? ja gasilam przed wyjazdem:diabloti: [quote name='madzia i medor']Przyszłom ja za Womi:loveu:loveu: aaaaaa to mialas mnie w subskrypcjach:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'].....wyciągniemy w stronę światła.......;) mersi:loveu: [quote name='clockwork']agus.... cholewka... wyslali cie na odwyk od dogo... pokaz no sie na momencik, napisz ze wszystko ok... martwiam sie :roll: nie pokaze sie..nie po tak walczylam na odwyku zeby znowu dac sie w to wciagnac:diabloti:ale tak w ogole to ok;) [quote name='Alicjarydzewska']:calus:nie martwiaj się Moja Osobista Madzialenko :loveu: Nasza 1/3 wypoczywa z Panem BE nad ...............polskim morzem ;) Dilerko Nasza TY :loveu:.....miłego wypoczynku zgadza sie...bylismy w eeee...:hmmmm: Bialogorze chyba....wialo jak chiolera i mnie sie ucho zatklo kolega spsul mi aparata zezarlo ponad 400 fotek..bylo zajedwabiscie:roll: [quote name='clockwork']dobrze to jej bylo jak jej pawcio robil :roll: didzejowa.. plyn wpalw do mnie plyn ;) bylo bardzo dobrze, niepowtarzalnie i cudnie:eviltong:
agbar Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']tera to sie rozminiecie ale mogesz jej pomachać z samolota ;)...Didzejka do Cia przyjedzie nastepna razą nie slimtaj .... machala machala jak byk wiatr taki zrobila ze ho ho ho:evil_lol: [quote name='Gonitwa']hejo ;);););) hejoooooo:multi: [quote name='Alicjarydzewska']:hand: chciałam tylko dać znaka :grins: i zapytać czy masz dla mnie muszelkę znad morza .....:grins: mam.....muszle nawet cala... w ubikacji:diabloti: [quote name='Hugo-Kochaś']gdzieś czytałam:eviltong:,że u Cia wieje,to sie przyszłam przewietrzyć:grins: - CZEŚĆ DEALERKOWA -:multi::multi: oooo dzieki Kochasiowa:multi::multi::multi: [quote name='clockwork']kuku... dilerkowo... wypoczęta nadmorsko :roll: a było wpław do mła...... :razz: czeeee kukuleczko:loveu:chcialam ale morza mi nie chcieli podgrzac:cool1:
Recommended Posts