Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]didzejka... gdyby nie ja to wasz/NASZ blogas zginälby w czelusciach piekiel.... :shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]chooo na browarka... masz rzut beretem :loveu::roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]didzejka... gdyby nie ja to wasz/NASZ blogas zginälby w czelusciach piekiel.... :shake::shake:
wyciongalim :p
[/FONT]

[FONT=Arial]chooo na browarka... masz rzut beretem :loveu::roll:[/FONT]

[FONT=Arial]e tam rzut beretem ;)....to ona ma do mła :razz:na tego browca ...........ale nie przyjedzie :shake:boś Ty w Sverige ....:cool3:;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]agus.... cholewka... wyslali cie na odwyk od dogo... pokaz no sie na momencik, napisz ze wszystko ok... martwiam sie[/FONT] :roll:
[FONT=Arial]:calus:nie martwiaj się Moja Osobista Madzialenko :loveu: Nasza 1/3 wypoczywa z Panem BE nad ...............polskim morzem ;)

Dilerko Nasza TY :loveu:.....miłego wypoczynku
[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale Ci dobrze Dijejka:roll::roll:

[FONT=Arial]dobrze to jej bylo jak jej pawcio robil :roll::roll:[/FONT]
[FONT=Arial]didzejowa.. plyn wpalw do mnie plyn ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dobrze to jej bylo jak jej pawcio robil :roll::roll:[/FONT]
[FONT=Arial]didzejowa.. plyn wpalw do mnie plyn ;)[/FONT]
[FONT=Arial]tera to sie rozminiecie ale mogesz jej pomachać z samolota ;)...Didzejka do Cia przyjedzie nastepna razą nie slimtaj ....[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']szerokiej autostrady :loveu::loveu::loveu: A4 :loveu::loveu::loveu: już ją macie prawie pod granicą :razz: ależ ta polska pędzi do przodu :diabloti:

nooo okkrutnie pedzi:evil_lol:tylko zeby sie dostac do tej autostrady trza przejechac przez takie wertepy ze po tych kilkudziesieciu kilometrach mam zoladek wywrocony do gory nogami:cool1:

[quote name='basia2202']pierwszaaaa!! :multi::multi::multi:
witanko :cool3: :loveu:
mizianko z raniolka dla piesa :loveu:

dzieki;)

[quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: ciekawe kaj teroz som

no przeca tu:evil_lol:

[quote name='madzia i medor']To oni już wyjechali:hmmmm:
Dijejka szerokiej drogi:p

oni juz wrocili zas nazod do efu:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']One są już na chwileczkę w Polsce :razz:

juz nie:eviltong:

[quote name='evaxon']witan na chwileczke w Polsce:multi::multi::multi::evil_lol:

witam na chwileczkie w dojczach:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']didzejka... gdyby nie ja to wasz/NASZ blogas zginälby w czelusciach piekiel.... :shake::shake:

chooo na browarka... masz rzut beretem :loveu::roll:

bylam ale cie nie bylo:evil_lol:poszlas do Gustawa akurat:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']e tam rzut beretem ;)....to ona ma do mła :razz:na tego browca ...........ale nie przyjedzie :shake:boś Ty w Sverige ....:cool3:;)

ooo wlasnie, dobrze se to wymyslilas:evil_lol:

[quote name='evaxon']Klockowa kazała mi isc w strone swiatla i ten tego doszlam tutaj a tu nawet browara nie ma:roll:

jakiego swiatla??? kto zapalil??? ja gasilam przed wyjazdem:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Przyszłom ja za Womi:loveu:loveu:

aaaaaa to mialas mnie w subskrypcjach:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'].....wyciągniemy w stronę światła.......;)

mersi:loveu:

[quote name='clockwork']agus.... cholewka... wyslali cie na odwyk od dogo... pokaz no sie na momencik, napisz ze wszystko ok... martwiam sie :roll:

nie pokaze sie..nie po tak walczylam na odwyku zeby znowu dac sie w to wciagnac:diabloti:ale tak w ogole to ok;)

[quote name='Alicjarydzewska']:calus:nie martwiaj się Moja Osobista Madzialenko :loveu: Nasza 1/3 wypoczywa z Panem BE nad ...............polskim morzem ;)

Dilerko Nasza TY :loveu:.....miłego wypoczynku

zgadza sie...bylismy w eeee...:hmmmm: Bialogorze chyba....wialo jak chiolera i mnie sie ucho zatklo kolega spsul mi aparata zezarlo ponad 400 fotek..bylo zajedwabiscie:roll:

[quote name='clockwork']dobrze to jej bylo jak jej pawcio robil :roll:
didzejowa.. plyn wpalw do mnie plyn ;)

bylo bardzo dobrze, niepowtarzalnie i cudnie:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']tera to sie rozminiecie ale mogesz jej pomachać z samolota ;)...Didzejka do Cia przyjedzie nastepna razą nie slimtaj ....

machala machala jak byk wiatr taki zrobila ze ho ho ho:evil_lol:

[quote name='Gonitwa']hejo ;);););)

hejoooooo:multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:hand:
chciałam tylko dać znaka :grins:

i zapytać czy masz dla mnie muszelkę znad morza .....:grins:

mam.....muszle nawet cala...

w ubikacji:diabloti:

[quote name='Hugo-Kochaś']gdzieś czytałam:eviltong:,że u Cia wieje,to sie przyszłam przewietrzyć:grins:

- CZEŚĆ DEALERKOWA -:multi::multi:

oooo dzieki Kochasiowa:multi::multi::multi:

[quote name='clockwork']kuku... dilerkowo... wypoczęta nadmorsko :roll:
a było wpław do mła...... :razz:

czeeee kukuleczko:loveu:chcialam ale morza mi nie chcieli podgrzac:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...