e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dealer napisał(a):ty to zawsze wiesz kiedy przyjsc:evil_lol::evil_lol: ma sie tego nosa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/89/c3e9f45e590d99a7.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:
jonQuilla Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cóż tu za przystojniak się marszczy http://images30.fotosik.pl/89/c3e9f45e590d99a7.jpg :multi: :loveu::loveu:
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]:razz:..i jak przygotowanka do imprezki ......;)... ja tu jutro czekam :grins: [/FONT]
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]:hand:[/FONT] [FONT=Arial]Panie Be ;)[/FONT] [FONT=Arial]....przyjmij proszę od Naszej Rodzinki całej i z osobna ...sztuk 4 ;)[/FONT] [FONT=Arial]najlepsiejsze życzonka ...tego czego SAM chciałbyś aby się spełniło ...[/FONT] [FONT=Arial]i żeby teraz wszystko szło z ,,goreczki'' a nie pod :razz:...[/FONT] [FONT=Arial]teraz toaścik [/FONT] [FONT=Arial]i prezencik [/FONT] [FONT=Arial] Cześć Aguś i Diluś :multi::loveu::multi: [/FONT]
clockwork Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial] z okazji geburstagu ;) i jeszcze jeden i jeszcze raz ,...... [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] a kto z nami nie wypije.... [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] stolat stolat .........[/FONT] [FONT=Arial]życzą syskie klockowe [/FONT]
e.v.a Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 to i ja sie przyłanczam do zyczonek :multi::multi::multi::multi: zdroweczko :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial];)[/FONT][FONT=Arial]no to robimy imprezke u Pana BE [/FONT]
Medorowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Zdruffka, zdruffka, zdruffka, no i dużo klientów na krakersy:diabloti::loveu::loveu::loveu:
Paula Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hejka Dilerki :multi: najlepszego dla Pana Be :new-bday: :BIG: sto lat :drink1:
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [FONT=Arial]:hand: przyszłam powiedzieć dzień doberek :loveu: ....jak dziś zdróweczko .... [/FONT]
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [FONT=Arial]nie zaglondam :shake::shake::cool1:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]i sie witam...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]no to sie witam-czesc klockowa :evil_lol:[/FONT]
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie zaglondam :shake::shake::cool1:[/FONT] [FONT=Arial]i sie witam...[/FONT] [FONT=Arial]no to sie witam-czesc klockowa :evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:jak ładnie SIE przywitałaś w NASZYM :razz:Blogasku :grins: to skoro nie ma gospodyni to i JA CIE przywitam ;) [/FONT]
e.v.a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 a mnie kto przywita?:multi: a mni ekto przywita?:multi:
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 evaxon napisał(a):a mnie kto przywita?:multi: a mni ekto przywita?:multi: [FONT=Arial]JA:grins: jak przystalo na wspölwlasciciela NASZEGO blogasa[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]witanko evaxon ;)[/FONT]
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 evaxon napisał(a):a mnie kto przywita?:multi: a mni ekto przywita?:multi: :multi:[FONT=Arial]:multi:JA ...ja Cie przywitam ...[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]JA:grins: jak przystalo na wspölwlasciciela NASZEGO blogasa[/FONT] [FONT=Arial]witanko evaxon ;)[/FONT] [FONT=Arial]no .....MY ......:grins:[/FONT]
Medorowa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie zaglondam :shake::shake::cool1:[/FONT] [FONT=Arial]i sie witam...[/FONT] [FONT=Arial]no to sie witam-czesc klockowa :evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]JA:grins: jak przystalo na wspölwlasciciela NASZEGO blogasa[/FONT] [FONT=Arial]witanko evaxon ;)[/FONT] Chlorkowa, ale masz dziwne literki:hmmmm: :cool1:
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Chlorkowa, ale masz dziwne literki:hmmmm: :cool1: [FONT=Arial]:razz:szpanuje zagraniczną klawiaturką ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: ja Cię Tu powitam Medorkowa... [/FONT]
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Chlorkowa, ale masz dziwne literki:hmmmm: :cool1: [FONT=Arial]£oncze sie z dilerowom w bölu:evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]UNITED DILERKA!!! :loveu:[/FONT]
e.v.a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]JA:grins: jak przystalo na wspölwlasciciela NASZEGO blogasa[/FONT] [FONT=Arial]witanko evaxon ;)[/FONT] :multi:witaj :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:[FONT=Arial]:multi:JA ...ja Cie przywitam ...[/FONT] [FONT=Arial]no .....MY ......:grins:[/FONT] :multi:heloł:loveu: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]£oncze sie z dilerowom w bölu:evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]UNITED DILERKA!!! :loveu:[/FONT] błehehehe szpanerka:evil_lol:
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 evaxon napisał(a)::multi:witaj :loveu: :multi:heloł:loveu: błehehehe szpanerka:evil_lol: [FONT=Arial]szpanerka... ale ze szwecji :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]bo u nas w sverige.................... :diabloti:[/FONT]
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]szpanerka... ale ze szwecji :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]bo u nas w sverige.................... :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ...nie mów ...niemożliwe ...:eviltong:[/FONT]
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ...nie mów ...niemożliwe ...:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]no nie möwie :diabloti:[/FONT]
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no nie möwie :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]jak dobrze że milczysz :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT]
Recommended Posts