agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 evaxon napisał(a):oo widzisz! to dziewczyna go zaprasza na blotko a ty go myjesz potem :shake: i jak tu sie nie obrazic:shake::evil_lol: jestem podla i niedobra..:placz: Alicjarydzewska napisał(a):OJ gaduło :mad::mad::mad:.......obiecałas fotaski DILSKIEGO :loveu::loveu::loveu::loveu: yyyy no jak obiecalam to wstawie na pewno;)
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Jedyne wyjście; kup większą pralkę:grins::grins: o moja mundra przylazla nie wiadomo po co:loveu::loveu:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a): yyyy no jak obiecalam to wstawie na pewno;) no to się rozsiadam w foteliku i czekam :grins: a może sie trafi jakies nadmorskie:loveu::loveu::loveu:chocia z telefonu :razz:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):no to się rozsiadam w foteliku i czekam :grins: a może sie trafi jakies nadmorskie:loveu::loveu::loveu:chocia z telefonu :razz: no to se posiedzisz...jeszcze nie zaczelam zmniejszac:loveu:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):no to se posiedzisz...jeszcze nie zaczelam zmniejszac:loveu: fotelik mam wygodny jak wiesz ;)
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Dili z bratem swym osobistym Szafirem:loveu:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dili nie daj się ......za jajka go za jajka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images26.fotosik.pl/100/11db7d683e45305c.jpg Szafir jest ciemniejszy ...czy tylko tak sie wydaje :razz:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 jest ciemniejszy i mniejszy:p cd. i lece na spacer bo piesek jest ladny i pachnacy i trzeba to zmienic:diabloti:
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a): cd. i lece na spacer bo piesek jest ladny i pachnacy i trzeba to zmienic:diabloti: hehe chyba pochwalic:evil_lol:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 evaxon napisał(a):hehe chyba pochwalic:evil_lol: :razz:...taaaa Dili pewnie musi zatrzeć ślady kąpiółki na swojej sierści :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jonQuilla Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witam :multi::multi: O w mordę :) dwoi mi się w oczach...prążki mi się mylą :evil_lol::evil_lol: Cudne dwie mordki :loveu::loveu:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 juz jestesmy...nawet fotki porobilam:roll:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):juz jestesmy...nawet fotki porobilam:roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ......a u nas zachmurzone niebo i doopa z fotasków :diabloti:
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ......a u nas zachmurzone niebo i doopa z fotasków :diabloti: oo masz to tak jak u mnie tylko u mnie jeszcze aparatu brak:evil_lol:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ......a u nas zachmurzone niebo i doopa z fotasków :diabloti: evaxon napisał(a):oo masz to tak jak u mnie tylko u mnie jeszcze aparatu brak:evil_lol: nie zebym was chciala dobic:diabloti:ale jest po prostu upal....lezelismy sobie w pachnacych jesienia lisciach i grzalismy sie w slonku...:loveu::loveu:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 evaxon napisał(a):hehe chyba pochwalic:evil_lol: taaaa a potem pozalic:evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...taaaa Dili pewnie musi zatrzeć ślady kąpiółki na swojej sierści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noooo nie wymawiaj w zla godzine:evil_lol: jonQuilla napisał(a):Witam :multi::multi: O w mordę :) dwoi mi się w oczach...prążki mi się mylą :evil_lol::evil_lol: Cudne dwie mordki :loveu::loveu: czesc...cos nie tak z okami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 evaxon napisał(a):oo masz to tak jak u mnie tylko u mnie jeszcze aparatu brak:evil_lol: a mi się nie chciało kombinować przy chmurkowym niebie .....coś się z aparatem dzis zgrać nie możemy :roll:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):nie zebym was chciala dobic:diabloti:ale jest po prostu upal....lezelismy sobie w pachnacych jesienia lisciach i grzalismy sie w slonku...:loveu::loveu: :placz::placz::placz::placz::placz:dobiłaś ................
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz:dobiłaś ................ zaprawde powiadam ci nie bylo to moim celem:diabloti:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):zaprawde powiadam ci nie bylo to moim celem:diabloti: zaprawde powiadam Ci iż postaram się uwierzyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Kotłowanie na dywanie :eviltong::eviltong::eviltong: http://images11.fotosik.pl/94/3fb63a1f2a3e5cc7.jpg
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):zaprawde powiadam Ci iż postaram się uwierzyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Kotłowanie na dywanie :eviltong::eviltong::eviltong: http://images11.fotosik.pl/94/3fb63a1f2a3e5cc7.jpg zaprawde powiadam ci uwierz bo zaprawde prawde mowie:diabloti: masz troche jesieni:loveu:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):zaprawde powiadam ci uwierz bo zaprawde prawde mowie:diabloti: masz troche jesieni:loveu: http://images11.fotosik.pl/94/ce9bf793580d7cb0.jpg zaprawde uwierzyłam w słowa Twe :diabloti: położę sie zatem wirtualnie we w tych lisciach :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):zaprawde uwierzyłam w słowa Twe :diabloti: położę sie zatem wirtualnie we w tych lisciach :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: poloz sie bo zaprawde mowie ci relaks i ukojenie w nich znalazlam:loveu:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):poloz sie bo zaprawde mowie ci relaks i ukojenie w nich znalazlam:loveu: zaprawdę uczynię to ...albowiem i relax i ukojenie zaiste do życia niezbędne :loveu:
Recommended Posts