BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 jestem!!!!!! widziałam jakiegoś psa:cool3::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: zaległaś w tym malżeńskim łożu ;) no tak se pieknie poscielilam ze zaleglam:cool1: teqquila napisał(a):Witanko :) foty przypominajace widzialam :) to dobrze ze widzialas to znaczy ze z twoimi okami wszystko ok:p Alicjarydzewska napisał(a):Przyjszłam się przywitać w Naszym :razz:Blogasku :multi::multi::multi: odwitowuje sie:multi::multi::multi: BeaC napisał(a):jestem!!!!!! widziałam jakiegoś psa:cool3::loveu::loveu::loveu: cos podobnego......wszyscy widza psa...siakies zbiorowe omamy cy cus:roll:
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 dealer napisał(a):no tak se pieknie poscielilam ze zaleglam:cool1: no to już nie było pięknie :eviltong::eviltong::eviltong: odwitowuje sie:multi::multi::multi: to siem odwitowuj ;) cos podobnego......wszyscy widza psa...siakies zbiorowe omamy cy cus:roll: wszyscy biorą to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 no kuzwa powiedzcie co robic z takimi debilami:mad::mad::mad::mad: http://www.allegro.pl/item254435651_bokser_goliat_szuka_zony_.html
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 heeeej wypoczęta podobnież nad polskim moriem dilerowo :multi::multi::multi: zaglądam również i ja do Cię po długiej nieobecności:cool3: foty przypominające pikne:) diluś taki... uch.. cmok cmok cmok cmok cmok :loveu: http://images27.fotosik.pl/99/b2bdcfa107d57d1b.jpg P.S. a debili to tak najlepiej kijem po krzyżu :diabloti:
BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 dealer napisał(a): cos podobnego......wszyscy widza psa...siakies zbiorowe omamy cy cus:roll: bo my wszystkie u jednego Dillera sie zaopatrujemy............:cool3::diabloti::eviltong:
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 dealer napisał(a):no kuzwa powiedzcie co robic z takimi debilami:mad::mad::mad::mad: http://www.allegro.pl/item254435651_bokser_goliat_szuka_zony_.html nic nie zrobisz :diabloti:.....kompetnie nic:shake::shake::shake:
clockwork Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 dealer napisał(a):no kuzwa powiedzcie co robic z takimi debilami:mad::mad::mad::mad: http://www.allegro.pl/item254435651_bokser_goliat_szuka_zony_.html jestem Aguś u mnie fotki ... bedom :p a tego pana ... wytrymować ...czy ta panią :roll:
malawaszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 łooo a ja się bałam tu wejść bo myślałam, że sto stron do nadrabiania a ta się nad morzem byczyła :razz: powiedz proszę, że poza tymi 400 które popsuł kolega masz na innej karcie jeszcze z 500 :razz::multi::multi::multi:
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ..........ktoś nas już chyba nie lubi:shake:...ani foteczek Diusia :shake:...ani nas nie odwiedza:shake: ...czyżby rozwód z DOGO ...:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::placz::placz::placz::placz:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 puk ........puk....... przyjszłam se tu powiedzieć dzień doberek :grins: :hmmmm: Aga zajżyj na 1 stronę ....czy widzisz tam fotaski ....bo ja nie :roll:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):puk ........puk....... przyjszłam se tu powiedzieć dzień doberek :grins: :hmmmm: Aga zajżyj na 1 stronę ....czy widzisz tam fotaski ....bo ja nie :roll: kto tam:grins: kurde ktos mi ukradl foty:crazyeye:i to nie tylko na 1 stronie:mad::mad: a wiesz co ze faktycznie te odwyki mi tak jakos zrobily ze mi sie nie chce tu wlazic....niechcieja mam:cool1: mam foty Dilusia z bratem dostalam wlasnie emila tylko musze pozmniejszac a checi brak:roll:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):kto tam:grins: kurde ktos mi ukradl foty:crazyeye:i to nie tylko na 1 stronie:mad::mad: a wiesz co ze faktycznie te odwyki mi tak jakos zrobily ze mi sie nie chce tu wlazic....niechcieja mam:cool1: mam foty Dilusia z bratem dostalam wlasnie emila tylko musze pozmniejszac a checi brak:roll: to JA :grins:...........:hand: widzę że Ci się nic nie chce :roll:a szkoda chcialam sobie poprzegladać dziś Dilskiego i nic z tego buuuuuuu .....kradzieje oddajcie fotaski :mad::mad::mad:tego Pana
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 malawaszka napisał(a):LENIWIEC!!!! :diabloti: leniwiec pospolity:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):to JA :grins:...........:hand: widzę że Ci się nic nie chce :roll:a szkoda chcialam sobie poprzegladać dziś Dilskiego i nic z tego buuuuuuu .....kradzieje oddajcie fotaski :mad::mad::mad:tego Pana szukaj dalej moze wszystkich nie rozkradli:evil_lol:
bonita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To może chociaż kaf zrobisz, ciasto mam:grins: Heloł:diabloti:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 bonita napisał(a):To może chociaż kaf zrobisz, ciasto mam:grins: Heloł:diabloti: oooo i to jest bardzo dobra propozycja:loveu:moze mnie postawi na nogi.... kregoslup mnie boli chyba mi peklo cos jak probowalam wsadzic Dilusia do brodzika:roll:wytarzal sie razem z kolezanka w taki zaoranym polu a w nocy padalo:roll:zmienil barwy na kolory ziemi,musialam go wyprac a do pralki sie chcial zmiescic.... teraz lezy obrazony i schnie....
bonita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To musiałaś mu strasznie zepsuś samopoczucie z rana:diabloti: wytarzał się żeby być ładniejszy i cudnie pachnąć, a Ty co:razz:, zupełnie się nie znasz na psiej modzie:shake::diabloti:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 bonita napisał(a):To musiałaś mu strasznie zepsuś samopoczucie z rana:diabloti: wytarzał się żeby być ładniejszy i cudnie pachnąć, a Ty co:razz:, zupełnie się nie znasz na psiej modzie:shake::diabloti: pachnial cudnie....kazalam mu isc za mna bo mialam wiatr w oczy...:roll:teraz mam lazienke do sprzatania :cool1:a on odmawia kontaktu ze mna..ile mam go jeszcze blagac zeby sie odezwal do mnie no ile???:diabloti:
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 haha biedny mały Diluchna:shake: to on kolezanke zaprosil do spa na odnowe biologiczna ..chcial wygladac swiezo na kolejna randke a ty go wypralas:cool1:
agbar Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 evaxon napisał(a):haha biedny mały Diluchna:shake: to on kolezanke zaprosil do spa na odnowe biologiczna ..chcial wygladac swiezo na kolejna randke a ty go wypralas:cool1: zaprosil??? to ona go tam zaciagnela :mad:slepa jaka.. nie widziala ze on jajek ni mo??? co oni tam chceli robic ?? puzle ukladac z grudek?:cool1:
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):zaprosil??? to ona go tam zaciagnela :mad:slepa jaka.. nie widziala ze on jajek ni mo??? co oni tam chceli robic ?? puzle ukladac z grudek?:cool1: oo widzisz! to dziewczyna go zaprasza na blotko a ty go myjesz potem :shake: i jak tu sie nie obrazic:shake::evil_lol:
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 OJ gaduło :mad::mad::mad:.......obiecałas fotaski DILSKIEGO :loveu::loveu::loveu::loveu:
Medorowa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):oooo i to jest bardzo dobra propozycja:loveu:moze mnie postawi na nogi.... kregoslup mnie boli chyba mi peklo cos jak probowalam wsadzic Dilusia do brodzika:roll:wytarzal sie razem z kolezanka w taki zaoranym polu a w nocy padalo:roll:zmienil barwy na kolory ziemi,musialam go wyprac a do pralki sie chcial zmiescic.... teraz lezy obrazony i schnie.... Jedyne wyjście; kup większą pralkę:grins::grins:
Recommended Posts