Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:hmmmm: zaległaś w tym malżeńskim łożu ;)

no tak se pieknie poscielilam ze zaleglam:cool1:
teqquila napisał(a):
Witanko :) foty przypominajace widzialam :)

to dobrze ze widzialas to znaczy ze z twoimi okami wszystko ok:p

Przyjszłam się przywitać w Naszym :razz:Blogasku :multi::multi::multi:

odwitowuje sie:multi::multi::multi:

BeaC napisał(a):
jestem!!!!!!

widziałam jakiegoś psa:cool3::loveu::loveu::loveu:

cos podobnego......wszyscy widza psa...siakies zbiorowe omamy cy cus:roll:

Posted

dealer napisał(a):
no tak se pieknie poscielilam ze zaleglam:cool1:
no to już nie było pięknie :eviltong::eviltong::eviltong:

odwitowuje sie:multi::multi::multi:
to siem odwitowuj ;)

wszyscy biorą to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):

bo my wszystkie u jednego Dillera sie zaopatrujemy............:cool3::diabloti::eviltong:

Posted

łooo a ja się bałam tu wejść bo myślałam, że sto stron do nadrabiania a ta się nad morzem byczyła :razz:

powiedz proszę, że poza tymi 400 które popsuł kolega masz na innej karcie jeszcze z 500 :razz::multi::multi::multi:

Posted

..........ktoś nas już chyba nie lubi:shake:...ani foteczek Diusia :shake:...ani nas nie odwiedza:shake: ...czyżby rozwód z DOGO ...:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::placz::placz::placz::placz:

Posted

puk ........puk.......
przyjszłam se tu powiedzieć dzień doberek :grins:

:hmmmm:
Aga zajżyj na 1 stronę ....czy widzisz tam fotaski ....bo ja nie :roll:

Posted

puk ........puk.......
przyjszłam se tu powiedzieć dzień doberek :grins:

:hmmmm:
Aga zajżyj na 1 stronę ....czy widzisz tam fotaski ....bo ja nie :roll:

kto tam:grins:
kurde ktos mi ukradl foty:crazyeye:i to nie tylko na 1 stronie:mad::mad:
a wiesz co ze faktycznie te odwyki mi tak jakos zrobily ze mi sie nie chce tu wlazic....niechcieja mam:cool1:
mam foty Dilusia z bratem dostalam wlasnie emila tylko musze pozmniejszac a checi brak:roll:

Posted

dealer napisał(a):
kto tam:grins:
kurde ktos mi ukradl foty:crazyeye:i to nie tylko na 1 stronie:mad::mad:
a wiesz co ze faktycznie te odwyki mi tak jakos zrobily ze mi sie nie chce tu wlazic....niechcieja mam:cool1:
mam foty Dilusia z bratem dostalam wlasnie emila tylko musze pozmniejszac a checi brak:roll:

to JA :grins:...........:hand:

widzę że Ci się nic nie chce :roll:a szkoda

chcialam sobie poprzegladać dziś Dilskiego i nic z tego buuuuuuu .....kradzieje oddajcie fotaski :mad::mad::mad:tego Pana

Posted

malawaszka napisał(a):
LENIWIEC!!!! :diabloti:

leniwiec pospolity:diabloti:

to JA :grins:...........:hand:

widzę że Ci się nic nie chce :roll:a szkoda

chcialam sobie poprzegladać dziś Dilskiego i nic z tego buuuuuuu .....kradzieje oddajcie fotaski :mad::mad::mad:tego Pana

szukaj dalej moze wszystkich nie rozkradli:evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
To może chociaż kaf zrobisz, ciasto mam:grins:

Heloł:diabloti:

oooo i to jest bardzo dobra propozycja:loveu:moze mnie postawi na nogi....

kregoslup mnie boli chyba mi peklo cos jak probowalam wsadzic Dilusia do brodzika:roll:wytarzal sie razem z kolezanka w taki zaoranym polu a w nocy padalo:roll:zmienil barwy na kolory ziemi,musialam go wyprac a do pralki sie chcial zmiescic.... teraz lezy obrazony i schnie....

Posted

To musiałaś mu strasznie zepsuś samopoczucie z rana:diabloti:
wytarzał się żeby być ładniejszy i cudnie pachnąć, a Ty co:razz:, zupełnie się nie znasz na psiej modzie:shake::diabloti:

Posted

bonita napisał(a):
To musiałaś mu strasznie zepsuś samopoczucie z rana:diabloti:
wytarzał się żeby być ładniejszy i cudnie pachnąć, a Ty co:razz:, zupełnie się nie znasz na psiej modzie:shake::diabloti:

pachnial cudnie....kazalam mu isc za mna bo mialam wiatr w oczy...:roll:teraz mam lazienke do sprzatania :cool1:a on odmawia kontaktu ze mna..ile mam go jeszcze blagac zeby sie odezwal do mnie no ile???:diabloti:

Posted

haha biedny mały Diluchna:shake: to on kolezanke zaprosil do spa na odnowe biologiczna ..chcial wygladac swiezo na kolejna randke a ty go wypralas:cool1:

Posted

evaxon napisał(a):
haha biedny mały Diluchna:shake: to on kolezanke zaprosil do spa na odnowe biologiczna ..chcial wygladac swiezo na kolejna randke a ty go wypralas:cool1:

zaprosil??? to ona go tam zaciagnela :mad:slepa jaka.. nie widziala ze on jajek ni mo??? co oni tam chceli robic ?? puzle ukladac z grudek?:cool1:

Posted

dealer napisał(a):
zaprosil??? to ona go tam zaciagnela :mad:slepa jaka.. nie widziala ze on jajek ni mo??? co oni tam chceli robic ?? puzle ukladac z grudek?:cool1:

oo widzisz! to dziewczyna go zaprasza na blotko a ty go myjesz potem :shake: i jak tu sie nie obrazic:shake::evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
oooo i to jest bardzo dobra propozycja:loveu:moze mnie postawi na nogi....

kregoslup mnie boli chyba mi peklo cos jak probowalam wsadzic Dilusia do brodzika:roll:wytarzal sie razem z kolezanka w taki zaoranym polu a w nocy padalo:roll:zmienil barwy na kolory ziemi,musialam go wyprac a do pralki sie chcial zmiescic.... teraz lezy obrazony i schnie....

Jedyne wyjście; kup większą pralkę:grins::grins:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...