Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
thhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :grins:

nie powiem zeby mnie natchlo ale zatklo to na pewno:evil_lol::evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]natycham CIĘ ....dawa foty DEMONKA :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

nie czuje sie natchniona.....pale sobie...tylko spokojnie...mam czas...duzo czasu....jeszcze musze upiec cycka indyczego na kanapki na droge....mam czas...spoko.....:cool1:

wiedzialam ze chcecie fotki:diabloti:
nie mam!!!:evil_lol::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jedna, mała, ale własna:loveu::diabloti::diabloti::diabloti:

niooo taka mala jestes cala ze cie prawie zignorowalam bom cie nie dojrzala:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
nie powiem zeby mnie natchlo ale zatklo to na pewno:evil_lol::evil_lol:

no to jak Cie zatkło to może zrobi Ci się duszno i śpiąco i wyjdzie na dobre :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to jak Cie zatkło to może zrobi Ci się duszno i śpiąco i wyjdzie na dobre :razz:

spiaco mi jest.....ale w moim lozku lezy jakis demon i nie ma tam dla mnie miejsca juz:roll:

Posted

dealer napisał(a):
nie czuje sie natchniona.....pale sobie...tylko spokojnie...mam czas...duzo czasu....jeszcze musze upiec cycka indyczego na kanapki na droge....mam czas...spoko.....:cool1:

wiedzialam ze chcecie fotki:diabloti:
nie mam!!!:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:placz::placz::placz::placz::placz:...a ja siem rozsiadałm wygodnie na moim niewygodnym krzeselku i czekam .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...na fotaski :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:placz::placz::placz::placz::placz:...a ja siem rozsiadałm wygodnie na moim niewygodnym krzeselku i czekam .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...na fotaski :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

nie wyj:eviltong:masz jedna na pocieszenie:loveu:

Posted

no dobra..nie bede podla....dam moja ostatnia fotke...nie chcialam sie z wami nia dzielic bo to moja ukochana:loveu::diabloti:ale trudno......
dam wam demona prawdziwego bo nie wiem czy w Polsce bede miala czas na siedzenie na dogo:placz:i jeszcze byscie zatesknily:diabloti:

oto moj demonek, demoniczek, demonciatko kochane:loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial]te drgawy to delira :diabloti:[/FONT]

dobrze ze nie dilera:evil_lol::evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
no dobra..nie bede podla....dam moja ostatnia fotke...nie chcialam sie z wami nia dzielic bo to moja ukochana:loveu::diabloti:ale trudno......
dam wam demona prawdziwego bo nie wiem czy w Polsce bede miala czas na siedzenie na dogo:placz:i jeszcze byscie zatesknily:diabloti:

oto moj demonek, demoniczek, demonciatko kochane:loveu::loveu:
http://images30.fotosik.pl/92/0625f9e60857357c.jpg

:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:CIUDO........Demonicznie rozwiane fafelki :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

dealer napisał(a):
dobrze ze nie dilera:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:hmmmm: .......no nie ...:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

dealer napisał(a):
co sie tak telepiesz?:diabloti:

[FONT=Arial]te drgawy to delira :diabloti:[/FONT]

Ala cipo_wiedziała czemuż:diabloti::diabloti::diabloti:

Widziałam piesesa:loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ala cipo_wiedziała czemuż:diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Arial]
:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a niby że CO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/FONT]

Widziałam piesesa:loveu:

[FONT=Arial]niemożliwe to był demon ;)[/FONT]

Posted

bonita napisał(a):
Ala rozjechała stronkę:mad::diabloti::evil_lol:

Witajcie:multi: przylazłam i uwidziałam :loveu:

:oops:[FONT=Arial]:oops::oops::oops::oops:nie bij sisters :placz::placz::placz:......poprawiłam .....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue] juz.??????????....:razz: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz jestescie w drodze do kraju w ktorym mnie nie ma???? :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue] juz.??????????....:razz: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz jestescie w drodze do kraju w ktorym mnie nie ma???? :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wieczorkiem mieli jechać chyba z dojczów....[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...