agbar Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 malawaszka napisał(a):thhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :grins: nie powiem zeby mnie natchlo ale zatklo to na pewno:evil_lol::evil_lol:
agbar Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]natycham CIĘ ....dawa foty DEMONKA :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] nie czuje sie natchniona.....pale sobie...tylko spokojnie...mam czas...duzo czasu....jeszcze musze upiec cycka indyczego na kanapki na droge....mam czas...spoko.....:cool1: wiedzialam ze chcecie fotki:diabloti: nie mam!!!:evil_lol::evil_lol:
agbar Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Jedna, mała, ale własna:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: niooo taka mala jestes cala ze cie prawie zignorowalam bom cie nie dojrzala:diabloti:
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dealer napisał(a):nie powiem zeby mnie natchlo ale zatklo to na pewno:evil_lol::evil_lol: no to jak Cie zatkło to może zrobi Ci się duszno i śpiąco i wyjdzie na dobre :razz:
agbar Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 malawaszka napisał(a):no to jak Cie zatkło to może zrobi Ci się duszno i śpiąco i wyjdzie na dobre :razz: spiaco mi jest.....ale w moim lozku lezy jakis demon i nie ma tam dla mnie miejsca juz:roll:
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dealer napisał(a):nie czuje sie natchniona.....pale sobie...tylko spokojnie...mam czas...duzo czasu....jeszcze musze upiec cycka indyczego na kanapki na droge....mam czas...spoko.....:cool1: wiedzialam ze chcecie fotki:diabloti: nie mam!!!:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:placz::placz::placz::placz::placz:...a ja siem rozsiadałm wygodnie na moim niewygodnym krzeselku i czekam .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...na fotaski :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
agbar Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:placz::placz::placz::placz::placz:...a ja siem rozsiadałm wygodnie na moim niewygodnym krzeselku i czekam .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...na fotaski :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] nie wyj:eviltong:masz jedna na pocieszenie:loveu:
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dealer napisał(a):niooo taka mala jestes cala ze cie prawie zignorowalam bom cie nie dojrzala:diabloti: :errrr::errrr::errrr::errrr:
agbar Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a)::errrr::errrr::errrr::errrr: co sie tak telepiesz?:diabloti:
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dealer napisał(a):nie wyj:eviltong:masz jedna na pocieszenie:loveu: http://images26.fotosik.pl/91/968b217f4b38447d.jpg :loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:i nawet kikutek widać :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] dealer napisał(a):co sie tak telepiesz?:diabloti: [FONT=Arial]te drgawy to delira :diabloti:[/FONT]
agbar Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 no dobra..nie bede podla....dam moja ostatnia fotke...nie chcialam sie z wami nia dzielic bo to moja ukochana:loveu::diabloti:ale trudno...... dam wam demona prawdziwego bo nie wiem czy w Polsce bede miala czas na siedzenie na dogo:placz:i jeszcze byscie zatesknily:diabloti: oto moj demonek, demoniczek, demonciatko kochane:loveu::loveu:
agbar Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]te drgawy to delira :diabloti:[/FONT] dobrze ze nie dilera:evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hahaha przypozował na doga :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dealer napisał(a):no dobra..nie bede podla....dam moja ostatnia fotke...nie chcialam sie z wami nia dzielic bo to moja ukochana:loveu::diabloti:ale trudno...... dam wam demona prawdziwego bo nie wiem czy w Polsce bede miala czas na siedzenie na dogo:placz:i jeszcze byscie zatesknily:diabloti: oto moj demonek, demoniczek, demonciatko kochane:loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/92/0625f9e60857357c.jpg :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:CIUDO........Demonicznie rozwiane fafelki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] dealer napisał(a):dobrze ze nie dilera:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: .......no nie ...:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dealer napisał(a):co sie tak telepiesz?:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]te drgawy to delira :diabloti:[/FONT] Ala cipo_wiedziała czemuż:diabloti::diabloti::diabloti: Widziałam piesesa:loveu:
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Ala cipo_wiedziała czemuż:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial] :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a niby że CO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Widziałam piesesa:loveu: [FONT=Arial]niemożliwe to był demon ;)[/FONT]
bonita Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ala rozjechała stronkę:mad::diabloti::evil_lol: Witajcie:multi: przylazłam i uwidziałam :loveu:
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 bonita napisał(a):Ala rozjechała stronkę:mad::diabloti::evil_lol: Witajcie:multi: przylazłam i uwidziałam :loveu: :oops:[FONT=Arial]:oops::oops::oops::oops:nie bij sisters :placz::placz::placz:......poprawiłam .....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 http://images30.fotosik.pl/92/0625f9e60857357c.jpg :lol:fafle szybsze od reszty ciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko:multi:
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue] juz.??????????....:razz: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz jestescie w drodze do kraju w ktorym mnie nie ma???? :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue] juz.??????????....:razz: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz jestescie w drodze do kraju w ktorym mnie nie ma???? :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wieczorkiem mieli jechać chyba z dojczów....[/B][/COLOR][/FONT]
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 widziałam fajną foteckę z rozwianymi faflunkami :p pozdrawiamy Was wieczornie :loveu:
Paula Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='malawaszka']thhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :grins: :grin: http://images30.fotosik.pl/92/0625f9e60857357c.jpg :roflt: Cze Dilerki :hand:
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 szerokiej autostrady :loveu::loveu::loveu: A4 :loveu::loveu::loveu: już ją macie prawie pod granicą :razz: ależ ta polska pędzi do przodu :diabloti:
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 pierwszaaaa!! :multi::multi::multi: witanko :cool3: :loveu: mizianko z raniolka dla piesa :loveu:
Recommended Posts