Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 to dawa mnie te muszelke :eviltong::eviltong::eviltong:
agbar Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:obrazic::obrazic::obrazic: eeee:niewiem: o soooo chodziii? [quote name='Alicjarydzewska']to dawa mnie te muszelke :eviltong::eviltong::eviltong: wysle ci kurierem:diabloti:
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='dealer'] wysle ci kurierem:diabloti:poproszę ........:diabloti::diabloti::diabloti:
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 nooo Dilerka wrocila i odraznu nam Dilerka dala:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: witaj wrocona:multi::multi:
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 DILUS ....słodziaczek :loveu::loveu::loveu::loveu:nareszcie http://images27.fotosik.pl/99/b2bdcfa107d57d1b.jpg
clockwork Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 o jaki kochany przypomniany dilus :loveu::loveu::loveu: i dilerkowa z zepsutym aparatom...:placz::placz:. jak mogłaś pozwolić koledze zepsuć fociaka..:mad::mad:. opowiadaj....
BoJa2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dildus mniamniuśny:loveu::loveu: ps.chodziło mnie o to ,że mnie wczesniej nie zauważyłaś;),ale pisałyśmy w tej samej chwili:lol:
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']o jaki kochany przypomniany dilus :loveu::loveu::loveu: i dilerkowa z zepsutym aparatom...:placz::placz:. jak mogłaś pozwolić koledze zepsuć fociaka..:mad::mad:. opowiadaj.... :diabloti:kazała popsuć bo nam morza pokazać nie chciała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='evaxon']nooo Dilerka wrocila i odraznu nam Dilerka dala:loveu::loveu: witaj wrocona:multi: witaj obecna:multi: [quote name='Alicjarydzewska']DILUS ....słodziaczek :loveu::loveu:nareszcie http://images27.fotosik.pl/99/b2bdcfa107d57d1b.jpg niooooo:loveu::loveu: [quote name='clockwork']o jaki kochany przypomniany dilus :loveu: i dilerkowa z zepsutym aparatom...:placz:. jak mogłaś pozwolić koledze zepsuć fociaka..:mad:. opowiadaj.... nie pozwolilam mu:mad:wzial i zepsul....:mad: [quote name='madzia i medor']Odnalazłam ciem ponownie:bigcool: phi :obrazic: [quote name='Hugo-Kochaś']Dildus mniamniuśny:loveu: ps.chodziło mnie o to ,że mnie wczesniej nie zauważyłaś;),ale pisałyśmy w tej samej chwili:lol: aaaaa no to chyba ze tak;) [quote name='Vectra']:evilbat: :evilbat: :evilbat: mamuska czego sie szczerzysz:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:kazała popsuć bo nam morza pokazać nie chciała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to jest dobra odpowiedz:multi::evil_lol: emoty ciachhhhhhhhhhh
agbar Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Vectra napisał(a):ze szczęścia :diabloti: dobrze ze sie szczerzysz a nie sikasz ze szczescia:diabloti:
Vectra Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 dealer napisał(a):dobrze ze sie szczerzysz a nie sikasz ze szczescia:diabloti: jeden zaszczaniec w rodzinie wystarczy :diabloti:
agbar Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Vectra napisał(a):jeden zaszczaniec w rodzinie wystarczy :diabloti: hihi ale od kogos sie musial naumiec:cool3::cool3:
Vectra Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 dealer napisał(a):hihi ale od kogos sie musial naumiec:cool3::cool3: przyjechał już wyedukowany :cool1:
agbar Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Vectra napisał(a):przyjechał już wyedukowany :cool1: no popatrze jakie te hodowce mundre..tak mlodego piesia juz wyedukowali..ty bys na pewno tak nie umiala:diabloti:
jonQuilla Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witam :multi::multi: Melduję swoją obecność :)
Vectra Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 dealer napisał(a):no popatrze jakie te hodowce mundre..tak mlodego piesia juz wyedukowali..ty bys na pewno tak nie umiala:diabloti: mhm :cool1:
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Przyjszłam się przywitać w Naszym :razz:Blogasku :multi::multi::multi:
Recommended Posts