jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dealer napisał(a): noooo:mad: nie bij, obiecuje że się poprawię :) :oops:
agbar Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 jonQuilla napisał(a):nie bij, obiecuje że się poprawię :) :oops: obietnica przyjeta....:diabloti: sprawdze cie....nie znasz dnia ani godziny:evil_lol: a tera pojde chyba spac...takie dwie mundre mnie zameczyly, kazaly mi pic piffo, likier mietowy ( mniammmm!) i palic , kazaly mi jesc i gadac a moj osobisty szatanek pstrykal mi foty i nie pozwolily spac...:shake: jeden pies morderca wlazl mi na plecy a potem drugi ciezszy ode mnie uwalil sie na kolankach.....porazka...one mnie chcialy dobic....a potem musialam pracowac ....nigdy sie do nich wybierajcie...to gorsze niz oboz wypoczynkowy w Dachau:cool1: :diabloti: KWM:loveu: :loveu:
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dealer napisał(a):obietnica przyjeta....:diabloti: sprawdze cie....nie znasz dnia ani godziny:evil_lol: Przygotuję się ;) :evil_lol: :cool3: Dobrej Nocy zatem życzę :)
Medorowa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dealer napisał(a):o a tera pojde chyba spac...takie dwie mundre mnie zameczyly, kazaly mi pic piffo, likier mietowy ( mniammmm!) i palic , kazaly mi jesc i gadac a moj osobisty szatanek pstrykal mi foty i nie pozwolily spac...:shake: jeden pies morderca wlazl mi na plecy a potem drugi ciezszy ode mnie uwalil sie na kolankach.....porazka...one mnie chcialy dobic....a potem musialam pracowac ....nigdy sie do nich wybierajcie...to gorsze niz oboz wypoczynkowy w Dachau:cool1: :diabloti: Dobrze, że niedługo pójdą siedzieć, za te swoje blogaski i zakamuflowane strony :cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Cze Dijejka:loveu:To gdzie Ty teraz jesteś:hmmmm:
Paula Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :grin: Super foty z Dilim :loveu: A te z Pawciem najlepsze :roflt: dealer napisał(a):a tera pojde chyba spac...takie dwie mundre mnie zameczyly, kazaly mi pic piffo, likier mietowy ( mniammmm!) i palic , kazaly mi jesc i gadac a moj osobisty szatanek pstrykal mi foty i nie pozwolily spac...:shake: jeden pies morderca wlazl mi na plecy a potem drugi ciezszy ode mnie uwalil sie na kolankach.....porazka...one mnie chcialy dobic....a potem musialam pracowac ....nigdy sie do nich wybierajcie...to gorsze niz oboz wypoczynkowy w Dachau:cool1: :diabloti: Buhahaha :roflt: Świetna relacja z odwiedzin :evil_lol:
e.v.a Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://images28.fotosik.pl/72/ef73bb34dc1c4c15.jpg :lol: nie ma to jak meski pocałunek :grin:
agbar Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='jonQuilla']Przygotuję się ;) :evil_lol: :cool3: Dobrej Nocy zatem życzę :) ups...dzien dobry:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Dobrze, że niedługo pójdą siedzieć, za te swoje blogaski i zakamuflowane strony :cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Cze Dijejka:loveu:To gdzie Ty teraz jesteś:hmmmm: pojda siedziec redaktorki jedne zakichane:diabloti: a ja jestem w Katowicach..... [quote name='paula_z']:grin: Super foty z Dilim :loveu: A te z Pawciem najlepsze :roflt: Buhahaha :roflt: Świetna relacja z odwiedzin :evil_lol: oczywiscie ze swietna relacja...jestem redaktorem naczelnym za to mi nie placa:cool1: :diabloti: [quote name='evaxon']http://images28.fotosik.pl/72/ef73bb34dc1c4c15.jpg :lol: nie ma to jak meski pocałunek :grin: sluchajcie z Pawciem to bylo cos niesamowitego, nieraz pisalam ze Dili jest nieufny w stosunku do obcych ,a do facetow to juz w ogole jest dziwny - czesto sie boi, warczy szczegolnie jak chlop jakis taki wiekszy...Szatanek moj ulomkiem nie jest, posture ma sluszna i wyglad wzbudzajacy respekt i czesto jak juz Magda pisala glupie komentarze czego kompletnie nie rozumiem:cool1: :shake: tak wiec kiedy Pawel wyszedl przywitac sie z Bartkiem i Dilim bylam pewna ze psisko da jakis popis....a tu?:crazyeye: niespodzianka totalna.....milosc od pierwszego wejrzenia..yyy nie wiem czy Pawcia do Dilskiego tez ale z pewnoscia moj pies pokochal go od razu:evil_lol: jak dla mnie to bylo tylko potwierdzenie tego ze Pawel dobrym czlowiekiem jest i basta...moj pies sie nie myli:loveu: a ludzie ktorzy oceniaja innych po wygladzie....niech najpierw spojrza na siebie.... Pawciowie ...:loveu: tak trzymejcie:evil_lol: :loveu:
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Doberek Mój Dobry Duszku :loveu::loveu::loveu:
jonQuilla Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 dealer napisał(a):ups...dzien dobry:evil_lol: Dzień Dobry !!! :multi::multi:
clockwork Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='dealer']bede niebawem.......jeszcze mnie zdazycie znienawidziec....o ile juz sie to nie stalo:cool1: PIERWSZA!!! :multi::multi: zdążyłam :multi::multi::multi: :diabloti::diabloti: :loveu: [quote name='dealer']o matkoo:multi: moj osobisty maz,osobista Ala i osobisty pies:loveu: i TWÓJ TATUATOR :cool1: :diabloti: [quote name='jonQuilla']oooo...jaki całuśny z niej (niego) piesek :cool3::loveu: eeee.... no ... ja rozumiem, że nie nadrabiałaś... http://images26.fotosik.pl/72/4beeaec141f8d208.jpg ale czy myślisz że ten zwis pod brzuchem to NAROŚL?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer'] a tera pojde chyba spac...takie dwie mundre mnie zameczyly, kazaly mi pic piffo, likier mietowy ( mniammmm!) i palic , kazaly mi jesc i gadac a moj osobisty szatanek pstrykal mi foty i nie pozwolily spac...:shake: jeden pies morderca wlazl mi na plecy a potem drugi ciezszy ode mnie uwalil sie na kolankach.....porazka...one mnie chcialy dobic....a potem musialam pracowac ....nigdy sie do nich wybierajcie...to gorsze niz oboz wypoczynkowy w Dachau:cool1: :diabloti: KWM:loveu: :roflt::roflt::roflt:
clockwork Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Dobrze, że niedługo pójdą siedzieć, za te swoje blogaski i zakamuflowane strony :cool1::diabloti: :roflt::roflt::roflt: [quote name='paula_z'] Buhahaha :roflt: Świetna relacja z odwiedzin :evil_lol: Dilerka uczciwa kobieta... napisała prawde... nie jak WY że fajnie, miło i teges.... :loveu: [quote name='dealer'] sluchajcie z Pawciem to bylo cos niesamowitego, nieraz pisalam ze Dili jest nieufny w stosunku do obcych ,a do facetow to juz w ogole jest dziwny - czesto sie boi, warczy szczegolnie jak chlop jakis taki wiekszy...Szatanek moj ulomkiem nie jest, posture ma sluszna i wyglad wzbudzajacy respekt i czesto jak juz Magda pisala glupie komentarze czego kompletnie nie rozumiem:cool1: :shake: tak wiec kiedy Pawel wyszedl przywitac sie z Bartkiem i Dilim bylam pewna ze psisko da jakis popis....a tu?:crazyeye: niespodzianka totalna.....milosc od pierwszego wejrzenia..yyy nie wiem czy Pawcia do Dilskiego tez ale z pewnoscia moj pies pokochal go od razu:evil_lol: jak dla mnie to bylo tylko potwierdzenie tego ze Pawel dobrym czlowiekiem jest i basta...moj pies sie nie myli:loveu: a ludzie ktorzy oceniaja innych po wygladzie....niech najpierw spojrza na siebie.... Pawciowie ...:loveu: tak trzymejcie:evil_lol: :loveu: Do Pawcia lgną WSZYSTKIE PSY I WSZYSTKIE DZIECI .... zupełnie nie rozumiem dlaczego....:niewiem: podobno że te dwa gatunki bezbłędnie wyczuwaja DOBREGO CZŁEKA.... tylko czemu pomylowują sie przy Pawciu ... emota HMMMM... :diabloti: trzymiemy trzymiemy... trzymej sie ramy to sie nie osramy :cool1: http://images13.fotosik.pl/62/d75aa094b8728880.jpg.... zajebiście super fura w tle :diabloti:
jonQuilla Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='clockwork'] eeee.... no ... ja rozumiem, że nie nadrabiałaś... http://images26.fotosik.pl/72/4beeaec141f8d208.jpg ale czy myślisz że ten zwis pod brzuchem to NAROŚL?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: :oops: wstyd mi teraz :eviltong: nie spojrzałam na jego zwis :evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='dealer'] a tera pojde chyba spac...takie dwie mundre mnie zameczyly, kazaly mi pic piffo, likier mietowy ( mniammmm!) i palic , kazaly mi jesc i gadac a moj osobisty szatanek pstrykal mi foty i nie pozwolily spac...:shake: jeden pies morderca wlazl mi na plecy a potem drugi ciezszy ode mnie uwalil sie na kolankach.....porazka...one mnie chcialy dobic....a potem musialam pracowac ....nigdy sie do nich wybierajcie...to gorsze niz oboz wypoczynkowy w Dachau:cool1: :diabloti: KWM:loveu: :loveu::oops:a ja dopiero to poczytałam ..... no tak ...były luxusy ....były :diabloti:....i nie narzekaj ....nie każdy może tak mieć :eviltong:;) aha ...ja też robiłam Ci fotki :eviltong: grzałam Ci nereczki :evil_lol::eviltong: [quote name='dealer']ups...dzien dobry:evil_lol: pojda siedziec redaktorki jedne zakichane:diabloti: a ja jestem w Katowicach..... pójdziesz z Nami :pjesteś na nas skazana :diabloti: oczywiscie ze swietna relacja...jestem redaktorem naczelnym za to mi nie placa:cool1: :diabloti: :razz:ile....... sluchajcie z Pawciem to bylo cos niesamowitego, nieraz pisalam ze Dili jest nieufny w stosunku do obcych ,a do facetow to juz w ogole jest dziwny - czesto sie boi, warczy szczegolnie jak chlop jakis taki wiekszy...Szatanek moj ulomkiem nie jest, posture ma sluszna i wyglad wzbudzajacy respekt i czesto jak juz Magda pisala glupie komentarze czego kompletnie nie rozumiem:cool1: tak wiec kiedy Pawel wyszedl przywitac sie z Bartkiem i Dilim bylam pewna ze psisko da jakis popis....a tu?:crazyeye: niespodzianka totalna.....milosc od pierwszego wejrzenia..yyy nie wiem czy Pawcia do Dilskiego tez ale z pewnoscia moj pies pokochal go od razu:evil_lol: jak dla mnie to bylo tylko potwierdzenie tego ze Pawel dobrym czlowiekiem jest i basta...moj pies sie nie myli:loveu: a ludzie ktorzy oceniaja innych po wygladzie....niech najpierw spojrza na siebie.... Pawciowie ...:loveu: tak trzymejcie:evil_lol: :loveu::hmmmm: też się dziwię dlaczego mój Ozzy na punkcie Pawcia dostaje jobla ...i mu ogon i jęzor :evil_lol::evil_lol:chodzi z prędkościa światła :evil_lol:
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Tu też wrzucę info.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6637983#post6637983
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 i kilka fotasków na pamiątkę spotkanka :p *** kolejna fota Rodzinna:p prosimy o uśmiech:grins: ta ciocia się nie odwraca :eviltong: wylizać nosek wujaszku ...powiedz Pańciom że ja nie chce jechać do domku....
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no powiedz ...powiedz pośpiewamy razem nie gadaj tylko baw sie ze mną no dobra dam Ci buzi z języczkiem ide se do Cioci
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dijejka ma łaskotki, Dijejka ma łaskotki:turn-l::turn-l::diabloti: http://images21.fotosik.pl/395/c342ae31b6612acd.jpg Ale ten Dilerek całuśna bestia:loveu:
Paula Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='dealer']niespodzianka totalna.....milosc od pierwszego wejrzenia..yyy nie wiem czy Pawcia do Dilskiego tez ale z pewnoscia moj pies pokochal go od razu:evil_lol: jak dla mnie to bylo tylko potwierdzenie tego ze Pawel dobrym czlowiekiem jest i basta...moj pies sie nie myli:loveu: a ludzie ktorzy oceniaja innych po wygladzie....niech najpierw spojrza na siebie.... Pawciowie ...:loveu: tak trzymejcie:evil_lol: :loveu: Szatan, oł jee :ylsuper: http://images27.fotosik.pl/73/267f70d12e2a402a.jpg :roflt: :loveu: [quote name='clockwork']Dilerka uczciwa kobieta... napisała prawde... nie jak WY że fajnie, miło i teges.... :loveu: :grin: Bo my się bałyśmy powiedzieć prawdę :evil_lol:
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='paula_z']Szatan, oł jee :ylsuper: http://images27.fotosik.pl/73/267f70d12e2a402a.jpg :roflt: :loveu: :grin: Bo my się bałyśmy powiedzieć prawdę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o jakie bojaźliwe :eviltong:
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Aguś chyba się nie pogniewasz.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6639754#post6639754
agbar Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Doberek Mój Dobry Duszku :loveu: doberek marudo:eviltong: :loveu: [quote name='jonQuilla']Dzień Dobry !!! :multi: [quote name='clockwork']PIERWSZA!!! :multi: zdążyłam :multi: :loveu: i TWÓJ TATUATOR :cool1: :diabloti: ostatnia jestem cy cus:hmmmm:...tak MÓJ tatuator...normalnie mnie namawial...zgroza:diabloti: [quote name='clockwork'] Dilerka uczciwa kobieta... napisała prawde... nie jak WY że fajnie, miło i teges.... :loveu: oczywiscie ze prawde napisalam...innym ku przestrodze:razz: [quote name='Alicjarydzewska']:oops:a ja dopiero to poczytałam ..... no tak ...były luxusy ....były :diabloti:....i nie narzekaj ....nie każdy może tak mieć :eviltong:;) aha ...ja też robiłam Ci fotki :eviltong: grzałam Ci nereczki :evil_lol::eviltong: :hmmmm: też się dziwię dlaczego mój Ozzy na punkcie Pawcia dostaje jobla ...i mu ogon i jęzor :evil_lol:chodzi z prędkościa światła :evil_lol: tak mi nerki grzalas ze az mi sie jamniki przegrzaly...ojjj jak boli....:shake: [quote name='madzia i medor']Dijejka ma łaskotki, Dijejka ma łaskotki:turn-l::turn-l::diabloti: http://images21.fotosik.pl/395/c342ae31b6612acd.jpg Ale ten Dilerek całuśna bestia:loveu: gupia:loveu: on mnie chcial zjesc a ty sie cieszysz....:diabloti: zrobilam aborcje emotkom.....
agbar Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Aguś chyba się nie pogniewasz.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6639754#post6639754 chyba nie....:loveu:
bonita Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cze:diabloti: Przyszłam coś przekąsić i wypić- NIE KAFE:diabloti:
agbar Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 bonita napisał(a):Cze:diabloti: Przyszłam coś przekąsić i wypić- NIE KAFE:diabloti: do picia sie ostali resztki likiera mietowego:diabloti: a do jedzenia - tradycyjnie...kjakejsik:evil_lol:
Recommended Posts