Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']A było zadzwonić ze stoisz w korku to nieeeeee bo się bojałaś Ozzulka:eviltong::eviltong::eviltong:

Aga za chwilkę napisze ;)

Witam Was w Naszym Blogasku :grins:

cześć Alu :evil_lol: JA się bojałam Ozzulka???? hahahahahah

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']cześć Alu :evil_lol: JA się bojałam Ozzulka???? hahahahahahno to czemu nie podjechałas .....aha ...bojałas TZta :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Buhahhaaaaa:evil_lol::evil_lol:

I co z Dilim ...?
i z czego rzy:razz::diabloti:

Nie wiem co z dilim ...klockowa mnie porwala i nie chce do domu puscic:diabloti:

[quote name='clockwork']A było zadzwonić ze stoisz w korku to nieeeeee bo się bojałaś Ozzulka:eviltong::eviltong::eviltong:

Aga za chwilkę napisze ;)

Witam Was w Naszym Blogasku :grins:

Witaj Alu bom cie dzis jeszcze nie witala:diabloti:

[quote name='jonQuilla']Witam...i tutaj też mi się zaszło żeby popodziwiać :) :loveu: :cool3:

a cos ty tu podziwiala:crazyeye::crazyeye:przeciez mnie tu na fotach nie ma:diabloti:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Helo Aga :cool3:

Buziaki i szybkiego powrotu dla Dilińskiego.

A serniczek do tej kaffy był???

serniczek nie byl......byl pączus :diabloti:

jonQuilla napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: hahaha...jaka skromność :cool3:

skromnosc to moje drugie imie....:cool1:

to pisalam JA dilerowa...

Posted

:razz:jestem wrócona już ze spotkanka z Dilerową i Madzialeną ...moimi 2/3:loveu::loveu::loveu:
i smutno mi ze już jestem sama 1/3 w domeczku :-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:my tez Cię koffamy i wracaj ku NOM :placz::placz::placz:

bede niebawem.......jeszcze mnie zdazycie znienawidziec....o ile juz sie to nie stalo:cool1:

Posted

nienawiść to moja specjalność :diabloti: :diabloti: :diabloti:
czy przerejestrowałaś okularnika ? :diabloti: pytam bo chcę poczytać jak bluzgasz na przyjazne urzędy :diabloti:
nigdy więcej sprowadzonego auta ......

Posted

Vectra napisał(a):
nienawiść to moja specjalność :diabloti: :diabloti: :diabloti:
czy przerejestrowałaś okularnika ? :diabloti: pytam bo chcę poczytać jak bluzgasz na przyjazne urzędy :diabloti:
nigdy więcej sprowadzonego auta ......

czesc zmijo:diabloti: nie przerejstrowalam:angryy: nie bede bluzgac....juz sie wybluzgalam ....zapytaj Ali i Magdy jak ladnie umiem bluzgac.....:diabloti: dlatego ja tu wroce ..niebawem jak laskawie dokumenty beda do odbioru......

Posted

dealer napisał(a):
czesc zmijo:diabloti: nie przerejstrowalam:angryy: nie bede bluzgac....juz sie wybluzgalam ....zapytaj Ali i Magdy jak ladnie umiem bluzgac.....:diabloti: dlatego ja tu wroce ..niebawem jak laskawie dokumenty beda do odbioru......

:loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie zapomnij o vat 24 :diabloti: też się 7 dni czeka :diabloti:

kocham polskie procedury :loveu: są takie proste i przejrzyste :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
:loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie zapomnij o vat 24 :diabloti: też się 7 dni czeka :diabloti:

kocham polskie procedury :loveu: są takie proste i przejrzyste :loveu:

jak ja cie nienawidze......:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']o matkoo:multi: :multi: :multi: moj osobisty maz,osobista Ala i osobisty pies:loveu:
ooooooooooo..osobista moja Madzialena, moj osobisty szatan:loveu::multi::multi::multi:NASZA osobista prawie;) RODZINKA:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:NASZA osobista prawie;) RODZINKA:loveu::loveu::loveu:

juhuuuuu:multi: :multi: :multi:

[quote name='jonQuilla']oooo...jaki całuśny z niej (niego) piesek :cool3::cool3::cool3::loveu:

przepraszam...moje przeoczenie :evil_lol::evil_lol: :oops::oops:

noooo:mad:

[quote name='Alicjarydzewska']
ale Dili:loveu: to chłopaczek ;)

wlasnie...on jest po prostu seksualny inaczej ale zawsze to facet:loveu: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...