MagYa^^ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :kiss_2: Moresik, fotogeniczny pyszku, szukaj domku! Quote
Fela Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Owieczka (czyli nasza Pani Ekspert z programu) przypomniała prowadzącym, żeby powiedzieli, że to sa psy, które szukają domów. I prowadzący w końcu sie zreflektował i powiedział jednak. :mad: Quote
Fela Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 W sprawie hotelu: proponuję, żeby jedna osoba trzymała moreskową kasę i pilnowała rozliczeń z hotelem, czyli Gamoń :lol: . Nie będzie zamieszania. Wszystkie dane na str. 8 wątku, ale jeszcze przypomnę: Beata Pladzyk OO-026 Warszawa ul.Widok 19 m 171 BPH 64 1060 0076 0000 3000 0368 4002 Gamoń, dzięki za prowadzenie buchalterii :loveu:. Quote
Kryska Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ale nasz Mores to gwiazda!!!! Przebił profesjonalizmem prowądzacych, pięknie się zaprezentował. Dzielny chłopkak!!!! :loveu: :loveu: Quote
gamoń Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ja wpadam po robocie do domu ,siadam na łózku i sie gapię na Moreska-GWIAZDORA.:lol: Quote
Kryska Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Moresiu zagarnął cały program dla siebie. Cudny psiak. A powiedzieli na koniec, że jest do adopcji? Bo ja nie słyszałam.... :mad: :mad: Quote
AśkaK Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 No ale Fela mówi że jednak powiedzieli, tylko na sam koniec!:eviltong: Moresio był gwiazdą, spisał się na medal, do kamerki pięknie zaglądał!:loveu: I normalnie jakby o 10 lat młodszy!!!:cool3: ;) Quote
Milady Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 UWAGA :multi: :multi: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: MORESEK VEL PIKUŚ VEL MAJTASEK VEL SIUREK POJECHAŁ DZISIAJ DO NOWEGO DOMU. :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :sweetCyb: Będzie mieszkał w Żyrardowie :) Szczegóły potem, a teraz fotka :) Quote
evita. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Jakie cudowne wieści :laola: Moresku- gwiazdeczko telewizyjna- bądź szczęśliwy w dowym domu :smilecol: P.S. Mores- bez wątpienia jesteś zwierzę telewizyjne- pełny luz i 0 stresu przed kamerą :loveu: Mam tylko jedno ale- szkoda, że wczoraj w TV- mając niepowtarzalną okazje nie dziabnąłeś mojej "najulubieńszej" prezenterki TV Anny Popek :diabloti: Quote
*Gajowa* Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Bardzo się cieszę ! Moresku Ty zadzioro bądż szczęśliwy i przynieś szczęście Karmelkowi . Quote
MagYa^^ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Mores, nasza gwiazda telewizyjna fju fju w domku Cudowna wiadomosc! :multi: Quote
avii Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! MORESEK VEL PIKUŚ VEL MAJTASEK VEL SIUREK POJECHAŁ DZISIAJ DO NOWEGO DOMU. Będzie mieszkał w Żyrardowie Szczegóły potem, a teraz fotka Milady :mad: ty pisz co i jak .... niedość że nas zasypało jak na Syberii, moja piesa bez obiadku , rodzina zresztą też >> podzielą się jednym "" biustem"" od miki :evil_lol: :evil_lol: binokl mi tak wcięło że nikt nie wie gdzie ....itd to jeszcze ty się dokładasz :cool3: PISZI , bo po ruskij zacznę albo jajo zniosę ... Kto, kiedy jak i wogóle co za ludzie wzięli ....Siurka :evil_lol: Dorotko , no, on dla mnie Siurek , hasło które każdy w domu zna :lol: :lol: :p Quote
gamoń Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Super -moja Aga ryczy ze szcześcia:lol: i cieszy sie ,że dotrzymała obietnicy ,gdy spiac z Morciem mówiła mu do uszka Siurku znajdziemy Ci domek biedaku.:lol: :lol: :lol: Całusy dla Moreska vel Siurka Quote
Kryska Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ja też beczę. Rozkochał mnie w sobie ten kawaler mocno. Jestem szczęśliwa i wzruszyłam się bardzo. Beatko - dziękuję. Za wszystko. I wszystkim, którzy pomagali Moresiowi. :loveu: :loveu: Quote
Aganiok Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 To jest niesamowite, jeszcze chyba 2 tyg temu to była taka bida :( a teraz? to jest nauczka, że każdemu trzeba dać szansę :loveu: Quote
Milady Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Pani najpierw napisała krótkiego maila. Odpisałam i nie było odzewu... Wczoraj zadzwoniła do mnie, że oglądała już milion psów i spośród morza potrzebujących, chciałaby ofiarować domek Moreskowi. :multi: . Dlaczego jemu? - Bo on nie ma dużych szans na adopcję. Dlatego :p Umówiliśmy się dzisiaj na wstępne zapoznanie. Chciałam, żeby poznali pieska, jeszcze raz przemyśleli sprawę i wtedy Moresek miał jechać. No i najważniejsze, chciałam sobie popatrzeć kim są ludzie, którzy zainteresowali się naszą Gwiazdą :cool1: . Oboje bardzo mi się spodobali. Dziewczyna jest wrażliwa na krzywdę, jaka się dzieje psom, tak samo jak każda z nas :). Natomiast jest też ta odrobina realizmu :) w męskiej postaci. Czyli standard.:evil_lol: Jestem pewna (no, na 99% ;) ) że Moresk trafił na fajniusi dom. Będzie jedynym zwierzakiem - a to w jego przypadku ważne. Już miałam pierwsze wieści - podróż minęła bez żadnych problemów, a w domku nie odstępuje swojej Pańci na krok. Przyznam się Wam, że jak podpisywałam umowe adopcyjną, to musiałam się ostro trzymać, żeby się nie :bigcry: . Ze szczęścia. Ze wzruszenia. I w ogóle... A tutaj Mores - troszkę zadziwiony, co się dzieje i gdzie znowu go zabierają: "niuni, niuni... mała dzidzia" Mam nadzieję, ze wkrótce wszyscy będziemy mieć informacje z pierwszej ręki :) Quote
Milady Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 A Moresek, nie dość, że gwiazda, to jeszcze zarobił 50 zł na kolegów :loveu: . Dziękujemy:Rose: Quote
dorota412 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :cunao: Wiedziałam, że TAKI jak ON szybko kogoś rozkocha!!! Mam nadzieję, że będzie to jednak 100% domek. Nie mogąc doczekać sie TYCH wieści wpłaciłam dziś na MAJTASKA pieniążki na wiadome konto, więc niniejszym "upoważniam" P.Beatkę do przeznaczenia ich na rzecz pieskow z Ostrowii lub na kogoś natychmiast potrzebującego. Pozdrawiam wszystkich, szczególnie niedowidzącą AVII!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
supergoga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Huurraa Ciotka Gosia sie cieszy i trochę nos z dołka totalnego wysunęła (a ma co wysuwać) A ktos tu kiedyś na początku chyba mówił cos o usypianiu takich piesków :shake: czy mi się śniło. Moresku, vel. Siurku - szczęścia i radości iżyj długo ku uciesze nowej Pańci. A Pańci życzymy pociechy z psiulka i...dziękujemy bardzo :multi: Quote
AśkaK Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :crazyeye: :sweetCyb: :bigcool: :laola: :cunao: :BIG: Mnie to zatkało!!!!:BIG: :BIG: :loveu: :multi: A teraz ryczę !!! :evil_lol: :placz: :bigcool: HURRA!!! Moresku!!! Siurku nasz kochany!!! Bądź szczęśliwy!!!!!! Ale Pańcia już Cię widzę na rękach nosi.:lol: Ach! Jaki wspaniały dzień! A ciocia Milady to lanie dostanie, ani smska ani nic.:mad: ;) I ja tu bez wieści cały dzień, siadam a tu TAKA NOWINA!!!:multi: Quote
AśkaK Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 supergoga napisał(a): A ktos tu kiedyś na początku chyba mówił cos o usypianiu takich piesków :shake: czy mi się śniło. Nie śniło się niestety...W schronisku to już w zasadzie klamka zapadła, kwestia dni to była...:shake: Jednak czasem dobrze, że właściciele schroniska nie są bardzo gorliwi i nigdy im się nie spieszy.:roll: :evil_lol: Quote
Milady Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 A bo wcześniej narobiłam zamieszania :oops: , to teraz chciałam dać znać jak już będę pewna co i jak :) Quote
Fela Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :cunao: :cunao::cunao::cunao::cunao:Oj coś czuję, że nam Moresik vel Siuuuu pożyje długo! W takich warunkach i z taką pańcią, ho, ho! I pewnie niejednego psiaka młodszego od siebie zawstydzi radością i chęcią życia. Widząc jak się rozbrykał ostatnio. No, no, zakapać można klwaiaturę na amen (ach ten katar nieustający ;) ). Czylimamy kolejnego dziadka ostrowskiego w szczęśliwym domku. Dziadek Klapek, czyli szanowny Baltazar zapoczatkował serie szczęśliwą. Pamięta ktoś jeszcze dziadka Klapka? Może jakiś klub seniora zorganizujemy "czycóś"? A swoją droga to podpisuje się pod słowami ciotki Aśki, oj ciocoi Milady, ani sms-ka ani nic. Przeca niejedna ciotka go ratowała :mad: A tu cisza grobowa, ani mrumru, ani małej najmniejszej informacji nieoficjalnej. :( Quote
Recommended Posts