Hanah Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Mam teraz na tymczasie małą sunie i własnie dzisiaj dostała cieczki, co moze byc dla Pikusia zabojcze. Nie mam jej komu oddac, aninie moge jej nigdzie odizolowac. Pomozcie Quote
Hanah Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 jutro robie badania krwi, morfologia, ob i biochemia Quote
AśkaK Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Pikusiek nie daj się! Kurcze, jeszcze ta suczka z cieczką...Może hotel dla niej na te pare dni jeśli nikt nie może jej wziąć? Quote
Hanah Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hej. Pitus jakby troche lepiej, juz mniej kaszle, niema takich napadów duszności jak wczesniej, ale za to jest ospłay,osowiały i ledwo wchodzi na pierwsze piętro. Suka z cieczka mało go na razie interesuje. To początek cieczki, więc moze jeszcze nie zakumał. Kupiłam dla niej pieluchy, ale to jakies słabe rozwiązanie, bo te pieluchy są tak skonstrupowane zeby je ogon postrzymywał, aona prawie nie ma ogona i się zsuwają. Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Jenda osoba zaoferowała przetrzymać ja na czas cieczki, ale w Poznaniu, wiec transport 300 km w jedną strone. A propos badan to prawie wszystkie w normie, a kilka na granicy normy, ale czego wymagać w tym wieku. Quote
Hanah Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Pitus czuje sie lepiej. dzisiaj nawet troche zabsawy było i podskoków. Przestał kasłać, zdarza mu sie czasem nad ranem podusić sie troszkę, ale wtedy dostaje po nosie i ma zakaz kasłania. Widac skutkuje bo dzisiaj nawet raz nie słyszłam zeby sie dusił. Brawo dla p. doktor, co mu leczenie ustawiła. Wyniki krwi wszystie w normie, wiec wątróbka zdrowa. Quote
Fela Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Brawo :multi: No widać grzeczny psiak, ma zakaz chorowania i nie choruje Quote
Milady Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ufff, cieszę się , że jest lepiej :) Quote
dorota412 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja tez sie ciesze, Majtas to twardy chlop:loveu: Quote
Hanah Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 w weekend znów spotaknie z panią kardiolog. dzisiaj kontrolny RTG nie wykazała cudów, nadal jest płyn w płucach:(((((((( ta zmiana , co wygląda na nowotworowa tez raczej nie z nikneła. Za jakis tydzien , moze troche dłuzej kolejne RTG , teraz boczne, zeby sprawdzic czy sie nie powieksza. Ale za to przestal kasłać i niestety ocknął j\się , ze ta ślepka na tymczase ma cieczke. Quote
esperanza Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 To dobry znak w sumie, że zorientował się że panienka ma cieczkę. Będzie dobrze :p Quote
Hanah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jutro wizyta u kardio. Obaczymy jak sie zamieszcza filmiki, bo zdjecia to nie to samo. Zobaczycie jak ten domator się szwęda:cool3: Quote
Hanah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Pierwsza próba z filmikiem http://www.wrzuta.pl/film/nac6gpRHVp/pikusiek_vel_siurek Quote
Witokret Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Gratulujemy pierwszej "wrzuty" :razz: i serdecznie pozdrawiamy Siurka :) Quote
Hanah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 http://www.wrzuta.pl/film/5SfWgDJ4vh/pikus_ve_siurek pitus w poscieli Quote
Hanah Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 no fajny jest chłopak, tylko brać. Żałujcie teraz:evil_lol: Quote
Hanah Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bylismy dzisiaj u dr Niziołka. Z pitkiem jest juz o wiele lepiej. Ale za to musimy zrobic jeszcze USG jednego jajka , bo cos w nim jest nie tak. Potem w zaleznosci od wyniku badania , trzeba je bedzie usunac pod narkoza wziewna. Co o tym myslicie, bo ja sie tak ,czy tak troche obawiam. Jesli nie bedziemy go kastrwac to trzeba mu usunac kły, bo ma juz tak fatalne ze masakra, oba sa martwe i szyjki ma juz tak odsłoniete ze zaraz dząsło mu sie skończy. Ostatnio jak miał czyszczone to bez narkozy tylk tak delikatnie usuwany kamien bo serducho juz było chwiejne. Quote
Milady Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Przy słabym sercu narkoza jest ryzykowna, ale dr Niziołek jest ekspertem i ja bym mu raczej zaufała, jełsi radzi operację.... Quote
Hanah Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 mam kolejne zdjęcia pitka z dzisiejszego spaceru w lesie. Prawie na każdym jest ze ślepką:oops: postaram sie dzisiaj dodac i jak mi starczy cierpliwosci to tez jakis filmik wrzuce;) Quote
Hanah Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pitek ostatnio co rano wskakuje do łózka , daje mi całusa w nos i sie rozwala obok mnie.:evil_lol: Quote
Hanah Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no wiem:oops: juz dzisja przy okazji miałam to zrobic, ale za to stronka co sie załącza zdjecia mi nie idzie. Musze mu porobic jakies ładne fotki, zebyscie padły z zazdrości, ze jest u mnie a nie u którejs z Was.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: On jest taki ostatnio jakby chiał coś powiedzieć. Taki wzrok ma inny i pyszczek taki wymowny. Jest dumny, ale nie zarozumiały. wiecie wygląda jak mężczyzna, starszy Pan taki facet z kklasą i inteligencją i wiedzą, ale przy tym sromny. Tąki mędrzec w płaszczu Quote
Recommended Posts