Kryska Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Cioteczka Kryska faktycznie jest pod urokiem Moreska. I dlatego baaaaardzo prosi o pieniadze dla niego. Proszę, proszę, proszę. :loveu: Wierzę w Was. Quote
Kryska Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Milady. Masz pw. Wstawiłam zdjęcia do plakaciku. Daj namiar jak Ci go przesłać. Quote
AśkaK Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ciociu Krysko, jesteśmy pod wrażeniem!!! :Cool!: :B-fly: :Rose: Milady, plakacik jak będzie już gotowy to ja bardzo poproszę.Tekst jest super, taki...szczery!:p Mnie by wzięło!:cool3: Tzn wzięło mnie i teraz, ale warunków na Moreska to już nie mam.:roll: Quote
Milady Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 UWAGA UWAGA!!! nie chcę zapeszać, ale jest pani, która chciałaby osobiście poznać naszą gwiazdę :) Quote
gamoń Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gwiazda ma sie super;) i jest grzeczna i całusna:lol: .-to dzisiejsze wiesci o Moresku. Quote
Kryska Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Hurra!!!!! Jestem szczęśliwa. Żeby się udało...:thumbs: :thumbs: Quote
Milady Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 :) Laro, kochana jesteś!!! ale dam radę we własnym zakresie Jutro jesteśmy umówione na odwiedziny Quote
Kryska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 To już dzisiaj to spotkanko??? O której??? Umieram z podniecenia całą tą sytuacją. :thumbs: :thumbs: Quote
AśkaK Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ja też, ja też!:lol: Jak przypomnę sobie ten słodki, mleczno-biały pycholek i zamglone, ale bardzo wpatrzone w człowieka oczka...i pomyślę, że te oczka mogłyby już patrzeć na tego jednego ludka (ludkową), to coś mnie w dołku ściska ze wzruszenia!:placz: :loveu: Quote
Kryska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Czekam na wieści!!! Jeśli się uda to się chyba ze szczęścia :drinking: Quote
Milady Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Laro; wyjeżdżamy spod SGH o 18:30. Pewnie o 19:30 będziemy na miejscu. Zapraszam. Gdybys miala mozliwosc podrukowac plakaty o SOni. Ja mam 5 i drukarka odmówiła współpracy :angryy: . Mam tez koszulki, wiec tylko trzeba wydrukowac. Moge Ci podeslac ten plakat, o ile masz mozliwosc drukowac tam, gdzi eteraz jestes. Quote
Milady Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 No i klops! Ale chwilowy. Pani nie pojechała dzisiaj ze mną obejrzeć moruska. Coś pilnego zatrzymało ja w pracy. Na razie zarzekała się, że bardzo chce i w weekend. No zobaczymy. P.S. Gamoniu :) to lekarstwo Moreska wcale nie takie tanie! Zapłaciłam 54zł za 60 tabletek. Aha i jeszcze okazuje się, że Moresek wcale nie jest taki pokorny i łagodny w stosunku do innych psiaków. Szok, co? Sama byłam świadkiem, jak zareagował nerwowo, kiedy go głaskałam i inny psiak chciał podejść. Jest zazrośniekiem. Pani Asia potwierdza, że nad biedną Sonią też stawał warcząc groźnie. Quote
Kryska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Jejciu!!! A ja tak czekałam. :-( Żeby to faktycznie chodziło o pracę a nie o to, że się rozmyśliła... Ale bądźmy dobrej myśli. Nadal kciuki są potrzebne - oby do weekendu. :thumbs: :thumbs: W naszym Moresku budzi się bestia... :lol: :lol: :lol: Quote
Kryska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 To chyba dość normalne zachowanie u piesków opuszczonych. Dla nich człowiek to prawdziwy skarb - warto walczyć. Ale to także oznacza, że Moresiowi wracaja siły. I z tego tak się cieszę... :multi: Quote
gamoń Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 W każdym calu popieram wypowiedź Kryski.:lol: Wierze że ten weekend bedzie szczesliwy dla Moreska i dla mojej nieszczesliwej małej Soni. Czy kochana Milady zabierze w sobote Cioteczke Beate i Kryske do Moreska ?:lol: :lol: :lol: Quote
Kryska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ja jadę nawet i autobusem!!!! Żeby tylko Sonię ratować i Moresia zobaczyć. Chociaż jeśli mnie ktoś podrzuci to będę wdzięczna...:oops: Quote
AśkaK Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 To Wy wszystkie cioteczki Moreska wyściskajcie ode mnie, bo choć niedobry zazdrośnik się robi (jak każdy facet z resztą:evil_lol: ), to jednak cieszy mnie ten objaw "męskości" - Moresek do sił witalnych powraca! Bo skoro czuje się na siłach by bronić i walczyć o swoje, to...w ogóle musi się czuć dobrze, nie?!:lol: Szkoda bardzo, że tak niefortunnie akurat Sonieczkę odganiał...i źle się to skończyło.:oops: Trzymam kciuki za Sońcię, musi się znaleźć! Quote
Milady Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Pewnie, że zabiorę. Myślałam o niedzieli. Myślę, że w godzinach rannych 9-10? Jeszcze będzie jechać Pani, która ma obejrzeć Moreska. Quote
Milady Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Pani od Moreska się nie odezwała dzisiaj :shake: Quote
Ania-Sonia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Proszę, napiszcie o której i na jakim programie mam w poniedziałek Moreska szukać. Quote
Kryska Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Świeżutkie zdjęcia naszego kawalera z dnia dzisiejszego. Quote
gamoń Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Moresio! w hoteliku czuje sie znakomicie. p.Asia bardzo chwali swojego podopiecznego ,ze jest bardzo posłuszny i nie sprawia żadnych problemów . Trzymajmy kciuki za gwiazde:lol: :lol: . Ciocia Kryska wstawi zdjecia Moresia i sami zobaczycie jaki jest kochany. Quote
Recommended Posts