diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Niki-lidka']aaaaaaaa diabel!!!!!!!!! ty paskudo!!!!!!!!!!!!!!! po Tobie kochanie odziedziczylam:evil_lol: [quote name='basia bonnie']http://img477.imageshack.us/img477/2162/zdjcie028xb8.jpg wystawowa :loveu: no wejże jedź na tą do wrocka ciuch cichuem to razem pojedziemy! :loveu: Wiesz kochana nie ... glowa mnie boli...:evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Moze i menel ale z jakim fajnym psem:diabloti::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 furciaczek napisał(a):Moze i menel ale z jakim fajnym psem:diabloti::loveu: tylko ten pies ją ratuje:evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Niki-lidka napisał(a):tylko ten pies ją ratuje:evil_lol: Tradycyjnie szczera do bolu:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://img526.imageshack.us/img526/9184/kopia1zdjcie011cy2.jpg Superowa fotka. :cool3: :loveu: Toż to najprawdziwszy onek. :cool3: :p Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 daje wam jedyna w swoim rodzaju okazje do nabijania sie z diabla oto kilka zdjec diabla w innych wcieleniach (kuzwa zdjecie zdjecia do dooopy wychodzi) afroo... ten chlopczyk z wlosami na zelu to ja ;p wiem mam rozny ksztalt oczu i brwi:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 furciaczek napisał(a):Tradycyjnie szczera do bolu:loveu: no coz....ja sie juz nie zmienie:eviltong: Asia & Ginger napisał(a): Toż to najprawdziwszy onek. :cool3: :p taaaaa...od gory patrząc chyba:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 nie moge....nie wklejaj wiecej zdjec bo oslepne!!! to jest galeria Logana...nie psuj tego co sama stworzylas!!! :):):):) ps. (kocham cie) Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Niki-lidka']nie moge....nie wklejaj wiecej zdjec bo oslepne!!! to jest galeria Logana...nie psuj tego co sama stworzylas!!! :):):):) ps. (kocham cie) ja siebie tez:evil_lol: jeszcze ostatnia special for Niki diabel to w sumie tylko lysy nie byl:evil_lol: chociaz czesciowo juz tak po tym nozu...:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no jeszcze fotko wspolne z loganem jakos zniose (bo jak mowilam wczesniej tylko ten psiak ciebie ratuje hihihi) :) Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 bardzo ładne zdjęcia :loveu: bylaś wtedy młoda i głupia :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 basia bonnie napisał(a):bardzo ładne zdjęcia :loveu: bylaś wtedy młoda i głupia :evil_lol: jakby na to nie patrzec dalej taka jestem:evil_lol: Niki-lidka napisał(a):no jeszcze fotko wspolne z loganem jakos zniose (bo jak mowilam wczesniej tylko ten psiak ciebie ratuje hihihi) :) Ufff dziekuje Niki... jakas Ty dobroduszna:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 diabelkowa napisał(a):jakby na to nie patrzec dalej taka jestem:evil_lol: młoda tak, ale głupia..hmm:diabloti::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 no tak ale nie bardziej niz Niki :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 nie bardziej młoda? :diabloti: czy to drugie? :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A co ja widziałam? 100 wcieleń Diabła i czerwone glaniki...;) Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Gonitwa napisał(a):A co ja widziałam? 100 wcieleń Diabła i czerwone glaniki...;) ale bez stalkapy :siara: ;) basia bonnie napisał(a):nie bardziej młoda? :diabloti: czy to drugie? :evil_lol: drugie of course:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 zmierzylam kundla:evil_lol: od czubka nosa do konca ogona 118cm w klebie 43.5 moze 44 obw szyji min 37 a zazwyczaj nosimy ok 40 obrozki obw klatki piersiowej 55 cm :) ale on kuzwa dluuuugi:evil_lol: Quote
eria Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ojeeej ale Ty sie zmieniasz diabełkowa :crazyeye: świetne foty !!!! Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 dzieki ;) pokemony tak sie przemieniaja :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 diabelkowa napisał(a):no tak ale nie bardziej niz Niki :evil_lol: chcialabys mlodsza glupia siostro!!! basia bonnie napisał(a):nie bardziej młoda? :diabloti: czy to drugie? :evil_lol: ona jest i bardziej mloda i bardziej glupia...tylko sie przyzna nie potrafi:eviltong: diabelkowa napisał(a): drugie of course:evil_lol: i popisowa ze angielksi umie:eviltong: diabelkowa napisał(a):zmierzylam kundla:evil_lol: od czubka nosa do konca ogona 118cm w klebie 43.5 moze 44 obw szyji min 37 a zazwyczaj nosimy ok 40 obrozki obw klatki piersiowej 55 cm :) ale on kuzwa dluuuugi:evil_lol: tak tak...juw wszyscy wiedza ze potrafisz mierzyc...tylko czy dobrze?:cool3: Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Niki-lidka']chcialabys mlodsza glupia siostro!!! ona jest i bardziej mloda i bardziej glupia...tylko sie przyzna nie potrafi:eviltong: przyzanam sie ze bardziej mloda to bardziej glupia zostawie dla Ciebie:diabloti: i popisowa ze angielksi umie:eviltong: ktos musi.... tak tak...juw wszyscy wiedza ze potrafisz mierzyc...tylko czy dobrze?:cool3: z tym juz bedzie gorzej... Quote
wiq Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tyy.. co mnie tu straszysz... nie bd mogła spaaać :evil_lol: Quote
Recommended Posts